- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Cimbee #85917 üzenetére
Simogasd, majd megnyugszik!
Van egyébként erre topik, csak oda kellene egy megfogható leírás a hibáról, eseményről, előzményekről, és kell a PC-d részletes komponens listja (pl a tápegység típusa is, RAM stb..), mert a "legyen stabilabb és gyorsabb" alapján nincs ember a földön, aki tudna segíteni.
Nem indul és mi a baja a gépemnek topik -
Viktor77
titán
válasz
Cimbee #77716 üzenetére
Így rendben van. Ha esetleg soknak találod (én nem szeretek ekkora hőfokokat látni, miközben tudom, hogy rendben van), a kártyád topicjában megkérdezheted mekkora alulfeszelést bír el a kártya (én pl. 0.2V-ot tudtam csökkenteni, ami nem kevés, a 150W-os kártyából lett 100W-os).
Súlyos wattokat és fokokat lehet vele nyerni. -
Csupingo
veterán
válasz
Cimbee #77710 üzenetére
Szerintem ez nem olyan rossz ettől a kártyától, persze pontosabban csak több tényező ismeretében lehetne nyilatkozni. (Jól szellőzik a ház? Ilyenkor milyen fordulaton forog a vga venti?)
Esetleg a kártya topikjában tudnak segíteni kicsit szelídíteni a hőfokon.Pl. gpu-z -vel meg tudsz nézni pár adatot a kártyáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest