- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Szia!
Igyekszem majd.
Én egyszerre használom majd a eredetit és az utángyártottat. Mármint a hátizsákon az eredeti van, az övön az utángyártott.
Amit ráteszek: SONY A58 + Tamron 70-300 / SONY 16-50Itt a link. Nekem két hét alatt itt volt!
-
Dolphine
addikt
válasz
jjeahh #23562 üzenetére
Az, hogy kezdő lennék, az túlzás. Azért már rendeltem eBayről, Banggoodról, Aliexpressről, Gearbestről ezt-azt, de ekkora tételben még soha!
Amin agyalok, az egy Tamron 70-200 2.8 USD SONY A bajonettel. Nagyon vonz a tág rekesz. Van már egy 70-300 4-5.6 USD-m, nem tudom, hogy egyáltalán ez előrelépés lenne-e, mármint a 2.8-as.br0by
Az ár az nagyon nem mindegy. Itthon ez az objektív 400e Ft! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Mostanában vásárolt valaki a Tripontban neten keresztül? Valami katasztrófa!
Volt valami vezetőváltás, vagy mi történt velük?!
Tavaly már rendeltem tőlük, sőt korábban is, akkor semmi probléma nem volt.
Idén már ez már a második rendelésem, de nagyon nyögvenyelős!
Az első rendelésemnél a raktáron lévő termék és az én megrendelésem nem volt összhangban. Tehát az oldal az írta egy termékre, hogy van, holott mégsem volt. Nekem kellett írogatni az üzletnek, hogy valami nem stimmel!
Most meg, szerdán rendeltem újabb termékeket, kifizettem, de még mindig a futárra vár, pedig eredetileg a szállítást május 5-re ígérték!szecsgeri
Nekem van Lowepro Flipside 400AW táskám. Nagyon szeretem.
Vigyázz vele, mert hamisítják! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A walimax-ad.hu oldalról rendelt már valaki? -
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Nagyon úgy tűnik, hogy a mostani monopodot (Cullmann 290) a felszereléssel kinőttem (SONY A58 + Tamron 70-300 + SONY vaku). Azon gondolkodtam, hogy egy olyan monopodot veszek, aminek van plusz 3 lába.
Ilyen típusból ezt a kettőt találtam.
Manfrotto
VanguardAz első kérdés, hogy ezek közül melyiket, mert a különbség eléggé jelentős!
A második kérdés, hogy van-e alternatíva, vagy ilyen típusból ez van?
A harmadik kérdés, hogy erre jönne még egy gömbfej, abból milyet.A válaszokat előre is köszönöm!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az lenne Hozzátok a kérdésem, hogy zárt térben (sportcsarnok pl.) miért jó, hogy teleobjektívre felteszik a napellenzőt, néha még külső vakut is használnak hozzá olyankor.A napellenző nem árnyékol ilyenkor?
-
Dolphine
addikt
válasz
r.levente75 #22565 üzenetére
De!
Menyasszonyom onnan származik. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van arra valamilyen mód (objektív szűr, bármi), hogy a teleobjektívvel készült tájképek nem legyenek "párásak".
Nagyon idegesítő, hogy a képen rajta van, de maradéktalanul eltüntetni szinte lehetetlen! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek!
Milyen rekeszértékkel érdemes nagy fény mellett fotózni kitobival?
Azt vettem észre, hogyha a fókuszpont középre van állítva, f4 rekeszértéknél a kép széle nem éles. Ez normális?
A másik kérdés, hogy hogyan tudunk több arcot egyszerre fényképezni, hogy mind éles legyen? Szintén rekeszérték változtatással? A szituáció a következő: A kép szélén van négy ember (2 bal oldalt, 2 jobb oldalt). Na akkor hova fókuszáljak, hogy mindenki éles legyen?Előre is köszönöm a választ!
-
Dolphine
addikt
-
-
Dolphine
addikt
Most vagy nekem sikerült jól, vagy egy bridge kép másképpen működik, de nekem elég hamar sikerült a Holdat lefényképeznem.
A gép egy Panasonic FZ45. Használtam háromlábú állványt. Volt rajta az optikai zoomon kívül digitális zoom is.
A kép tulajdonságai:
Időpont: 07.13. 21:57
ISO: 125
Zársebesség: 1/40
Blende: 5,2
Program mód és időzítő -
Dolphine
addikt
Nemcsak a Panasonic szűrő jó a gépedre. A lényeg, hogy a szűrőméret stimmeljen. A Te esetedben ez 46mm!
Nekem egy FZ45-m annak a szűrőmérete 52mm. Az objektív előtt van egy UV-szűrő amit a védelem miatt használok. Márkája Kenko. Közel 3000 Ft volt.
[link]
ND-szűrő, na az Panasonic, ugyanis sikerült akciósan megvennem. Sőt még most is alacsony az ára!
[link]
Van egy Cirkuláris Polárszűrőm az meg Hoya. e-Bayen keresztül rendeltem, mindennel együtt volt 5.200 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Parfüm topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi