- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
BomiBoogie #27304 üzenetére
köszönöm,így már világos.
-
kromatika
veterán
válasz
BomiBoogie #27302 üzenetére
köszi.tehát akkor bármiféle képen kötöm,akkor sem lesz jobb minőség attól,mintha sima vga kábellel kötöm ösze a vga-t és a monitort.
-
Zsolt_974
tag
válasz
BomiBoogie #27283 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg ha az órajelet lentebb venném (ha lehet) orvosolható volna valamilyen szinten?Zsolt.
-
joohnie
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27277 üzenetére
például nem tudom a crysis3 full hd very hi. játszani és azér gondoltam rá hogy mosta kari nem birja vagy a prockóm?
-
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27263 üzenetére
a platformcserén gondolkoztam első lépésben, de akkor már 2011es lenne talán jó az meg ahogy nézem egy értelmes összeállításban nettó 120ezer (lap+proci) ekkora ráköltést meg az életben nem éreznék meg semmin
főleg, hogy főleg munkagép és csak ritkán megy game. De akkor nem érdemes 1556 on cserélnem az i5 öt i7 re? az csak kb egy 10ezres befektetés lenne
A kártya se lenne húzós ha be merem vállalni a vtx et.
-
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27261 üzenetére
az architektúra alatt az 1156 os rendszert értem ami azért alul marad az új 1155 és főleg a 2011 től.
Természetesen fullhd felbontás és ami felcseszett az, hogy pl a Saints Row The Third ben igencsak vissza kell venni a grafikát és az új NFS is kívánni valót hagy maga után. TEhát inkább egy i7 870es proci kéne vagy egy 7870es videókártya? vagy esetleg mindkettő? -
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27259 üzenetére
i5 750es proci (1156) ami 3,5 ön fut és ati 6870 alapon
-
mcs
veterán
válasz
BomiBoogie #27248 üzenetére
Legújabb játékokat élből kilövöm, mert a többségüknek egyrészt minimum erős 4 magos proci kell, másrészt kb. háromszor erősebb kártya is.
-
petakpa1
őstag
válasz
BomiBoogie #27236 üzenetére
Ok köszi, nekem is ez volt logikus, de gondoltam jobb ha valami szaki megerősíti
Órajellel mi a helyzet ha videogyorsítás a cél, akkor 4650 vagy 4670 inkább? -
petakpa1
őstag
válasz
BomiBoogie #27234 üzenetére
Összehasonlítottam a kártyákat GPUreview-on
4350 80 shader processor 600 MHz-en
4650 320 shader processor 600 MHz-en
4670 320 shader processor 750 MHz-en
A kérdés igazából az, hogy video és flash gyorsítás szempontjából számít e a shader processzorok mennyisége illetve órajelük mértéke?Pl. előfordulhat-e olyan, hogy egy magas bitrátán tömörített h.264 videó egy 4350-en már akad de a 4650 még elviszi a több shader processor miatt,
vagy 4650-en már épp akad, de a magasabb órajel miatt 4670 meg még épp elviszi?Vagy videógyorsítás szempontjából csak az számít, hogy mindhárom kari HD4xxx szériás?
-
Rivaul
addikt
válasz
BomiBoogie #27203 üzenetére
Azt tudom hogy azzal igen s fölötte már semmivel de alatta se
-
M107
addikt
válasz
BomiBoogie #27203 üzenetére
1, Akkor jól gondoltam
2, Biztos hogy nincs összefüggés, de a kártyán lévő GDDR5 ram órajele (4000 Mhz) is gyorsabb, mint az alaplapi DDR3 (1600 Mhz), e mivel teljesen más így ezt a tényt nézni értelmetlen, külön külön persze de együtt nem hiszem. -
M107
addikt
válasz
BomiBoogie #27198 üzenetére
1. kérdés - Rendben s ok.s
2. kérdés - Használatban 1.6 GB fenn maradó 10.3 GB (Webböngésző sok oldal elég szépen a memóriát eszi) Firefox Aurora. Olcsó volt a 2X 4GB Dual, anno 2X 2GB dual-ba hajtva vettem meg s inkább legyen benne mint hogy nem.
Meg aztán, később még jó jöhet bár nem tudom mefddig tart még ki a DDR3 (1600 MHZ) de egy gépbővítés során már nem kell memót vennem, meg ahogy írtam olcsó volt. (csupán ennyi az oka hogy ennyi van benne)
Virtuális memó letiltva, W8 Prof. -
bazs0811
tag
válasz
BomiBoogie #27164 üzenetére
Felesleges alatt az ár/teljesítmény-t értem. 7870 50-55K 6950 pedig 40K körül mozog. Ha fejleszteni fogok akkor úgyis mindent egyszerre...de kicsit hosszabb távon (1-2 év) nem nagyon tervezek újítani. De ha azt mondjátok a jelenlegi konfig kihasználja a 7870ban rejlő pluszt, akkor az lesz.
-
fbeni91
tag
válasz
BomiBoogie #27150 üzenetére
kezdésnek úgy is veszek 3 egyforma karit, mindegyiknek más problémája kell h legyen, és 1-jót biztos h össze tudok hozni, így a gyakorlat teszi az embert mesterré! persze könnyebb akinek van műszaki végzettsége!
ezt alá írom!
-
Dominó85
addikt
válasz
BomiBoogie #27111 üzenetére
Windows 7 Professional MSDN N (és az az N a ludas).
Nem baj, van egy bontatlan Ultimate-em, most majd kiderül az milyen. -
Dominó85
addikt
válasz
BomiBoogie #27107 üzenetére
Felcsillant a remény, hogy a vacak felsőoktatásba szánt Win7 a hibás! Ugyanis se Aero, se MediaPlayer, ellenben tökéletesen lefutott egy Unigine Heaven Benchmark. Ez utóbbi driver nélkül el se indult volna. Van remény, de a szívás az, hogy másik verziós oprendszer kell nekem. Újabb telepítés és belakás. Öcsém
-
Dominó85
addikt
válasz
BomiBoogie #27104 üzenetére
Elviszem ma estefelé a haveromhoz. Ott szintén minőségi környezetben (Corsair 620-as táp, és nem low-end perifériák) kipróbáljuk és ha nem működik, akkor holnap viszem is garanciáztatni. Hihetetlen, hogy 1x állítana végre össze az ember egy gépet és sz0p1k a VGA-val.
Szerk.:
i5 2500k - Pcie 2.0 támogatás
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 - Pcie 3.0 (legfrissebb Bios van fent)
VTX3D HD7870 X-edition - Pcie 3.0Lefelé kompatibilisnak kellene lennie a VGA-nak. Ergó Pcie 2.0-ás sávszélességen bőven mennie kéne!
-
19sracz82
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27104 üzenetére
pci 1.0-át tud a lap,és pci 3.0 a vga....kaptunk másikat ami tápcsatis,megpróbáljuk azzal,de köszi szépen a választ!
-
19sracz82
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27101 üzenetére
Rendben van, a 9500 gt-t visszaraktam,és ment minden hibátlanul. A 7750 meg felpörög,de nem ad képet.
-
Dominó85
addikt
válasz
BomiBoogie #27099 üzenetére
Játék? LOL ez még a 3D bombermant se tudja elindítani.
A Catalyst Control Center ment eddig csupán fel. Maga a VGA driver még mindig nem hajlandó egy szűz Win7-re felkúszni. GPU-z és minden más monitorozó szerint a VGA max GPU és memória órajeleken pörög, ugyanakkor a venti fordulatot 20%-ra visszavette (a Control Center miatt).Kezdem feladni, fogom és megy vissza gariba a kártya...
-
wutuka
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27031 üzenetére
Igen,egyetértek!
Azt elfelejtettem,hogy írásom szerint a mai 4 magos processzorokat említem,és ez már nem helyes AMD-ben már 8-as is van... Így jár,aki csak Intelben gondolkodik...Persze az AMD-hez is bőven elég.
-
jolti05
őstag
válasz
BomiBoogie #27024 üzenetére
Most mér' mondod?
Amúgy nagyon sok privát után megtaláltam a levelezésemet 2 évvel ezelőttről. Egy Twinturbo a borda!
Pont annál nincs odaírva, hogy mire megy rá
Itt talátam azt, hogy 5870-re rámegy, csak én inkább 6870-ben gondolkodnék.
-
Krisinto
őstag
válasz
BomiBoogie #26998 üzenetére
1,5 óra furmark alatt max 52 fokig ment fel.
Szóval, mégsem kell venni másik VGA-tKöszönöm a segítséget. Sok apró hiba mellett, ez az egy ami nem jutott eszembe.
és, csak pasztázni kellett. -
Krisinto
őstag
válasz
BomiBoogie #26995 üzenetére
HD 4850.
Lecseréltem a pasztát és kicseréltem a hűtőt. 5 percet vártam furmarkal és 70 helyett 50 fokra ment fel..
Ez nekem is eszembejuthatott volna..Csakhát, nagy volt a para, hogy VGA-t kell venni.
Köszi a tippet. eddig jó.
Most ráeresztem egy fél, 1 órára. -
Krisinto
őstag
válasz
BomiBoogie #26995 üzenetére
Max 70 fokik megy fel a hőmérséklet..
-
richie8
csendes tag
válasz
BomiBoogie #26992 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
richie8
csendes tag
válasz
BomiBoogie #26990 üzenetére
pentium d925 2x3.00GHz, 2GB DDR2 RAM, gigabyte alaplap.
-
DjKriston01
tag
válasz
BomiBoogie #26930 üzenetére
A cf effektíve önmagában foglalkoztat, ehhez a dologhoz eléggé láma vagyok, miben jön ki leginkább a cf előnye?
Eddigi tudásom a dologról, hogy ha jól tudom cf esetén az egyik kártya a vertikális a másik a horizontális pixeleket számolja valamint minden egyéb más számolást megosztanak a gpu-k.
Ez mennyire igaz valamint mennyire érzékelhető a változás? -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26930 üzenetére
Lelkes nagyon
-
Rivaul
addikt
válasz
BomiBoogie #26922 üzenetére
Én is ezt érzem. Nem bántani szerettem volna szintén de ez olyan csevegjünk milyen jó kártyám van, jól is választottam!? típusú kérdés volt.
DjKriston01
Itt segítséget kérnek nagyrészt az emberek, van külön topic ahol lehet róla érdeklődni, tapasztalatot cserélni, nézz körbe [link] -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. AMD-s vagyok az adatlapomon lévő 5600K apu-ját szerettem volna húzni. Sajna valamiért nem tudom életre kelteni a corsair ramokat 1866-on. Mindig kék ablakot dobott. Pedig a feszültséget is felraktam 1.5-ről 1.6-ra és még 1.65-re de semmi. Valami ötlet?
-
imrex6
tag
válasz
BomiBoogie #26896 üzenetére
aham
-
blade007
tag
válasz
BomiBoogie #26844 üzenetére
Igen azt de azt is csak akkor a very high minden csak akkor csíkoz
-
blade007
tag
válasz
BomiBoogie #26842 üzenetére
De semmi más alatt nem produkálja ez....
-
tixem
addikt
válasz
BomiBoogie #26804 üzenetére
nem mértem még rá, de nagyon úgy néz ki. Beakad aztán megy tovább rendesen, csak fps lehet
-
Buci21
addikt
válasz
BomiBoogie #26791 üzenetére
de legalább a 23,976 fps-t tudja
nem egy erőgép, de alapszinten elég lesz.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
BomiBoogie #26791 üzenetére
köszi a választ, de a notebookcheck-en sokkal gyengébbnek minősül. mondjuk engem tényleg csak a film része érdekelt.
-
Telda
addikt
válasz
BomiBoogie #26748 üzenetére
Köszi!
-
Akcok94
senior tag
válasz
BomiBoogie #26726 üzenetére
ez micsoda?
szerk.: köszi Rivaul majd holnap világosba megcsinálom, addig meg csak egy kártyát használok.
-
Akcok94
senior tag
válasz
BomiBoogie #26724 üzenetére
de játék közbe nem is pörög így jó hogy túl melegszik.
meg a catalyst nem engedi állítani a ventilátor sebességet .
meg hibásnak nem gondolom mert megcsinált egy 3DMark tesztet és igaz a végére 80C fokos volt de kibírta.
-
Rockland
tag
válasz
BomiBoogie #26719 üzenetére
a legújabb feltevése után kékhalál (atikmpag.sys)
-
k78chriss
tag
válasz
BomiBoogie #26715 üzenetére
ok, Mikor működnek együtt? Mikor van annak haszna hogy a prociban van integrált vga?
-
Buci21
addikt
válasz
BomiBoogie #26711 üzenetére
a csíkozás VRAM, órajeleket próbáld meg lejjebb venni, ha az megoldja, akkor tuti a kártya a hibás, HD 7850 meg még tuti garis
Ilyen hibát szándékosan reprodukálni szinte lehetetlen am, ez nem meglepő. Tedd át másik gépbe is, hátha valami PCI-E anomália, vannak néha fura dolgok
-
Zsolt_974
tag
válasz
BomiBoogie #26700 üzenetére
Köszönöm a választ tanulságos és mélyreható volt.
Zsolt.
-
Zsolt_974
tag
válasz
BomiBoogie #26698 üzenetére
Nem akartam megint leírni azért linkeltem be az előző hozzászólásomban.
Azért kérésre még egyszer itt
megtalálód az egész leírást.Zsolt.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
BomiBoogie #26657 üzenetére
köszi a linket.
a grafikon alapján (6570 és 6450) nagyon, de nagyon nem jók a hőfok értékek, inkább szörnyű egy szó, mint száz.
akkor szerintem, ha nem rakok közvetlen rá hűtőt(de akkor meg minek passzív hűt. kártya...) hanem az előlapi venti fújja az 1000% biztosan kevés neki(94 fokból max. lemegy előlapi ventitől 10fokot, nagyszerű, akkor már csak 84 lesz...
, ha megvan hajtva 2-3 óra játékkal. lehet egy szoba ventilátort kellene beszerelni előre, hogy lehűtse...
szóval, ok, köszi mindenkinek, tényleg nem véletlenül a legtöbb kártya aktív hűtéses és rá van pakolva a venti. -
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #26642 üzenetére
A nálam lévő hibás passzív kártyák nevében mondhatom, hogy egyetértek RootRulez-el.
A passzív hűtő akkor jó, ha valami fújja legalább egy kicsit, akár messzebről is.
Love 2 Hate
Addig tudod húzni, amíg bírja. ezt ki kell próbálni és nem lesz tőle semmi baja, legfeljebb resetelned kel, de ez hozzátartozik a művelethez.
-
norbit808
tag
válasz
BomiBoogie #26648 üzenetére
Mert most egyenlőre ezzel tudnám hajtani
egy 7770-nek jobban örülnék de most sajna ez van
-
RootRulez
félisten
válasz
BomiBoogie #26636 üzenetére
-
BogyóBP
addikt
válasz
BomiBoogie #26610 üzenetére
Nem értek a tuninghoz sajnos
Hiába irják le hogy igy meg úgy meg állitom be a proci orajelét 1600 ra, a rendszer akkor is csak 3.1ghz nek látja,pedig elmentem a beállitást. na mind1.
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #26600 üzenetére
Nem olyan kicsi az a felbontás... Ennyire nem.
Gigaman55
Ha alapjáraton 90C°akkor probléma van, gondolom vastagon áll a porcica a hűtőben, kezdetnek pucold ki.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
BomiBoogie #26612 üzenetére
Mert 16:9 felbontású monitort standard vga felbontásban torzítás nélkül nem tud meghajtani, meg semmilyen gyorsítás nem működik, vga igényesebb alkalmazás használhatatlan. Először a hozzá adott drivert telepítettem (Microsfot által aláírt), azután a legfrissebb a gyártótól, azután egy régebbi. A win7-t is mindig újra raktam. Több monitoron több kábellel is használtam, D-sub-ról hajtva. A hdmi-t nem tudom tesztelni, de az mindegy, mert analóg vga-ról kell mennie. Távoli elérés viszont jól működik, tehát maga a rendszer megy. DVI meg nincs rajta.
M
-
BogyóBP
addikt
válasz
BomiBoogie #26608 üzenetére
Előtte oldható magos Phenom II X4 B50 em volt azzal semmi gond nem volt, csak amiota ez a gyengébb órajelü de fizikai 4 magos van benne azóta lassult be a játék.
-
BogyóBP
addikt
válasz
BomiBoogie #26606 üzenetére
Ami ott a nevedre rákattintva ott van hogy cuccaim: ..
Akkor azt mondod hogy inkább a CPU csere mint a VGA?
-
BogyóBP
addikt
válasz
BomiBoogie #26604 üzenetére
Jaj nem az van most ami a láblécben van
az már kicsit ideiét mult konfig. Jeleneleg Gigabyte 970A-D3 és benne egy Athlon II X4 645 van 3.1ghz en. Ezt cserélném.
-
BogyóBP
addikt
válasz
BomiBoogie #26602 üzenetére
Ebben biztos vagy? csak mert haverommal 1forma CPU-nk van és az ő kártyája jobban teljesit, bár egy fickó egy tesztben azt mondta hogy "sajnos" az AMD kártyákhoz erős CPU is kell, de nem baj mert jövö honapba tervezek egy bulldozer proci vételt FX 4100 vagy egy 6 magosat még nemtudom megéri e a 6 mag amikor még a 4 se nagyon van kihasználva ahogy néztem speedfan al játékok alatt, max 3 mag.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26565 üzenetére
Igen. Azt szeretném, hogy ne 512 Mb-t használjon a 7560D hanem 2 gb-ot. De nem jutok dűlőre.
-
blink01
csendes tag
válasz
hiába csinálok, nem látszik, pedig nagyon idegesítő
http://prohardver.hu/tema/a_kepernyo_csikozodik/hsz_1-50.html
ugyan ez a hiba -
blink01
csendes tag
válasz
alig lehet észrevenni de csinálok
-
fasirTTT
őstag
válasz
BomiBoogie #26550 üzenetére
vírusírtottam, és most jó a VGA
0% - 2%-ig használja üresjáratba a VGA-t a gép -
Rockland
tag
válasz
BomiBoogie #26552 üzenetére
van egy legfrissebb a 13.2 béta driver azt nem próbáltam...csak elég idegesítő mikor felrakom a drivert éş csökkentett módba mrg vga módba próbálgatom letörölni a drivert és 5mp-enként lefagy a kép kb 15 mp-re és így kinlódni..
-
Rockland
tag
válasz
BomiBoogie #26550 üzenetére
Legelőször a hozzá adott cd-ről asszem 12.1 meg letöltött 12. Nemtom már melyik..de ez a régi cuccnál volt..most az új cuccnál egyböl a legfrissebbet letöltöttem a 13.1-et asszem
-
fasirTTT
őstag
válasz
BomiBoogie #26547 üzenetére
jelenleg az aktivitása 0%
aztán megint 98%
visszavettem az órajelet és a teljesítmény -20%-al, hogy azért annyira mégse terhelje
van a gépen 2 windows 1ik SSD-n (itt szarakodik)
a másik sima régi HDD-n. majd meglesem ott isde hogy érted, hogy ne csináljam? vagyis mire?
mi baja lehet ? :S -
imrex6
tag
válasz
BomiBoogie #26521 üzenetére
Én is kiváncsi lennék a tesztre!
-
RootRulez
félisten
válasz
BomiBoogie #26521 üzenetére
nahátigen...
-
tixem
addikt
válasz
BomiBoogie #26480 üzenetére
és a 8 munkanapos elállási jog? még belül vagyok és neten rendeltem.
-
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26467 üzenetére
Hát úgy már lehet,hogy a garnak bukta!
Bár ha a bolt vállalja a felelősséget,akkor van esély!
De ennek kicsi a valószínűsége! -
Bishoop
tag
válasz
BomiBoogie #26464 üzenetére
AIDA64-gyel,speedfan-nal,és asrock extreme utility-vel mértem.Az eredmény ugyanaz !
-
hitman,
őstag
válasz
BomiBoogie #26456 üzenetére
Az kemény...már lehet tudni a paramétereit a 8-as szériának meg a kártyák nevét de még ilyen messze lenne a kiadásuk...
-
hitman,
őstag
válasz
BomiBoogie #26454 üzenetére
És mi az a Q4?
-
Maotun
őstag
válasz
BomiBoogie #26444 üzenetére
[néha ki lehet fogni!]
le is csaptak rá...... -
Maotun
őstag
válasz
BomiBoogie #26442 üzenetére
Köszi a linket!
Ő lenne a [kiszemelt] példány.... De ezért az árért lenne GTX 680 Palit VGA is???, -
Maotun
őstag
válasz
BomiBoogie #26428 üzenetére
legmélyebb tiszteletem mellett nem a 7970/7950 a dilemmám tárgya hanem a GTX 680 VAGY HD 7970 a jobb választás?
Full HD ,1 monitor, legújabb játékok felhasználás mellett... -
imrex6
tag
válasz
BomiBoogie #26428 üzenetére
Köszönöm, akkor maradok a 7850nél!
-
Tenager18
senior tag
válasz
BomiBoogie #26430 üzenetére
Rendben.
-
kitbiagas
csendes tag
válasz
BomiBoogie #26407 üzenetére
Ez lenne:
http://www.bluechip.hu/termek/cooler-master-haf-912-plus-fekete-gx750w-psu
-
kitbiagas
csendes tag
válasz
BomiBoogie #26405 üzenetére
A táp beépített egy Cooler Master HAF 912 házba
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #26402 üzenetére
Az 1GB még oké marketing, de amellé minek az 512 turbókess, szerintem az rontja a hangzását.
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #26400 üzenetére
Ja sikerült dekódolni. 1GB a dedikált és a TurboCache az 512. Mintha lenne értelme
-
Hubba12
senior tag
válasz
BomiBoogie #26351 üzenetére
igen
cashback: keveset akkarok rá kenni ami nem folyik szét
-
Silentfrog
veterán
válasz
BomiBoogie #26335 üzenetére
Hd 7770 van, és 3 k ért van hozzá hűtés..Kérdés hogy rámegy e.
-
Balage21
tag
válasz
BomiBoogie #26292 üzenetére
Csak munka, netezés, film nézés maximum amire használom. A 4890 sztem még mindíg brutál erős, de ontja magából a meleget és eszik is szépen...
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #26272 üzenetére
Mert az volt neki otthon és azzal ki tudta próbálni, de ugyanúgy semmi. Ezért most kölcsönkér egy 410-es Csifit.
Ezt nem kérdeztem meg, de sejtem hogy eddig ment a gépe, mert upgradelni akart. Szóval az alaplap nem hiszem hogy halott. De rákérdezek, csak mivel dolgozik elég lassú a kommunikáció.
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #26268 üzenetére
igen, ezzel tisztában vagyok, fejlesztenem kell még a deszkán és a procin ...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
BomiBoogie #26246 üzenetére
Nem hinném... nemrégiben próbáltam egy másik gépben és tökéletes volt.
Réges-régen egy FX 5200-nál ugyanez volt a hibajelenség, egy XP-újrarakás után viszont jó lett. De ennél a gépnél nem akarom ezt eljátszani...
De amúgy, valami ilyesmi kép van... mármint játék alatt, hasonlómód vannak szétcsúszva a textúrák.
-
AirBundy1
tag
válasz
BomiBoogie #26154 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem fog beférni ebbe a házba. Van vmi ötlet ebben az árfekvésben, ami passzív hűtéses és méretben jó lehet?
Köszönöm
-
feltamadas
tag
válasz
BomiBoogie #26111 üzenetére
akkor mit ajánlasz ami még jó a porcihoz
-
stickles
tag
válasz
BomiBoogie #26101 üzenetére
Chieftec CTG-450-80P 450W
2012 nyarán vettem , a gépet, de észre vettem , h directx 11be akarom kihasználni a vga-m akkor jön elő ez a hiba.
Amúgy meg 70fok fölé nem megy -
Raki
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26092 üzenetére
THX a gyors választ, és szerinted mi számít enyhe tuningnak, olyan 10%-os túlhúzás? Illetve ha 1x-2x elszáll a gép gom nem olyan nagy baj, reset és kész.
-
Aullah
tag
válasz
BomiBoogie #26088 üzenetére
Oké, majd megnézem.
-
Szabix01
tag
válasz
BomiBoogie #26037 üzenetére
Hát ezt rossz hallani :/ azért köszönöm a választ.
-
artiny
őstag
válasz
BomiBoogie #25997 üzenetére
kiveszem a mostani es berakok egy halkabbat helyette...a másikat meg eldobom.
-
artiny
őstag
válasz
BomiBoogie #25981 üzenetére
tulságossan felhevulne a gpu mivel h nem eleg neki a hutes...
miylen fordulaton forognak a vga ventik kb?
-
error(HUN)
tag
válasz
BomiBoogie #25988 üzenetére
Köszi, a Hexát már sasoltam...Van valami Acme is,de azt szerintem hanyagolom...
-
cbm1974
tag
válasz
BomiBoogie #25988 üzenetére
Persze, hogy játékra lesz inkább a masina!
Én mindig az Nvidia híve voltam, és van egy jó Gf gts250-es 1Gb 256bites kártyám. Ennél erősebb lehet a hybrid crossfire-mód, ha mondjuk belekerül a legnagyobb radeon az asus lapba?
Nyilván a GF-omat nem ebbe raktam, hanem egy régebbi 939-es lapban van, és remek teljesítményt nyújt, nem volt még panaszom.
Tehát arra vagyok kiváncsi, mekkora grafikai teljesítményt tudnék elérni ezzel a crossfire-val így?
Esetleg megtudnád adni, melyik kártyát javasolod bele, ami még működik hybrid crossfire-val?
(a topikokban nem találtam meg a választ)köszi,
-
error(HUN)
tag
válasz
BomiBoogie #25985 üzenetére
Köszönöm,nem gondoltam hogy ekkora különbség lehet 12 V-ok között...
-
error(HUN)
tag
válasz
BomiBoogie #25983 üzenetére
DEER 500W, több éve híven szolgál, előtte Shappire HD5770 kifogástalanul működött. Most Giga 550 Ti/OC nem.
-
ozsvar
tag
válasz
BomiBoogie #25966 üzenetére
Köszönöm!
-
ozsvar
tag
válasz
BomiBoogie #25962 üzenetére
Gigabyte B75-DH3, Intel G840 (később tervezek Ivy Bridge-re váltást), 2x4GB 1600 MHz, SSD + HDD, és a fent említett HD4870. Nemrég váltottam fullHD-ra. Viszont koca játékos vagyok, COD4, WOW és közbe egy-egy régebbi autós játék, de van, hogy ezeket hetekig sem veszem elő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest