- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Hűtő cserélhető.
Nekem egy 750ti úgy zakkant meg, hogy időszakosan maxra pörgette a ventiját, egy ideig segített fix fordulatszámra állítás, majd az sem. Most vettem egy átalkítót és a CPU ventjéről hajtom.
Nálad ugyan más a probléma de lehet rá tenni másik ventit. Most nagyon nem éri meg venni másikat... -
jokeph
nagyúr
-
Az eredeti hozzászólásodban azt írtad, nem megy a 4k 60fps youtube, ehhez milyen kártya kéne a 950 helyett.
Későbbi hozzászólásodban azt írtad megoldódott, sőt már a h264ify nélkül Chromeban is jó.
Akkor miért kell cserélni a 950-et? Mi a cél?
Úgy nem lehet kártyát ajánlani hogy ehelyett mit. Ahhoz tudni kéne mit szeretnél és mennyi a keret.
4K 60fps videólejátszást ez is tudja.
Játékkal, inkább régebbiekkel fullHD-ban elboldogul. 4K-hoz fél milla is kevés lenne.
Ha 1080p játék elég, akkor meg jó lenne tudni mennyi van rá és milyen játékokat akarsz futtatni, mert 1050-től 3060-ig széles a fullHD paletta. -
Csupingo
veterán
Miért akarod cserélni? Hogy újabb legyen, vagy hogy a játékok szebben fussanak? Az első felvetésnek jelenleg nincs sok értelme, a másodikhoz meg elég nagyot kéne lépni, hogy határozottan megérezd, az meg drága.
Amúgy, hasonló: gtx 1050. Picit erősebb: rx 560, gtx 1050ti. Már érezhetően erősebb: gtx 1650, rx 570. Mostanában a gtx 1050ti legalább másfélszeres áron kapható a használt piacon, a többi meg min. kétszer kerül többe, mint a bányászat előtt.
-
-
-
-
Csupingo
veterán
Vga drivert telepítetted? A 950 pedig ismeri már a vp9-et és a h.265-öt is. Elvileg kell hozzá viszonylag újabb nvidia driver, újabb böngésző és újabb win 10. (Bár úgy nézem, most nekem lejátsza win 7 alatt is normálisan a vp9-es videókat egy gtx 960-nal. Akkor szokott akadni, ha mondjuk 8k videót indítasz, mert ott már az av1-et erőlteti (már inkább az az alap a youtube-nál), azt viszont még nem ismeri a kártya. Nekem mikor nagyon akad av1-nél, akkor gyakran magától kisebb felbontásra és vp9-re vált, ott már nincs gond.
Tessék, itt 8k-ig minden van a listában, vagy gyilkos 8k 60 Hz-es videók.
-
Sajnos rajtam kivülálló okok miatt nem tudom most megnézni a videódat, de érdemes egy kábelcsere/másik kijelző/full win reinstall/másik driver/alaplap bios frissités (ha van friss)/másik videókártya ugyanabban a portban, ugyanazzal a kábellel is rossz-e. Nagyjából ezeket érdemes végignézni, valamint egy másik konnektorba dugj át mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest