- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kakumix #32902 üzenetére
hali..
érdekes.nekem az összes mohaa megy rajta.simán..akadás nélkül!holott az enyém
3870 X2...!catalyst 8,7!XP Pista alatt egyaránt!hmm...és mien karit vettél helyette?
danntora:nekem pecs nélkül is futott...de pecsel csak javítottam rajta...(pl nem akadt össze pár emberem
) amugy osztom a véleményedet
de meglehet érteni őtis,pl én a mostani gépemet csak az uj sztalker miatt vettem!mamár látom h feleslegesen...de soha nem baj egy ien gép -
danntora
tag
válasz
Kakumix #32902 üzenetére
Én épp most telepítem, de ha nálam is lesz gond attól még nem dőlök kardba, ott egye a fene. Előtte volt egy nvidiám de meg sem fordult a fejemben hogy ilyen drasztikus lépéseket tegyek annak érdekében hogy menjen egy game. Majd jön egy patch, vagy csak én balfaszkodok megen...
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #30959 üzenetére
Sziasztok!
Utoljára jelentkezem ebben témában.
Eladtam a HD3850-em, mert a MoHAA (Medal of Honor: Allied Assault) játékkal nem volt kompatibilis (vagy viszont). Kb. egy hónapig szívtam vele, tesztelgettem mire meglett az eredmény, hogy minden más megy vele csak a fent említett játék nem.
A Goolge több találatot is hoz a HD38x0-ás VGA-k és a MoHAA viszonyára pl. [link].Összegzés: 7.12 - 8.7 és Omega driver-ekkel biztos nem működik a MoHAA. Lehet, hogy driver gond (valószínű) és talán egyszer majd megjavul, de aki MoHAA-zni akar az nézzen utána, hogy amikor veszi a kártyát működik-e, mert a HD38x0 széria megjelenése óta az ilyen kártyákkal nem lehet MoHAA-zni.
-
katt777
félisten
válasz
Kakumix #30961 üzenetére
1.11-es patch-ről tudok az alapjátékot illetően, kiegészítő lemezekkel 2.40.
Rec. arra jó, hogy kilengések esetén visszavegye a GPU-t (hogy ne károsodjon). De lehet, hogy egy programhiba miatt felugrik 0.1 mp-re, ami a VGA-ban semmi kárt nem okoz, viszont kiakasztja a játékot.
Legegyszerűbb, ha először felnyomsz egy Everest OSD-t, és még a GPU Recovery-vel figyeled a hőmérsékleteket. Sajnos az ATI-nál elég jellemző, hogy a régebbi progikra/hardverekre kevésbé figyelnek oda.
Gyári Catalyst csomag, esetleg bios frissítés segíthet, mert alapból "rossz" biosokkal jöttek ki a 38xx karik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest