- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
rollins #9672 üzenetére
Most ezen felesleges vitázni. A HD3850-alá C2D való ha maximálisan ki akarjuk hajtani. ÉS hiába fér hozzá gyorsabban az AMD(a gyorsítótárhoz), ha még így is lassabb mint a C2D. Itt láthatod hogy a 3GHz-en üzemelő x2-est, a 2.4-en üzemelő C2D is elveri és C2D simán fel lehet rántani, és akkor már bőven az AMD felett van
(külön érdemes megnézni, hogy a FarCry-ban elég nagy a külömbség a cpu-k közöztt és ugye a crysis az úgymond FarCry 2 is lehetne)
-
Gorneck
legenda
válasz
rollins #9672 üzenetére
Én is így gondolom...mert XP és Vista között Crysis futásban nem kevés különbség van...van FPS visszaesés rendesen...
Sztem a napokban több kraftot tolok proci oldalról aztán elválik mennyire számít annak az órajele...ha semmit, akkor marad a kevés ram Vista alatt. Bááár ha nálad is szaggatt az a beállítás amit írtál, akkor nem az OS a hibás...max csak részben. -
Gorneck
legenda
-
papsZa
tag
válasz
rollins #9436 üzenetére
Azért voltam ilyen pipa, mert holnap reggel korán megyek vidékre, ahol aztán semmi nincs, nemhogy 3850-hez táp kábel. Szal most vettem valamit 40k-ért amit nem tudok használni... Fasza mi?! Grrrrr
De aztán elrohantam a még este 19-20h-ig nyitva tartó boltokba, ahonnan természetesen sorra elhajtottak, hogy ilyen kábel nincs, meg felejtsem el.. Vegyek tápot stb...
Utolsó lehetőségként bementem a Ready-be, hátha.. És láss csodát volt nekik fehér végű hat tűs, aminek minden lába jól van bekötve, de az egyik nincs megfaragva. Előszőr ott is mondták, hát ha nincs a VGA-hoz akkor szívás, de egy idősebb csóka két perc után elő túrt egyett a doboz mélyéről. Nah 200Huf-ért vettem egy olyat, három perc alatt tipp-top megfaragtam és már bennt van a gépben
Szal UP a Ready-nek
Nemsoká CF teszt lesz
, ha bírja a tápom
-
g4dg3t
senior tag
válasz
rollins #9391 üzenetére
[PowerColor HD 3850 PCS 512MB GDDR3] lenne a kiszemelt. Gyari OC miatt talan ez nem nagyon marad le a 3870 mogott. Ennel dragabbat mar nem szivesen vennek...nagyon keveset jatszom, de az uj monitor nativja miatt kenytelen vok lecserelni a 7300GT-m.
-
-
Maotun
őstag
válasz
rollins #9043 üzenetére
Fraps-el : Cod 4 nem volt 40 alatt dual videós fullságában 1280x1024 ben , Craysis az érdekes 1280 -1024 4 x AA
22- 47 között szerintem a proci kevés ide meg a 2 gb ramm is ,
3 dmark 06 SM 2.0: 4700 SM 3.0: 5700 cpu: 1900 de a canyonba 110 fps.-el ugrik ki a szines gyík a vízbűl ! átlag 75 fps !. a trafipaxot meg kiakasztotta a léghajó canyonon belül 60 -65 fps mikor 50 a megengedett
most csak örülök mint a majom a f. nak , pénteken linket dobok mert lehet hogy tévedtem 4-5 fpst. Hádéer, Há Dé Er, szűrünk, símítunk örülünk és vigadunk -
nova001
senior tag
válasz
rollins #8981 üzenetére
köszi szépen mindent már csak elkell mennem a kariért és nyomni a gamékat
ja még valami ha nme akarok huzni mert nem akarom kinyirni a karit akor felrakom a 7.11 drivert és kész minden jol fog menni? gondoloma crysis nem fullon de pl cod4 ? nem értek ehez a hotfixhez :S
-
rollins
őstag
válasz
rollins #8626 üzenetére
Kicsit sok volt a magánhangzó.: kiiktatava , csodálokozom
Egyébként jól hűt a gyári is ha rendesen van szabályozva, csak sajnos 80%-on is hangos, de legalább tudja tartani a hőm.-et. A venti fújná kifele a levegőt rendesen, ha magasabb lenne a borda, meg jobb lett volna rá egy nagyobb venti, de akkor már lett volna olyan, mint a 3870 hűtője. Úgy vettem észre, hogy nem melegszik annyira a nyák, mint pl az előző sapphire x1950gt-é, ami valamivel halkabb volt. -
katt777
félisten
válasz
rollins #8250 üzenetére
Igen, abban a tesztben nem látni, csak attól még mindig 2db 3850 ér fel egy GTS-szel, 1 db-ot meg nekem nem éri meg venni egy 1950XT helyett, mert ami azon megy fullban, az ezen is (2db 3850 helyett meg sokkal olcsóbb lenne +1 1950XT). Normális áron sztem 3870 kell egy CF lapba, aztán majd +1. Ha megnézem most az 1950XT-m teljesítményét, illetve azt a tesztet, amelyet valaki anno belinkelt a topicba, azt kell látnom, hogy 9500 pont körüli eredményt produkál 3D06-ban, tehát még ma is versenyképes lenne ez a jelenlegi kártyákkal (3870, ill. kisebb 8800-asok). Csak DX10.1 miatt igyexem váltani.
Amúgy kérdéses a CF telj.-t látva (hiszen nem 100% a gyorsulás), hogy 4 db kártya nem csak 3x1 teljesítményét hozná-e valójában. Persze az SLI-nél is van lassulás, csak hogy 3 kártya-kombóból kevesebb veszik. De ez merőben teoretikus elmélet, a konkrét tesztekig, mint említettem, csak találgathatunk.
ATI, nV is a többkártyás rendszereket preferálja mostanság, hogy eladják a sok, gyorsan avultatott kártyát, ill. többet adjanak el az újakból, ami persze bármelyik nap megváltozhat. -
katt777
félisten
válasz
rollins #8247 üzenetére
De nem ilyen, ráadásul egy sima CF lapban 3850CF-fel elérted a maxot, SLI-sbe meg tehetsz +1 kártyát. Szeretem az ATI-t de ez az alázás durva.
Ha sima CF lapba teszel 2 db 3870-et, 3/4-áron megvan egy GTX teljesítménye, viszont egy SLI-sbe még mindig tehetsz még 1 GTX-et.
QuadFX 3870-nel elérheted a GTX SLI teljesítményét, viszont egy 3-as SLI-be betehetsz még 1 GTX-et. És akkor mit csinálsz az ATI platformmal?
A fenti elméleti fejtegetés, feneketlen pénztárcát feltételez.Csak a jövőt illetően, illetve a 3850CF-fel kapcsolatban. Mindemellett várom a használható driveres 3-way GTX SLI, illetve 3870X4CF teszteredményeket.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #8241 üzenetére
3850 CF-nek jövője nincs, 3870CF-nek, főleg quad-ban inkább. Csakhogy még a 790FX-es lapok sem kiforrottak, talán majd tavaszra, mire a Phenom is magára talál 3D alatt, mert ott még a 9700-as sincs sehol. X2 topicban belinkeltem tesztjét valamikor a mai nap folyamán.
Hybrid CF már rég van, sőt 3 kártyás CF is, ha a 3. PhysX-nek van használva. Nézd meg az ATI/AMD oldalát. -
rollins
őstag
-
keszegduda
őstag
válasz
rollins #7999 üzenetére
Nálam működik, minden jó lett és még gyorsult is tőlepár FPS-t...
Egyébként egész jó kis kártya ez, annak ellenére hogy 256Mb-os nagyon megdöbbentem. Minden játékkal tudok játszani fullba 1280-ba, kivétel a Crysis ott 1024...néha "laggol" a 256Mb ram miatt, de csak az elején csinálja... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rollins #7905 üzenetére
Crossfire-re kénytelen fejleszteni az AMD, mert az R680 egy nyákon két chipes megoldás lesz. PCI-Express link elosztással. Az R700 lesz majd többmagos chip. Elvileg külön memóriát kapnak a magot, de elérhetik egymás tárját is (gondolom a Ring stop lesz maga a mini-GPU).
A felépítésben maradnak az R600 alapjai. -
lacafaca
addikt
válasz
rollins #7765 üzenetére
nekem nagyon nem jött be a gyári hangja. de ez most tuti. annyit kellet "csalnom", hogy a gyári coolerről levágtam a mosfet-hűtését (azt hiszem az a neve) és mivel ezt föl lehet csavarozni, így ennek a hűtése is megoldva. nem kell ezután szarakodni a rivával és csöndes a cucc. nekem ez a lényeg. ha már HDPC akkor kussoljon.
mindjárt jönnek a képek -
lacafaca
addikt
-
baret06
csendes tag
válasz
rollins #7581 üzenetére
Hát..átböngésztem és arra jutottam hogy a +256MB nem feltétlenül éri meg abban az esetben ha csak 1280*1024-ben akar játszani az ember ott nem jön ki annyira az 512 elönye.(4-5% ami effektive 3-4-5 fps-t jelent).
Ez alapján én azt gondolom hogy nem nagyon éri meg megvenni föleg hogy egy középkategoriás kártyárol van szo. -
aboriginal74
tag
válasz
rollins #7269 üzenetére
Jah lehet, hogy erre gondolt, de nekem "hotfix" nélkül is kiba*** jól fut ....
Egyébként meg nem is értem, hogy megint jönnek a crysis -el, emberek nem hogy 3870CF-ben, hanem a 88GT sli-ben is megszenved...és itt már az árkülönbség is igen tetemes!!!
Én speciel 56k ért vettem a 3870, ott ahol MaSzKa is vette!!!
Ha lejebb megy az ára akkor berakok még1et a gépembe!!! -
Vigneau
félisten
válasz
rollins #7075 üzenetére
Engedni fog az anyag majd, valamint a későbbiekben óvatosan feszegetve eltávolítható lesz egy keskeny csavarhúzó segítségével - beékelve a VGA-n található aljzat és a bedugott csatlakozó közé. Először nekem is 1 mm hibádzott, de működött rendesen. Aztán később már sikerült annyira betolni, hogy a rögzítő fülecske is beakadt a helyére.
-
-
Phelus
csendes tag
válasz
rollins #6647 üzenetére
Azért 50-nél egy 10-essel olcsóbban is meg lehet kapni:
Sapphire Radeon HD 3850 256M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 2 év 34 100 Ft. 40 920 Ft. szamitogepshop.huCsak az a kár, hogy az 53 ezres 3870-est már levették a listáról, hülye voltam rendelni kellett volna egyet, de a Lite verzióban nincs Black Box én meg akarok egy olyat
-
prmcsk
addikt
válasz
rollins #6535 üzenetére
Hát azt....Egy 350W-os tápból érdekes lehet a 12 voltos ágon 34Amper.
Szerintem kb. a fele igaz....De, hogy on is legyek egy gyors 3DMark06 teszt 12165 pötty, de nagyon tanulnom kell még ezt, ki kell igazodnom benne, hogy ki-kicsoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest