- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarti19
senior tag
Igazából azt szeretném megtudni, hogy miért vesznek ilyen irreális áron karikat az emberek, holott gondolom én legtöbb arcnak nem olyan rági a vga-ja... namármost itt az érzésről alias megszállotságról avagy a nem tudom hová tenni azt az xy K pénzem?
Persze valahol megértem ezt de én inkább kivárok februárig mert a mostani karimon is minden nagyon szépen fut(Crysist meg fel se raktam, nem igazán stlíusos), így inkább költöttem egy moniottora mint egy vga-ramerthogy a vga megvár
de legyetek kedvesek megmondani miért-miért és miért vettétek meg a vga-kat ilyen áron
KÖSZI SZÉPEN -
tarti19
senior tag
Komoly dolgok ezek...
:
AKAROK egy hd 3850-t , ráadásul olcsón
-
tarti19
senior tag
na de Uraim
olyan dolgokon tudtok vitatkozni
ilyen-olyan vgaennyit meg annyit tud... az az érdekesség hogy bármikor veszel vga-t 3-4 hónap múlva már veri egy új széria, tehát kérdem én egy jó karinak mint 8800Gt ati hd x1950-es széria 7950-as szériának miért lett tartós élete?????
Néha tök meddő dolgokon vezsekszünk -
tarti19
senior tag
szerintetek egy 4 hónapos sapphire x1950gt-t mennyiért lehet eladni? húzva nem volt.
Sjanos annyi a probléma hogy a kedves nagyanyám kidobta a dobozát amin a nagykeres gari volt
mondjuk kellékek megmaradtak hálsitennek...
-
tarti19
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #6123 üzenetére
Nálunk nem fogalkoznak úgylátszik az AMD parancsával hoyg árcsökkentést kell véghezvinni
ezekena vidkarikon
-
tarti19
senior tag
ez a 3dmark igazából mit mér?? procit és vga teljesítményt?
-
tarti19
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #5962 üzenetére
rendben értelek
csak nekem még magas ez az ilyen- olyan tesztelgetés
Na de most majd adok neki, keményen megküldöm neki
MIt jelent hogy filtering optimal? -
tarti19
senior tag
CPU Score 2019 Marks
ez egy alap e6600-nak megfelelő érték lenne??
mert nagyon nem tűnik annak..hihi siekrült megvarázsolnom a 3dmark 2006-t teljes verziósra
-
tarti19
senior tag
Őszinte leszek én 5000 pöttyöt kaptam, de kb minden alap és annyit értek a tuninghoz mint a vak a látáshoz...
Honnan vannak a HD3850-es karik egyeseknek????????????Ja igen azon kiakadtam hoyg proci tesztnél 0 és 1 fps között menetelt inkább diázott végig... remélem bennem van a hiba...
Illetve még azt sem vágom hogy lehet állítgatni 06-ban
Basic Edition van fent
-
tarti19
senior tag
hd 3850-t akarok 30k-ba
!!!
-
tarti19
senior tag
válasz
lacafaca #5905 üzenetére
még jóesetben akkor is elpasszolhatom a vga-t
mondjuk a remény hal meg utoljára
munky : hosszú éjszakád lészenja és igen nagyanyám majdnem kidobta az alaplapi dobozt is amiben benne volt a rengeteg kábel, átalakító meg egyéb hardware elem... azt még sikerült visszahoznom, de ezt... szerintem buktam
-
-
tarti19
senior tag
Húha
Találtam egy friss tesztettényleg klassz lesz ez a 3850-es széria [link]
-
-
tarti19
senior tag
egyik imserősömnek állítása szerint 195 euróért hoznak hd3870-es vga-t Ausztriából... nemtom gyanús
-
tarti19
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #5884 üzenetére
hol?
kb tegnap még 26k alatt sehol sem volt az ára -
tarti19
senior tag
válasz
lacafaca #5878 üzenetére
úgy vagyok vele hogy most van egy 4 hónapos x1950gt-m legyen 2 hónap mondjuk mire vennék egy másik vga-t és 20k-ba eladnám ezt akkor 40k-ba tudjak egy kétszer ilyen erős vga-t venni
első elképzelésem ez lennede ha mondjuk csak 10k-t kellen rádobnom egy 50%-kal erősebb vga-ért még akkor is megéri... tehát ár/teljesítmény vonalon haladnék elsősorban.
nem is értem vga-nál mit számít a dizájn... ezen mindig jót mosolygok, a hűtés már húzósabb kérdés, az hogy halk vagy zúg -->kinek mi az ízlése
Továbbá az is kérdéses hoyg ha az ember vesz egy 6 hónapos hazsnélt vga-t mondjuk 1 év garival akkor mit nyerhet arányaiban az új bolti árához képest.
Tehát ekkor elfordulhat hogy ügyes marketinges énünket elkeverve a pénztárcánkkal, kihozhatunk egy általunk szuper ár/teljesítmény mutatójú vga-t -
tarti19
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #5874 üzenetére
az 5. pontról csak annyit hogy intel procihoz jól megy az amd párftogolt ati
-
tarti19
senior tag
Jut eszembe, 2 hónap alatt mennyit inflálódik az új vga-k ára? vagy szintén érdemes használtat venni szép nagy granciacsomagban?
-
tarti19
senior tag
és hd3850 512Mb-os vga-t ki hol menyniért látott
vérszemet kaptam -
tarti19
senior tag
válasz
RexpecT #5708 üzenetére
most van egy 3 hónapos x1950Gt-m azt majd beszámítással vagy eladás címén elpasszolom és január közepén akkor egy hd3850-re tennék szert
addig meg élvezkedem ezzela szuper kis konfiggal
Bár lehet , hogy érdemesebb lesz beszerezni külföldről vga-t vagy nincs akkor árkülönbség...? -
tarti19
senior tag
Sziasztok
szerintetek érdemes-e majd az x1950Gt-t egy HD 3850-re leváltnai úgy január végén?
Jelenleg hol kapható és milyen árban 3850-es vga?mert nekem nem találtatik sajnos
Nomeg azt nem is értem hogy 160dollár lenne a legalja egy x3850-es karinak, de ez sem kis hazánkban ha jól láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest