- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #31264 üzenetére
Ok ez engem is érdekelne
De h voltot miért nem kap az rejtély, na majd a grafit
V pl ki vágok 1 kis lyukat 1 lapon és le fújom kis lakkal, akkor talán utána nem változik az értéke
csak nincs per pill multi méterem
Progi tudja mérni? (Voltot)
DigitXT
Bizony, ha valami rendesen használja a több szálat, ott az AMD előnyben van, csak mire több ilyen progi lesz itt lesz a nahelm sajna, bár remélem AMD is jó lesz
-
DigitXT
félisten
válasz
katt777 #31262 üzenetére
Már olvastam a véleményed róla, nem azért írtam, hogy megismételd, thx...
Miért vettem volna Phenomot? X1950XT-AGP-m volt, amellé ezen teszt miatt meg befigyelt egy hibrid ASRock lap. Csak aztán rá kellett jönni, hogy bár jobb lett, van azért ennek a tesztnek egy másik fele is (VGA), és így épültem át végül 3850-re.Miért nem 3.6-on jár?
Mert felesleges, és fűt, mint a barom.Nem is olyan rég írtam be, hogy már a 3,3GHz is felesleges(nek érződik; amúgy az nem biztos, hogy az enyém menne 3,6-on).
Jah, amúgy direkt megnéztem a TDU-ban, mert néha már a tököm tele van a sok "kihajtós" szöveggel: 1024-ben 65-70 FPS, ami nagyon megdobja a játékélményt, 1600x1200-ban meg 30-35. Szóval maradok ezesetben az 1024-nél (úgyis megszoktam már), de nekem ne röcögjön.
(Btw. játszottam vele anno A64 3700+-on, ill. X2 4200+-on is, mindkét proci tuningolva volt, előbbi jobban, mégis utóbbin ment szebben, egymagoson a városi részeken kifejezetten beakadt, pedig állítják, hogy nem használ több magot.
)
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #31254 üzenetére
köszi a segítsséget.
atiflash-el csináltam a mostani OC biost is, akkor is az oldaladról "puskáztam"
és bejött.
Nekem ezzel a bios-szal is megy 900-on (890-en) a GPU, csak a ramok rosszalkodnak 1165 felett.
szerinted ezt megoldaná ez a bios? mert nem szeretnék feleslegesen kínlódni -
válasz
katt777 #31251 üzenetére
Tessék, mi van? Bocs, de olyannyira érthetetlen amit írtál, hogy még értelmezni is alig lehet.
A többszálú programozás már évtizedek óta létezik, hiszen a nagygépes rendszerek mind több processzorból állnak. Tehát ez nem új dolog, minden valamirevaló programozó már évtizedekkel ezelött tanulhatta az egyetemen.
"a 2-4 magosakat szimplán elosztották a magok között"
Ez tényleg érthetetlen, fejtsd ki mire gondoltál. Annak az oka pedig, hogy kevés a több magot kihasználó program PC-ken az, hogy az utóbbi évekig nem volt rá szükség.
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #31252 üzenetére
sorry
winflash-re gondoltam. csak azért kérdezem mert nekem a win. alóli flash valamiért strájkol, és nem akar működni. Azzal a verzióval is próbálkoztam amit az oldaladon találtam, meg régebbivel is, de nem akart működni.
És pontosan melyik bios-szal próbálkozzak? és hol találom azt pontosa az oldaladon? és nem ronthatom el vele a karimat ha nem sikerül?
bocsi a sok kérdésért, de tutira akarok menni!
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777 #31201 üzenetére
Szia Katt
Sima karim van, csak TOP biossal. Egy 2 slotos asus-ról van szó. A hűtésért nem izgulok mert 100%-on járatom game közben! 2D-ben az órajeleket is vissszaveszem, hogy ne melegedjen, és a ventit is leveszem.És atiflash-el próbálkozzak, vagy dos-os felületről, flopiról?
-
MarioAna
senior tag
válasz
katt777 #31234 üzenetére
Jah, én is valamelyik tesztoldalon olvastam, hogy a PowerColor SCS 3870-e (full passzív) terhelés alatt volt 67fok, rosszul szellőző házban. Erre kommentek közt a gyerek írja, hogy nála ugyanaz a kari, Antec házban, nagyon jó szellőzéssel 95+fok. Ezek után kinek higgyek
?
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31225 üzenetére
Ja igen.. winyobeálitás megvolt. PAgefilet hát nem tudom.. Igaz 4 giga ramom van de egyszer kikapcsoltam.. Azonnal jöttek az iylen kevés olyan kevés memória, meg játékbol(steamos)kilépet a virt mem hiányára utalva stb..
Energiaprofil beálitásra viszont kiv lennék.. Pl a processzor min és max terhelése % ban? Vistában min 5% max 100% az alap.. Én mindig mint 0% ra állitom bár hülye vagyok a témában.. ÉS sokat torrentezek, szal ugy kéne beálitain hogy amikor nem vagyok és nem dolgozik a gép ne kelljen paksot rákötni.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #31224 üzenetére
ok..felfogtam
év végére meglátom.....addig eldöntöm...amd X4 vagy intel 4mag....a 4mag biztos!!!
igérem,teleszel az első akit tájékoztatok bármien hardveres változásrol,ami a gépemen belül történik...éspersze ezek eredményéről...
szerk:aszondod soha többé freeweb!akk mért lehet az oldaladat freeweben elérni?
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31135 üzenetére
Tudnál tippet adni hogy mit kell vistába kilőni?
Én tudom a Superfetch/prefetch beálitást, az indexelés kikapcsolását, L2 cache, autodefrag kilövése(helyete perfectdiscet használok) beálitása,meg 1-2 hálózati beálitás... Többet igy nem tudok..Apropó.. 8.7 mikor jön ki? -
MarioAna
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #31214 üzenetére
egyértelmű h jogos amit irsz,hiszen van tapasztalatod...
demivel én egy marharépa vok,szeretem a saját bőrömön tapasztalni a dolgokat..negatív pozitiv,az mind1...mert nemegyszer történtek dolgok ellenkezői,mintamit az öregek mondtak...!
de hol látnék gyorsulást?...konkrétummal nem tudsz szolgálni,esetleg?nekem a számadat meg grafikon nemigazán mond semmit....
voltaképp hozzá kell tennem:jelenleg a monitoromnak köszönhetően 1280*1024ben tudok maximálisan játszani...mivel magasabb beállítást nem próbáltam..igy lehet h pont ott jelenne meg az eltérés,amiről beszélgetünk...talán ha tudok venni nagyobb monitort...hakos1987:drukkolok néked...
éslehet éns fogok váltani intelre..nem vetem el ezt a tervet semCsiborbogár:miben láttad ezt?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #31208 üzenetére
szia katt...
igen...leginkább játékra...de kituddja mit hoz a jövő
köszönöm,de kihagynám a platform váltást!megvok elégedve az ati/amd oldallal....
az a teljesítmény amit nekem nyújt,bőségesen elég....jelelneg sincs kihasználva a platformom,de elég.játékokban bőven hozza azt amit szeretnék tőle látni.azért csakhogy 3d06ban egetverő pontjaim legyenek,nem váltok platformot...
jeléenleg árulom a 6400+procimat....cserélném 9850BE-re...de pár dolog közbeszól és sztem nem véletlenül...lehet ink karácsonyra tartogatom a Phenomot...addigra már sztem lesz használható Phenom!
annó is javasolták az intel oldalát,de beleugrottam egy 939platformba...(pont a 939-940 váltásakor)..és a mostani gépcserét sem az amd miatt cselekedtem...hanem mert kiöregedett az X800 GTO2-m...és hát akk már komplett csere(lap+proc+ram+VGA)
én voltaképp elfogult és néha bizakodó vagyok...hittem annó az ati FELTÁMADÁSÁBAN...és most ugynézki észhez térnek...lehet ilyen sikerek után készül egy jó 4magos vhol,valamelyik sufnijukban...szerk:szoktam olvasgatni a HSZ-eidet...néha elis csenek ezt-azt...oldaladat is rendszeresen látogatom...köszönöm a segitő szándékodat
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #31202 üzenetére
hát nekem sax, mert a biosoddal azt írja h Vendor ID mismatch, Cbabe vel nem lehet állítani, ill be se tölti....
RBE meg nem tudja elmenteni mert mindig valami illegal settingset ír ki arra amit tőled szedtem, ha nem módosítok semmit, akkor is ki írja
nekem a gyári 1,304 de akármire állítom, tuti nem kap többet, mert nem melegebb, semennyivel még 1,4 en se, és nem is megy jobban, próbáltam ilyen lépcsős értékeket, 1,325 1,329 1,354 meg csomót de semmi....
jah és ha RBE 112 ott azt írja a limitnél h 1200 a GPU ra akkor az se lehet a géz h limites a bios nem?
És S1 mert nem hiszek se istenbe se más ilyen kitalált xyxyxy ba
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #31164 üzenetére
Nem, nem tévedtem el, mivel azt írtad, hogy "...ravaszas elhallgatták, hogy mivel hűtötték..." Erre írom én azt, hogy talán mégsem kell ahhoz olyan erőszakos hűtő, ha egy Freezer 64 Pro elbír vele
Ráadásul ugye, nekem 65nm-es Phenomom van, nem pedig 45nm-es.
Csak hogy teljesen tiszta legyen:
Kevésbé melegszik 2600MHz-en mint a 4200+-os Windsorom ugyanazon az órajelen.És egyáltalán nem akarlak meggyőzni, hogy vegyél AMD-t, mivel nekem attól se több, se kevesebb szerintem. De hogy kiegészítsem pontos infoval a feltételezést, az engedtessék meg.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #31115 üzenetére
XP CPU: 4063 @ 2700MHz
Vista CPU: 3710 @ 2810MHzNem elírás a fenti órajel.
SM2 és SM3-at nem is kell nézni, elég a CPU-t, ami bár Vistán 100MHz-cel többön ment (és teljesítménycentrikus a profil) mégis 300 ponttal kapott kevesebbet.
Természetesen sem ebből következik, hogy C'n'Q nem volt bekapcsolva.
Szóval talán mégsincs igazad...
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31115 üzenetére
Hát igen.. 150 pont tényleg nagyon kevés még SM pontokban is.., ami sztem nem indokolja sztem az Oprendszer váltást.. Amugy tudnál adni tippet vista beálitásra ha már itt tartunk? Vagy kb hogy mitkell beálitani drivre téren, vagy registry téren hogy jobban kihasználja,a GPUt vagy optimalizálja a GPU/CPU/Mem-et...(bár szerintem amit beálítottam a Vista managerrel az sem rossz, de hátha van még olyan funkció amiről nem tudok..)
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31113 üzenetére
Elavult????
pfff Ha a 3000es széria elvault akkor mi az NV még 1 hónappal ezelőtt favorizált 8800GTje?
Pedig te irtad ha jól emlékszem, hogy a Vista jobban kihajtja az ujabb videokarikat.. vagy iylesmi.. Amugy nekem 64bites Home Basic van és megy mindenmint a karikába csapkodásVan kb 2-3 cleaner amitkitapasztaltam és bevált, a driverek már mindegyik jó hozzá az összes 32 bites progi amit használok (adobe cuccok stb) minden müxik frankón. Az elején sokat szivtam vele.. Az SP1 előtt. Azóta 1x ujraraktam, a legujabb drivert felraktam mindenből, és már XPvel el se tudnám képzelni ujra.(igaz 4 giga ram van). PEdig azzal is megvoltam nagyon elégedve anno az utólsó időszakban.
-
edipqe
senior tag
válasz
katt777 #31068 üzenetére
nézegettem árakat, és katt777 meggyozott és vhol igaza is van, az h most 1440-900 ban játszom nem jelenti azt h ez igy is marad. Ki tudja nemsokára jön a Total war sorozat folytatása oda lehet h jól jön majd a fölöslegesnek tartott felbontás........
Nézegettem az árait a lite-oknak és meggyozo!!!! elég occsó.
csak a saphire dob piacra lite-ot? Van kétslotos lite is? Saphire a legolcsóbb ha 2 slotos cooleres 512megás 38xxast akarok? -
Kakumix
senior tag
válasz
katt777 #30968 üzenetére
Tegnap újra megpróbáltam, hátha megjavult. Eleinte örültem, mert kb. 5 percig ment a játék a kérdéses pályán, de aztán VPU Recovery. Driver Sweeper-rel újratelepítés, ugyanazzal az eredménnyel. BIOS-t nem cserélek, mert a legújabbnak tűnik.
Viszont, ha kikapcsoltam a VPU Recovery-t látható hiba nélkül elvoltam közel 1 órát azon a pályán. Kicsit furcsának találom, ezt a fajta viselkedését a kártyának/drivernek. 2002 óta már egy pár kártyával játszottam (NvGeforce, ATI9500Pro, ATI9800Pro, Nv6800GS, Nv7600GT, ATIX300) és nem volt ilyen problémám. Visszajövök, ha kiderül valami sunyiság, esetleg ha a 8.7-es driver-ben javítva lesz.
Addig is, KÖSZI a tippet -
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #30958 üzenetére
Az alaplap vadi új, mert az előző 30mp után megállt, és cserélték. A táp hibátlanul megy, ment a másik gépemben is, kb 3 hónapos lehet. Max hétvégére tudok egy 7600gt-t hazavinni a céges gépemből. Driver a 8.4-es és a 8.6-os volt fenn és az általad javasolt progival pucoltam a maradványokat.
A VGA-illesztés alatt pontosan mit is értesz?Most csak a driver (8.6) van fenn, és így is jelentkezett az atid2vag.dll végtelen körciklusos hiba a hétvégén, és a kékhalál. De az előzőekben írtakat is produkálta, utána meg gondolt egyet, és ment rendesen, mint akinek soha semmi baja sem volt.
Minden adat a gépemről a nevem alatt. -
Kakumix
senior tag
válasz
katt777 #30960 üzenetére
Ez egy 2002-es játék, pár éve nincs hozzá új patch. RivaTuner-rel logoltam.
Ha a recovery-t kikapcsolom, nem fog lefagyni az egész? Nem arra jó a recovery, hogy driver hiba esetén ne kelljen újraindítani az egész gépet?A "megoldási" javaslatod igen egyszerű, nem hiába eszembe sem jutott. Ki fogom próbálni!
-
lsc
nagyúr
válasz
katt777 #30935 üzenetére
Az új deneb maggal már lehet hogy jobbak lesznek 45 nm-es Deneb 3400 Mhz
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #30861 üzenetére
1 részt Accelero S1
Másrészt ha megint nV t mersz venni ki tagadunk
Másrészt azért a HD k ban is van 10-15 % Ramokat 3600-> 4400
Gpukat is lehet minimum 100-150 Mhz vel, sztem az nem rosz, mondjuk a memória inkább a HD 4850 et korlátozza sztem...
Nah mentem másnaposan Online F1 ezni
ZK
Valaki zuti vezetni fog német ó után
Kimi, Massa vagy akár Kubica v esetleg akit nevén nem említünk
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #30851 üzenetére
Hát Inkább Accelero S1
JaJa, ez már csak ilyen lesz
sztem a 4850 re is tehettek volna 2 slotos házból kifújós ventit, amilyen a HD 3870 ref je, és a 4870 re meg a sajátja, mert az új, de mondok 1 még jobbat, tehették volna ugyan azt is pl, csak hő csövek nélkül......
mind1 nekik
nagyon jó kártya kétségtelen, 1 negatívum a hűtés Miééééért???
De akkor is Best Buy
U.I.: Accelero mee jobban hűt
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #30841 üzenetére
katt777: Egy teljesen új winfost teszek ha hazaérek, mert a jelenlegit agyongányoltam már, meg az alaplapommal is most ismerkedek, és mindent szir-szart feltettem a gyári cd-k ről. De begyűjtöm az ajánlott programot, biztos ami biztos.
LEON-T: Ezt a HOTfixet találtam hirtelen felindulásból. Egy próbát ez is megér ha nem jön be az új win.
Melyik drivert rakjam fel, a sapphire-t vagy az ati oldaláról valót?
Amúgy csak azért ilyen nagy gond ez nekem, mert két monitort használok, és amikor csak a display driver volt fenn, nem tudtam beállítani a kiterjesztést a második monitorra. Utána felraktam a ccc-t és beesett az eső.
Na próbálkozok, ha nem megy akkor meg sikítozok.
-
Konfigos
őstag
válasz
katt777 #30710 üzenetére
Este ugyis huzok még a procin utána megcsinálom 20 percig riva monitorral de én szerintem nem fog 65 főlé menni de kiderül még.
Hát igen a ramokon elég szegényes a megoldás egy sima rézlap van rájuk rakva ami nekem kézmeleg terhelés alatt de a gpu hűtő nagyon ottvan szerintem.Én is nyár vége felé 4850es radeont akarok és ha lesz ilyen hűtéses akkor biztos powercolor-t fogok venni.Nekem most perpill terhelés nélkül 37 fokos a gpu.Igazából nem bántam meg a powercolor-t kicsit féltem mert annyira nem ismertem ezt a márkát, de ezt a karit eltalálták, és lehet a többi powercolor radeont is majd ha lesz valakinek akkor csinálhatna egy tesztet kiváncsi vagyok a hőmérsékletekre -
Frenk
aktív tag
válasz
katt777 #30717 üzenetére
SAPPHIRE HD3870 512MB Sapphire Edition HTD PCIE -26.952 Ft
vagy
ASUS EAH4850 HTDI 512MB PCIE -38.157 Ft
SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 Lite PCIE -37.056 Ft.A 4850-nek a hűtéséről nem sok jót hallottam / hűtőcserére nem akarnék költeni / esetleg a két 4850 közül melyiket érdemes megvenni? És mit takar a Lite verzió?
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30692 üzenetére
Valoszinű ugy van ahogymondod.. Akkor ezekszerint csak reklámfogás Pistikének hogy vegyen SLIt a p35ös Ds3ba..
Utánajártam a dolgoknak.. A tvre kinyomott kép nem a beálitások miatt fekete fehér.. MIndent átálitottam. PalB röl, stb, Theater módba stb.. Fura h a régi dugasz magától elromlott és csak az Svideossal megy és azon is Fekete fehérbe.. Aszem megvárom a 8.7 et, ha azzal sem akkor vissza a 8.2 és h aazzal sem akkor vissza a feladónak -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30663 üzenetére
Nem hagynak hidegen.. Totál meghatódtam mikor olvastam hogy lealázza az Nvidiát..
ár/érték..+ Nv nehéz helyzetbe került.. Igaz sg.hu-n irják h év végére már a zöldek is kifejlesztik a maguk 10.1ét..
Vissaztérve az eredetit témára ha 1280ba a 4000esek nem annyival jobbak mint amenyivel drágábbak stb mint a 3870esem akkor boldogság van
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30646 üzenetére
Attól függ.. Nekem 1280 fölött nem létezik más felbontás.. Mivel 19es TFTm van, és én max 1280x1024 ig nézem a vgakat.. Ott meg nem olyan hatalmas a javulás. De ez a kibaszott fekete fehér kép a tvn sétbassza az idegeim.. Lehet tényelg felrakok valami régi 8.2 est és kiprobálom azzal..
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #30628 üzenetére
Én 2 évig így hajtottam a Videoton walthamot a szobámban. Először egy 9800pro val, később egy x1650pro val tette a dolgát, amíg édesanyám be nem dugta a kislámpáját, és az elvitte a tv-t az örök tv vadászmezőkre. Azóta 2db monitorom van és tuner kártyám
Bali27: Ha kimegy a kép, akkor ott csak beállítási hiba van remélhetőleg. Ne csak a Pal-B t próbáld, ott a többi is. Ja és volt, hogy az átalakítóm behalt, és nekem is fekete fehét kép volt. Igaz az 9800-on még sima s-video csati volt, és nem ez a komplex, amit adtak most is a 3870 hez.
Én elsétálnék egy boltba ahol van szervíz, elsírnám a bajom, két hideg sörrel a kezemben, a srácok tuti tudnak egyből adni egy gariztatott kártyából egy csatlakozót, meg néhány jó tanácsot. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30628 üzenetére
Próbáltam, de 2 monitort nem lehet beálitani.. Csak ugy h az egyik TV a másik monitor...2 sikképernyös monitorra nem lehet..De mondom kimegy TVre meg szép a kép, csak fekete fehér..Most van egy tök jó Ati kártyám, és minden szart ki kell irnom dvdre ha meg akarom nézni
-
vidu01
csendes tag
válasz
katt777 #30557 üzenetére
Megnéztem a BIOS verzióm 010.073.000.000. Elolvastam amit írtál a biosfrissítésről és hát érdemes lenne megcsinálni, csak ez így nekem túl bonyolultnak tűnik.
2Dbe 47fokos a GPU, 3Dmark06 után meg 60 (GPU-Z be figyeltem). Azt hogy hány V on megy azt nem talátam sehol, hol lehetne megnézni? -
zozoz1
aktív tag
válasz
katt777 #30574 üzenetére
Ja és azt tudod hogy 41k-ért szerezte a nagykeres haver a 4870-est neki?
Mindenesetre, én még kitartok az imádott HIS 3870-esem mellett.
Először alaplap csere, majd egy 4 mag bele, és utána a 4xxx.
Addigra már lesz gondolom HIS-ben is.
Most hogy hűvösebb van, csak 37°c 2D-ben a GPU-m....(gyári hűtővel)
-
-
Ginew
aktív tag
válasz
katt777 #30534 üzenetére
usersbe lett véve vagy fél éve, mikor megjelent, zsir ujonnan, s eddig nemvolt gond vele, gondolom mivel nemvolt nyár.. bár eléggé volt rá fütve, szal max 3-4 fok lehet a különbség.. az lehet hogy elszállt benne vmi? nemvolt semmi progival buherálva, csak mostanában van felhuzva a ventije, hogy legalább windows aeronál ne fagyjon..
-
vidu01
csendes tag
válasz
katt777 #30550 üzenetére
CCCből állítottam idáig az overdriveval 800/1200nál már kilépeget a játékokból.
Feltettem az ATI toolst de nem tudok állítani a csuszkákon. [link]
Első indításnál hibaüzenetet írt ki, vmi kernel installálást v cserét akart csináltatni velem.
Hőmérséklet bőven ok, biost meg fogalmam sincs hol nézzem. -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #30507 üzenetére
Megmondom miért:
Mert érdektelen. Az ember nem kínlódik - szerintem - olyan minőséggel, amiben nem megy jól a játék. Szeretek célozni tudni abban az FPS-ben, amivel játszok. 1280*1024+High-ban pedig ez elérhető, könnyedén.
Nekem megy a Turok Vista x64 alatt 8.6-tal. Az a bajom, hogy nem tudom lemérni, mert 60FPS-nél lekorlátoz akkor is, ha mind driverben mind játékban kikapcsolom a Vsnycet 60-ra és így mindig 60 FPS-sel megy a játék 1280*1024+ High + 16xAF mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest