- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
jolti05 #52871 üzenetére
Az mi az, hogy fizettettek vele?
F@szság... Ilyenért nincs kereskedő/szerviz aki elkérhet pénzt.
Garanciális a termék ergo kötelessége kivizsgálni az észrevételedet ingyen bérmentve..
Jó, hogy nem azért is pénzt kér mert szóba állt veled..Havert lehúzták.. Biztos nem füllött a foguk a teszteléshez amit nagyon valószínű, hogy el sem végeztek és ezért büntették egy kis sarccal.
-
Duran
tag
-
trancemusic
senior tag
válasz
jolti05 #52827 üzenetére
Igp multi monitor : disabled
Ez a letiltás,már volt róla szó.Cpu alá nézz be, hogy állnak a foglalatlábak.
Lehet elég lesz a hűtő csavarjain lazítani.U.i. : lehet azért nem tudod igp-t tiltani, mert amikor nem érzékeli post alatt a gtx-et, olyan "okos" a lap, hogy az igp-re teszi a képet, hiába tiltottad. Csak tipp...
-
jolti05
őstag
válasz
jolti05 #52496 üzenetére
A probléma nem oldódott meg. Egy másik topikban leírtam a hibajelenséget: ÍME
Azóta szórakozik a gépem, amióta beletettem egy GTX960-at.
Amit megpróbáltam: Visszavettem gyári órajelekre a processzort, rámértem a gombelemre, biost reseteltem, downgrade-eltem a biost, letisztítottam a videokártya érintkezőit, kitisztítottam a PCI-E slotot, áttettem a kártyát másik PCI-E slotba, a másik 6 pines csatlakozóval is próbálkoztam, megmozgattam az egyes alkatrészeket... Talán ennyi. Nincs több ötletem.Szeretnék segítséget kérni
-
trancemusic
senior tag
-
M3lakH
tag
válasz
jolti05 #52522 üzenetére
ŐŐŐ, ebben most nem vagyok biztos, de ha le van tiltva az alaplapi, akkor nem is kérdés hogy melyik legyen a primary (tehát nincs választási lehetőség)..
Valami másik fülön nézd, szokott lenni külön olyan hogy onboard video enabled/disabled. Asrockhoz nem volt szerencsém, de amelyik biosban eddig láttam ilyet, ott volt külön hogy alaplapi ki-be kapcs, és egy másik menübe hogy melyik legyen a primary. De lehet AsRock nem ilyen..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
jolti05 #27026 üzenetére
Szerintem elindulna, a 170W csak a max. TDP, azt szinte soha nem adja le, mellé a többi alkatrész legyen 150W, az 320W. Szigorúan semmi tuning, de inkább gondolkozz kisebb kártyában/nagyobb tápban. 12K-ért már kapsz egy normál 500-ast, ami már majdnem mindenhez elegendő.
Szóval inkább vegyél egy 560-at és egy tápot a maradékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SzoftverPremium.hu
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest