Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Visszatérve a Banggood-os vásárlásokra. Kinéztem egy terméket, pár napig még hezitáltam, mire oda jutottam, hogy megvenném, már nem akciós. Mennyire jellemző, hogy variálgatják a kedvezményeket, esetleg visszarakják rá ami korábban volt?
-
thomasa
senior tag
Találtam egy 400 dolláros terméket, amit tőlük szeretném venni, viszont új vagyok, még most regisztráltam. Lehet valahogy még pluszban valamilyen kuponnal csökkenteni az áron?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest