- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
KriptonX #1682 üzenetére
fene tudja mondhatnám olyan ez mint az ATI 2600
azaz amelyik játék valós DX10 támogatással fog menni oda már kevés lesz az ATI2600vagy lehet ez olyan mint az ATI1950.
ami amikor kijött annyit tudott mint a 7900 aztán mostmár csúnyán elveri.Nem tudjuk.
Az tuti, hogy a 8800GT most bestbuy. GTX teljesítmény 55Kért. RV670 meg majd 1hét múlva kiderül.
elöbb/utobb minden
kiderül....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KriptonX #1676 üzenetére
Ennél egy kicsit burkoltabban segít Redmond...
Gondold át a D3D10.1-et újdonságait... csak az új verziójú API tálal szabványos lehetőséget Deferred Shading esetén MSAA mintavételre, így csak a D3D10.1-es karikon lesz a jövőben MSAA.
Gyanítom, hogy nem fognak külön shader alapó AA algoritmust írni a fjelesztők (eddig se nagyon tették), így aki AA-val szeret játszani, annak jelenleg csak a HD38xx a megoldás. -
leviske
veterán
válasz
KriptonX #1656 üzenetére
Mi a gondod a GT-vel? Én spec szeretem az ATi-t és márkahű vagyok (egyelőre), de nem szólnám le a GT-t... igen jó teljesítménye van igen alacsony áron.
#1654 arra céloztam, hogy ha az igaz amit az #1599-es hsz-odban írtál, akkor az RV670 tényleg csak egy R600 55nm-en... a többit már megtalálod abban a hsz-omban amire válaszoltál.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
KriptonX #1647 üzenetére
TPD TPD TPD (vagy fogyasztás fogyasztás fogyasztás)!!! mennyi kellett az r600-hoz? pontosan nem tudom, csak annyit hogy két 6pines pci-e tápcsati nem volt elég, csak egy 6 meg egy 8 pines. rv670 1db 6 pines tápcsatival 110% teljesítmény (egy régebbi hsz-ből szedtem a 110%-ot) sztem egyáltalán nem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest