- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dolphine #23560 üzenetére
Én EU-ból szoktam, de csak azért mert felénk macera a vámolás, nálatok gondolom nem az. No meg hamar megjönnek a cuccok, főleg Németből. Első körben ha kezdő ebayes vagy szerintem csak magas pontszámú + sok eladással rendelkező eladódól rendelj, úgy szinte biztosan nem szívod meg.
-
Fandango
veterán
válasz
Dolphine #23207 üzenetére
Közbe én is nézegettem netes képeket, és valóban más a zár húzókája, illetve egy felvarrt címke hiányzik belülről. A szivacsok ebbe nem estek össze, de ez akkor nem jelent sokat. A fene essen bele, pedig nem volt olcsó amikor megvettem, igaz nem is volt annyi, mint amibe most kerül.
Ettől függetlenül, teljesen rendben van a táska, mert bírja, nem ázik be, szóval nem rossz, csak mégis.
Így aztán főleg nem tudom mennyit merjek érte kérni. -
Lassú Víz
addikt
válasz
Dolphine #23159 üzenetére
De igen, csak azt a részt, ahová árnyékot vet a napellenző az objektív nem látja.
(#23160) copass: Lehet igazad van, de a HSS-ben nem vagyok annyira biztos. Ugyanis arra hat a záridő is, és akkora teljesítményt nem szoktak tudni a vakuk, hogy a távoli témát HSS módban elegendően bevilágítsák, és a HSS nem gyors fény, nem merevít ki mozgást.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Dolphine #22573 üzenetére
Mobilnetről vagyok nemtom megnézni Valszeg az lehet. Két részre osztja a képet változtatható szögben és változtatható átmenettel. Több féle paraméter közül választhatsz. Szerintem a WB lesz a nyerő, mert főképp az változik a pára szűrő hatására. Meg lehet azt is hogy az a rész kontrasztosabb legyen...
Keress rá a Lightroom graduated filter szavakra és biztosan lesz egy csomó tutorial videó, hol találod, mikre jó. Van ennek olyan változata is hogy maszkolhatsz is tetszőleges területet amin végrehajtja rawból a módosítást. Aszem radial filter vagy mi a neve, egymás mellett van bal felül. -
Necc
addikt
válasz
Dolphine #9142 üzenetére
Olvasgass egy kicsit:
Majd ha megvagy vele, es gyakoroltal kint vagy akar bent a lakasban egy kicsit, akkor itt egy video ami ugyszinten a segitsegedre lehet.
Ha netan nem tudsz angolul, akkor magyar nyelven is van lehetoseged tanulni [link] es termeszetesen van TV sorozat is, a spektrum anno leadtott egy sorozatot amit szorgos kis magyarok szepen fel is vettek, es kulonbozo torrent oldalakrol egy kis keresessel le is toltheted es meg is nezheted (a TV felvetelek magan jellegu nem haszon alapu megosztasa es nem nyilvanos vetitese legjobb tudomasom szerint meg mindig legalis).
-
Alexios
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest