- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
-
-
pisti
őstag
válasz
hétalvó #12216 üzenetére
A Crysis nem igazi DX10-es játék ezt a készítők is elismerték. Nem véletlen lehet XP alatt is elővarázsolni a Very High grafikát, mivel DX9 alá írodott az egész és csak a fejlesztés vége felé került a képbe igazán a DX10.
Nameg Vista alá egyelőre a driverek is olyanok amilyenek... Sokat fog még változni ilyen téren a helyzet. -
Gaboman
nagyúr
válasz
hétalvó #5169 üzenetére
A driverheaven tesztben Vistával tesztelték és az köztudott hogy az ATi kártyák Vistán eléggé rosszúl szerepelnek.
XP azért más a helyzet.
Megcsináltam én is azt a tesztet 1280x768 VeryHigh 16xAF mellett.
teszt
Ott az egykártyához képest 100%-ot gyorsult a CF,ha az eredményemen 100%-ot gyorsulna akkor az min:17.22 átlag:36.36 max:56.60 lenne.
Azért ez nem is lenne annyira rossz! -
Eyesis
őstag
válasz
hétalvó #3690 üzenetére
ha nem akarok csak max brutto 40et adni egy video kariert.. erdemes lehet ezt megvarnom, mig vegre idehaza is arusitjak? vagy inkabb vegyek valami mast?
ez a 8800 GT pl nem is kaphato... legalabbis nem talaltam sehol... mondjuk nem is 40 hanem 60 korul mozog :-(segitetek?
az ha 22"os monitoron jatszom, az nem befolyasol semmit ugye? csak a felbontas... ami ugyanugy lehet rajta is kisebb ? gondolom 1680 x 1050-ben a GT is kuszkodne... rosszul tudom?
hétalvó: NV nagy marha,hogy nem engedélyezi az SLI intel chipseten... ezt hogy erted?
-
leviske
veterán
válasz
hétalvó #2230 üzenetére
"Tippelgessünk reménykedjünk és vegyünk 3850 CF-et.
" Úgy úgy!
Amugy meg még a GT-vel is szenvednek, hogy letolják az árát 55-re, megdöbbennék, ha az új GTS akár 70ért kijönne. A GTS-t árát azért tudják majd feljebb tolni, mert nincs mindenkinek CF rendszere és teljesítményben nem lenne ellenfele (már ha gyorsabb lenne, mint a GT) és a GT-t meg már jobban nem tudják széthajtani, mint ahogy most szétvannak. (gondolom). -
7600GT
senior tag
válasz
hétalvó #2202 üzenetére
"Az hogy 1 tok alatt 2 chip lesz vagy 2 kártyán lesz 2, olymindegy."
Szerintem meg nagyon nem mindegy. Az R680-nál egy tok alatt lesz a 2db GPU és így (állítólag) elég neki egy R600 nyák. Ha a 2 GPU-t nem egy tok alá rakják, akkor sokkal nagyobb nyák kellene és az senkinek sem lenne jó. Teljesítmény szempontjából nem tudom, hogy lenne-e különbség a két megoldás között.Gorneck23: A HD2900XT/Pro azért marad el ennyire a 8800GT-től, mert mindenhol sokszoros HQ AF-el meg élsimitással tesztelnek. Nah most köztudott, hogy mindkettő kinyírja az R600-t. Ebből az AA teljesítményét fogják orvosolni.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
hétalvó #2174 üzenetére
Nem tudom mi a bajod a gammel nálam 1280x1024 Objects,Shader,Postprocessing,Water,Very Highon,a többi High,mert ezeket látod játék közben szebbnek a többinél észre sem veszed hogy Very High vagy High.
A demo így megy teljesen jól.
Min:21-22
Átl:25-32
Max:35-50
És a Crysis miniumum 21FPS-el fut olyan jól mint másik játék 30körül menne.Korcsi:Létszí!!!
-
Gorneck
legenda
válasz
hétalvó #1825 üzenetére
HOC-os link talán itt már meg tudod nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest