- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Nem vagyok guru, csak találtam valamit.
"AMI-BIOS
1×hosszú, 3×rövid: Videókártya RAM-DAC (Digital Analog Converter) hibás; a képernyőfelismerő folyamat sikertelen; videókártya RAM hibás; vagy az első 64 KB hibás a memóriában"
"Award-BIOS
1×hosszú, 3×rövid: Videókártyahiba: hibás RAM-DAC; Video-RAM hibása, esetleg a monitor nincs csatlakoztatva, vagy a monitorkábel hibás."
"IBM-BIOS
1×hosszú, 3×rövid: Videókártya hibás"
Forrás -
Grafirka
őstag
Tapegysegre kerdezz ra a megfelelo topikban.
VGA csere elott milyen kartyad volt ? Letisztitottad a regi kartya driveret ? -
-
törölt tag
-
törölt tag
Csak egy ötlet volt a tápod paraméterei alapján. Nem tudom a molex csatlakozók, melyik ágon vannak, de egyiket megpróbálhatod egy átalakítóval a másik 6tűs mellé dugni. Nekem ezzel a technikával működött egy HD5970-es szörny Chieftec 450W-os táppal.
Bár szerintem bírnia kellene. Esetleg más gépben lepróbálni a kártyát?mikka07: Szerintem lehet. Bár Intel-el csináltam már, hogy laptop mellé monitort tettem és a laptop 60Hz, míg a monitor azt hiszem 75Hz-en ment. Meglepne, ha pont Nvidia-val ne menne. De próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest