- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tivi103
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy az RTX 2060-as kártya képes lenne -e két adapterrel működni, mivel a jelenlegi monitoromon csak két darab VGA output van. Viszont van itthon egy VGA-DVI és DVI-HDMI átalakítom..ha ezt kombinálnám akkor össze lehetne mókolni a kártyával. Tudom hogy talán hatékonyságra nem a legjobb lenne a mikro input lagg miatt is (?), de tervben van egy új monitor vásárlása a közeljövőben így ideiglenes megoldás lenne...vagy ha egy VGA-DisplayPort adapter jobb megoldás lenne 60 fps-es közvetítésre, akkor lehet még maradna is.
Esetleg ha valaki adapterezve használja a kártyáját, annak a véleményére is kíváncsi lennék, milyen hátrányai vannak- ha vannak.
Válaszokat köszi!
-
Tivi103
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hamarosan tervezek egy videókártya vásárlást, és emellett döntöttem: link gtx 960
,azonban nem tudom hogy mi lenne a megfelelő tápegység neki? Minnél olcsóbb, de minőségibb.. Illetve hogy ezt bemerjem -e rakni egy 17,2 cm széles, 40 cm hosszúságú gépházba? Nem túl keskeny hozzá? Belül az alaplap miatt van kb 13,5 cm - 14 cm szélesség szabadon neki.
Válaszokat nagyon szépen köszönöm! -
Tivi103
tag
Tudnátok segiteni abban hogy melyik kártya menne bele egy ilyen gépházba? Nevét, tipusàt nem találom sehol sem..asus..nem túl nagy..számolgattam, meg nézegettem a méreteket és pár dolgok nem értek, mint például a gtx 960(link) és a gtx 750ti(link) méretei hogy vannak? A 960 olyan mély ,mint amilyen magad a 750 ti? Vagy nem értem..el lenne irva? A mèlysèg az egyébként az hogy a videókártya az alaplapból mennyire nyúlik a ház fele?
-
Tivi103
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy i3-4170 3,7 Ghz es processzor milyen kártyát tud kihajtani? Mit ajánlotok mellé? Illetve milyen táp kell mellé? Olyan tápot keresek ami lehetőleg nem
túl nagy, és nem 20 ezer.Köszi! -
Tivi103
tag
-
Tivi103
tag
válasz
Vakegérke #57823 üzenetére
Nem csak a ház az, elvileg. Szóval reménykedem hogy a táp jó benne, az lenne jó ha valahogy megtudnám mi van benne, anélkül hogy levenném az oldalát..
Egyébként akkor ez a GeForce GTX 750 Ti -egész biztos jó bele? Mármint hogy passzol az alaplapba, ha a tápot nem nézzük.
Illetve még azt szeretném megkérdezni hogy (ez) , vagy (ez) a videó kártya?
Drágább nyilván jobb, de mennyire? Őszintén jobban örülnék ha az olcsóbbik is elég jó lenne, de igazából mi a különbség? Nagyon nem is látok, csak az ár, meg az egyik GIGABYTE , másik ASUS.
-
Tivi103
tag
válasz
MK VII #57819 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segitségedet!
Hát igen, elhamarkodott döntés volt az az igazság.. Termék vissza küldése urlapot akkor ki se töltsem inkább, igaz? Van ez a 14 napos pénz visszafizetési jog..
Most eléggé elkeseredtem..
De mindenesetre köszönöm szépen a segitséget! -
Tivi103
tag
Kösz mindenki!
Szép napot! -
Tivi103
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #53340 üzenetére
Értem,köszi!
Milyen tápot javasolnál hozzá? Ami megbízható, és biztosan megy vele minden? -
Tivi103
tag
válasz
Smktrooper #53324 üzenetére
-
Tivi103
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következőben,
a minap cseréltem a régi ATI Radeon HD 4650-os videókártyámat - Nvidia GTX 295-re.
Beraktam a foglalatba az új kártyát, indítóttam a gépet, a kártya elkezd világítani.. mintha működne.. de nincs kép a monitoron!
A drivert hozzá még nem telepítettem, mivel az nvidia csak akkor engedi ha már bent van a kártya, és úgy keresi meg hozzá a drivert..
Lehet hogy ez gond? Vagy a tápom nem bírja? A régi videókártya 150 Wattos, mostani 289 Wattot fogyaszt..De akkor nem is világítana nem?
Vagy a biosz túl régi hozzá, azért nem indul? Le kellene frissíteni?Eléggé tanácstalan vagyok,
ha valaki tud segíteni köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest