- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyca
senior tag
válasz
Kaci84 #76239 üzenetére
Szerintem a létező összes variációt végigzongoráztam már.Többször is.
Az eszközkezelőben néha nevesítve, néha Általános kártyaként jelenik meg.
Betallózva sem működik rendesen, ráadásul akkor a jobb klikkes menüből is hiányzik a Radeon beállítások.
Pont nem érdekelne az egész, ha arra tudnám használni a vasat, amire vettem.
Játék.
No, az nem megy.
BSOD,BSOD,BSOD.,lefagy,újraindul,újraindul,lefagy..... -
Bajgunar
senior tag
válasz
Kaci84 #76230 üzenetére
Nekem pl elindult Aura, de nem a beállított működéssel. (Hőmérsékletre változik). Hanem mindíg "Pulsal"-al.
Erre a megoldás az volt (asus oldalán is).
Hogy ki kellett kapcsolni a windows-ban a gyorsindítást. Hogy a beállított beállítást töltse be.
Asus Win 10 gyorsindítás kikapcsolása
Így indítva mindíg megmarad a beállított működés.
Nem árt egy Aura újratelepítés sem, a legújabbra. -
Csupingo
veterán
válasz
Kaci84 #76230 üzenetére
Meg kéne nézni terhelés nélkül az órajeleket. Talán azért se kapcsol le, mert valami vga piszkáló progi bekavar. Azokat is érdemes lehet törölni, aztán ha még mindig nem javul a helyzet, akkor DDU-val a vga drivert is és csak azt visszatelepíteni. Olyankor már illene normálisan működnie.
Esetleg a 2070 topikban is kérdezzetek rá, hogy mivel érdemes a ledet vezérelni.Valakinél az volt a megoldás az rgb-hez, hogy törölte és újra telepítette az Aura app-ot.
Szerk.: látom, már kérdezted.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kaci84 #60092 üzenetére
A szöveg alján megtalálod a letöltő linkeket. Élnek a linkek, kipróbáltam. Feltételezem, hogy magyar Win10-hez is jók.
-
Csupingo
veterán
válasz
Kaci84 #60092 üzenetére
Jó kéldés. Nincs win 10-em. Talán így. Azért említettem, mert már több embernél ennél a problémánál ez volt a megoldás. Motyi szerintem segít neked.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Kaci84 #47262 üzenetére
Artifactolni az szokott a leginkább.
// félreértések elkerülése végett VRAM = videoram; nem összekeverő a VRM-mel = Voltage regulator module - nem személyesen mondom, csak ezt állandóan mindenki félreérti
Két tény róla:
Nincs backplate -> melegebb PCB -> melegebb VRAM
Nincs semmiféle VRAM hűtés rajta -> mégmelegebb VRAM --> artifactolási gondok -
MK VII
veterán
válasz
Kaci84 #47226 üzenetére
Driver problémák, melegedési gondok,csíkozás...
Olvasgatni kell a megfelelő topikokat pl 260x-et és 10 hsz-ből 3 az,hogy megy gariba vissza a kártya... Csíkozza a képet, szétesik a kép, bebootol,de már a windowsban szar a kép..
Főleg az OC verziók szarok.. Nem bírják az OC-t..
Egyébként a 7970-ekkel is már gond volt.. Nem is kevés..
Egyébként hozzá kell tennem,hogy az én kétmagos, húzott G3258-ammal és egy HD6950-el akadásmentesen játszok a Dying Lighttal! 2 hete kompletten új gépet összeraktam az egyik barátomnak i5-4460, 8gb ram, R9 280X Gigabyte, FSP raider 550W, Giga Z97-D3H,1TB WD HDD és akadozva viszi a Dying Lightot és sok más játékot is.
Nem tudok másra gondolni mint,hogy a VGA nincs a helyzet magaslatán valamiért.
Ennek ellenére még mindig a Giga 3 ventisét ajánlom,ha valaki mindenképp ilyen kártyát vesz,mert hűvösen tudja tartani... Az meg,hogy alapvetően el van b@aszva azon meg 6 venti sem fog segíteni,de ha épp egy jobb példányt fog ki valaki akkor jó haszna van a 3 ventinek a hűtés és a hang szempontjából! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest