- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #30959 üzenetére
Sziasztok!
Utoljára jelentkezem ebben témában.
Eladtam a HD3850-em, mert a MoHAA (Medal of Honor: Allied Assault) játékkal nem volt kompatibilis (vagy viszont). Kb. egy hónapig szívtam vele, tesztelgettem mire meglett az eredmény, hogy minden más megy vele csak a fent említett játék nem.
A Goolge több találatot is hoz a HD38x0-ás VGA-k és a MoHAA viszonyára pl. [link].Összegzés: 7.12 - 8.7 és Omega driver-ekkel biztos nem működik a MoHAA. Lehet, hogy driver gond (valószínű) és talán egyszer majd megjavul, de aki MoHAA-zni akar az nézzen utána, hogy amikor veszi a kártyát működik-e, mert a HD38x0 széria megjelenése óta az ilyen kártyákkal nem lehet MoHAA-zni.
-
Kakumix
senior tag
válasz
katt777 #30968 üzenetére
Tegnap újra megpróbáltam, hátha megjavult. Eleinte örültem, mert kb. 5 percig ment a játék a kérdéses pályán, de aztán VPU Recovery. Driver Sweeper-rel újratelepítés, ugyanazzal az eredménnyel. BIOS-t nem cserélek, mert a legújabbnak tűnik.
Viszont, ha kikapcsoltam a VPU Recovery-t látható hiba nélkül elvoltam közel 1 órát azon a pályán. Kicsit furcsának találom, ezt a fajta viselkedését a kártyának/drivernek. 2002 óta már egy pár kártyával játszottam (NvGeforce, ATI9500Pro, ATI9800Pro, Nv6800GS, Nv7600GT, ATIX300) és nem volt ilyen problémám. Visszajövök, ha kiderül valami sunyiság, esetleg ha a 8.7-es driver-ben javítva lesz.
Addig is, KÖSZI a tippet -
Kakumix
senior tag
válasz
katt777 #30960 üzenetére
Ez egy 2002-es játék, pár éve nincs hozzá új patch. RivaTuner-rel logoltam.
Ha a recovery-t kikapcsolom, nem fog lefagyni az egész? Nem arra jó a recovery, hogy driver hiba esetén ne kelljen újraindítani az egész gépet?A "megoldási" javaslatod igen egyszerű, nem hiába eszembe sem jutott. Ki fogom próbálni!
-
Kakumix
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire HD3850 256MB-os kártyám. MoHAA-zok és az egyik pályán (Bridge) max. 1 perc után VPU Recovery van. A hőfok nem megy 65-ig sem, ezért nem hiszem, hogy az a gond, illetve van ennél a pályánál megterhelőbb is, de az működik. 8.6-os CCC-s driver van fent, tegnap párszor újratelepítettem (uninstall/install), de nem használt. Van valami tippetek, hogy tudnám megoldani a problémát?
ui.: A játékot nem cserélem le, mert nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest