- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Melyik a jobb megoldás egy GTX 1060 esetében?
Egyik monitor a cpu-ra kötve, a másik a VGA-ra, vagy mind a kettő mehet a VGA-ra? (két FHD monitor esetében)Melyiknek mik az előnyei, hátrányai?
Köszönöm, szép napot!
-
sszemtelen
őstag
válasz
Csupingo #61442 üzenetére
&(#61443) VoidXs: Köszi
Jelenleg úgy van, hogy egyik FHD monitor van kötve az i5-ös-re (ezen csak böngésző, illetve film megy), a másik (a 950-es) pedig a nagyobb FHD monitorra, amin képszerkesztés, miegymás megy.
Nem lesz visszafogva a 1060 ha már két FHD monitort kell neki "cipelnie"?Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Abból ugye nem lehet semmiféle teljesítménybeli korlátozódás' hogy egyszerre üzemel egy-egy monitorra a CPU-ba integrált, valamint a PCI-e -be rakott kártya?
Vagy esetleg ha ideér a 6GB-os 1060-as akkor mind a két kártyát átköthetem rá?Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Köszönöm a válaszod!
A játék amivel legtöbbet játszom 2013 eleji, szóval az nem gond. Néha becsúszik egy kis GTA V, de ritkán már..Igazából a fő kérdés még mindig az hogy mennyire esne vissza a teljesítménye ha nem egy, hanem két FHD monitort kellene hajtania, viszont játékok közben is csak az egyiken menne a játék, másikon desktop/zene/böngésző.
Nem szeretnék én két monitoron játszani. Vagy egy, vagy három, de két monitoron engem kifejezetten zavar -
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
A GTX950 elegendő ahhoz hogy két FHD monitort kihajtson? Játék alatt csak az egyiken menne az akció, a másik monitort nem terhelném vele. Mennyire esne vissza a játékok teljesítménye?
Vagy lehet jobban megéri venni egy nem FHD, de nagyobb monitort játékra?
Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy YT videók, és néha játék közben a kép felső részében mintha csúszna a kép kirajzolása? :/
Egy GTX950-ről van szó. v-sync off az nVidia panelben..Azért ide írtam mert az előző kártyával (R7 250x) nem volt ilyen hiba.
Köszönöm!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Holnap érkezik egy GTX950, viszont nekem jelenleg egy R7 250X-em van. Cserekor elegendő az hogy:
1. monitort átkötöm az alaplapira;
2. régi kártya ki;
3. beboot, AMD driverek/programok/vackok törlése;
4. új kártya be, majd driverek/szoftverek telepítése?Nincs valami egyszerűbb metódus, amivel szintén nem zavarodik meg a rendszer két kártya miatt?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest