- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Pedig van ebben is (low level driver settings), meg másokban is, csak a feszültség-szabályozás nem OK, legalábbis 3870-nel. Mellesleg RT-ben nem is tudod levinni a minimum frekvenciára a VGA órajeleit, ha meg módosítod a határértékeket, akkor fel nem megy. Ati Tray Tools-zal próbálkozhatsz még, az új már egész jó, viszont nálam ez sem alkalmazta a feszültség-beállításokat, bios hűtéssel 10°C-kal melegebb volt a VGA, mint pusztán driverből. Leírások és linkek az oldalamon.
-
Pala
veterán
min-max értékeket megnézem holnap neked, de úgy rémlik, hogy előbbi huszonegypár lehetett; mikor figyeltem az fps számlálót, 20 alá nem ment egyszer sem, még a legmagasabb felbontásban és legrészletesebb beállítások mellett sem. Legalábbis a gpu bench alatt, mert pl. a recovery pályán amikor a faluban harcolok, ott bezony néha lement 20 alá is. A max az talán 80-100, nem tudom
A motion blurt kétféleképpen is ki tudod kapcsolni. Az egyik módszer, hogy a menüben high-nál alacsonyabbra veszed a képi hatásokat (post effects), akár low, akár medium, mindkettő kikapcsolja...a másik módszer pedig, hogy a konzolparancsok engedélyezése után (konzolba: "con_restricted=0") az "r_motionblur=0" paranccsal ki tudod lőni a motion blurt
A sunshaftsot szintén konzolból tudod engedélyezni: r_sunshafts=1ajánlott még az objektumok minőségét mediumra vagy méginkább lowra tenni, utána pedig az "e_view_dist_ratio_vegetation #" paranccsal kissé növelni a látható növényzet távolságát. Így jelentős fps növekedés érhető el, miközben a látvány alig csorbul.
Árnyékokat szintén érdemes mediumra venni, illetve a post process effekteket is mediumra vagy lowra (de a sunshaftsot konzolból bekapcsolni!), többi dolog mehet highra, én így használom 1024x768-ban és elég szép fps-eket kapok játék közben. -
pisti
őstag
Érdekes eredmények.
Nekem is hasonló a CPU scoreom (csak egy százassal több kb.) a 2,4 Ghz-es E4300-al, viszont az sm2 score 3800 körül van, az sm3 meg 4200 körül, úgyhogy nálad még javítana a teljesítményen a CPU tuning, bár közel jársz a teljes kihajtáshoz, legalábbis alapórajeles VGA mellett.Egy 3 Ghz-es "rendes" X2 már szerintem teljesen kihajtaná, 3Dmarkban legalábbis biztos. De szvsz Crysisban is.
2D/3D profilt nem lehet még külön állítani, majd jövő év elején, ha jönnek ki újabb verziók az ATI-khoz való tweak progikból, akkor lesz ez még így se.
-
rollins
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest