- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kromatika #48782 üzenetére
Szia!
Elvileg erősebb a 730M, nem is kicsivel. Notebookcheck oldalán (általános benchmarkok, játékok)keress rá: 730M és HD Graphics 4600-ra.
Optimusról egy kis leírás errefelé. Nem adódik össze az erejük.
(#48783) zsola0518: Én inkább a 6670 felé hajlanék. Erőben nagy difi nincs a két kártya között, fogyasztásban annál inkább. De igazság szerint egyiket sem venném. Mennyi a keret? Milyen proci mellé lenne? Milyen a tápegység?
-
Sanyi19
őstag
válasz
kromatika #44038 üzenetére
FullHD-ban játszol? Mert akkor jobban érdemes a 2GB-os HD7850-et venni.
Signle player játékokban szépen kihajtja az i3. Multinál néhol kevés lehet hozzá.Diablo-Santo:
Én a helyedben vennék használtan garral, egy GTX 750Ti-t. Vagy jók még az R7 260X-ek is, csak nagyon meg kell nézni, hogy milyet veszel, sok belőle a blackscreen hibás, ami nem minden alaplappal jön elő... Vagy R7 265/HD7850. Ezekkel kevesebb gond van. Manapásg már érdemes 2GB DDR5-el szerelt kártyát venni. Főleg FullHD felbontáshoz.
Ratman:
Én olyan árban inkább használtan vennék pl. egy HD7770-et. Abban a kategóriában a 2GB teljesen felesleges. Az 1GB-os R7 240 mindenben gyorsabb a 2GB-os R5 230-tól. A HD 7770 1GB DDR5 meg ezekhez képpest teljesen más kategória, ég és föld, sokkal jobb.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
kromatika #35164 üzenetére
Figyi, az ami a prociban van ezekre untig elég míg nem jön meg a kedved a játékokhoz. Spanomnak is volt ilyen procija és ő is az integrált vga részével netezett filmezett és még sorolhatnám. Ha esetleg meg nyugtat téged az a tény, hogy nekem is el szált a HD 5850-es kártyám és most én is a procim integrált részét használom.
-
88Prot
tag
válasz
kromatika #15937 üzenetére
Nekem ilyen adatokat Gyárival hozott egy Asu 5770 CuCore... nekem is uyganolyan hűtésem van rajta mint neked.... és így 15 perc furmarknál kb 65-70 fok am volt hogy gyárinál felment 90fok fölé is... nem bántja a karit 100fokig bírják sztem... emlékezz 4870-ekre 1 óra game után simán 90fok+ volt mondjuk ez függ a gépháztól is meg sokmindentől de normálisak az értékeid sztem
de pill és lefuttatok neked egy furmarkot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest