- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
A hűtője néha kerreg, néha csak az egyik megy, szóval lehet lassan cserélni kellene , 5 éves, azért a kérdés
Megnéztem , amiket mondtatok, remélem egy egy ideig még jó lesz
-
sith7
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #80962 üzenetére
Attól volt, nagyon köszi
-
sith7
félisten
Visszatérve az eredeti kérdésre, Gigabyte GTX 950 2 GB OC helyett milyen vga - t érdemes venni, ami kb hasonló teljesítményű, esetleg kicsit jobb
-
sith7
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #80959 üzenetére
h264ify van ... lehet attól van ?
-
sith7
félisten
Sziasztok
Adott a következő gép
Alaplap: Gigabyte B450M S2H
8 db DDR4 Ram
Processzor: AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core
Vga: Gigabyte GTX 950 2 GB OCKaptam egy ilyen monitort: [link]
A problémám, hogy a 4k videók akadnak a Youtube - n, 4K mp4 filmek szintén akadnak, vagy el sem indulnak. Gondolom a vga az oka
Kérdésem:
Melyik az a legolcsóbb vga, ami akadás nélkül lejátssza a 4K videókat, filmeket ? -
sith7
félisten
Sziasztok
Volt a gépben egy lap + proci csere, azóta a vga 100 % - pörög ,zúg netezés közben is
mi lehet a gond ?
A GPU-Z szerint 33% - n megy a venti -
sith7
félisten
VGA: GTX660, mostanában azt csinálja, hogy játékban 25 fps, nyomok egy ALT + TAB - ot , 3-4 mp - ig nézem a netet, vissza ALT + TAB és 60 Fps /vsync be van kapcsolva/
Több játékban is csinálja , két pálya betöltés esetén is ugrál az FPS ... majd ALT+TAB és visszaáll
Tegnap leszedtem az összes nvidia meghajtóprogramot, majd a legújabbat feltettem, tegnap nem is volt gond, örülötem neki, ma megint kezdi ... mi lehet a gond ?
-
sith7
félisten
válasz
Hegyirabló #52949 üzenetére
Én tudok mit mondani rá, az enyém is ezt csinálja, de az Ipon szerint jó, semmi baja, náluk ilyen hibajelenséget nem produkál.
-
sith7
félisten
Új fejlemény, még mindig nincs win reinstall, drivereket cserélgetek, és a következő történt
Google Chrome, egyik fülön PH!, másik fülön olyan weboldal, aminek az oldalán, hátterében van fehér szín,pl. Origo, ami az általam feltöltött videóban is volt.
Lényeg a lényeg 5-10 mp után a fehér oldalon elkezd csíkozni, átkattintok a PH! - ra, abbahagyja ... visszakattinok origo - ra, csinálja, PH! nem csinálja ... most ilyenkor szerintetek mi van ?
-
sith7
félisten
Sziasztok
2 hónapja küzdök a gariztatással, már másodszor lett visszaküldve a vga, hogy semmi baja, másnál is kipróbáltam, ott is működik szépen, viszont nálam a linken lévő videóban látható dolgot produkálja
Szerintetek mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest