Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
BigBear #32023 üzenetére
Eddig is meg volt a véleményem a diplomás hülyékről
Havernak exének a diplomás nővére, tanácsolta, h ha nem akarja h meg haljon a gyerek vigye ki a virágokat, mert túl sok Co2 őt termelnek...
Nah de nem kezdek bele ebbe a témába
Ati úgyis a legjobb, főleg abba a szegmensbe, ahol a legtöbb VGA t veszik ~ 200$
-
feka007
veterán
válasz
BigBear #32018 üzenetére
Van egy nagyon kis réteg, akik mindig a leggyorsabbat akarják, semmi más nem számít, de nem ez a mérvadó.
Hát ha a presztízst számoljuk, akkor ez a mérvadó, nV-nél pedig elsősorban mindig ez számított, ezért erőltetik a felsőkategóriát.
Egyébként arról, hogy az nV szarul állna, érdemes megnézni ezt a statisztikát: [link] Hát a piac 70%-át ők teszik ki egyelőre, szval csődbemenést felesleges jósolni nekik -
FeRRaR1
őstag
válasz
BigBear #31181 üzenetére
Szerintem mindenképpen HD 4850 est vegyél, ha hosszú időre tervezel, mivel a HD 3870 nek a több mint 2x esét tudja teljesítményben, (megfelelő procival
) nem látom h milyen cuccaid vannak a gépedben és így nehéz segíteni...
mindenképpen a 2 ő közül válasszál, mert üresjáratba vissza veszik az órajelüket, és a fogyasztásukat! Így hűvösebbek, hidegebbek olyankor.
Ha komolyan gondolod a hosszú időt, és minél időt állóbat akarsz én a 4850 et javaslom, persze ma még a 3870 is bőven elég... de nem sokkal 5-7 Evel többért, már meg kapod a 4850 est...
És azzal tuti nem lenne gondod jó darabig, az h játék alatt melegszik az normális, max 1 kis venti szabályzás..
-
válasz
BigBear #31178 üzenetére
"Lényeg a lényeg, a fogyasztás - és a hang - az elsődleges, nem az, hogy ultrabrutál kártya legyen. "
És aztán sorolod a tipikusan játékra szánt kártyákat, ez jó. Most akkor miről beszélünk?
Ha annyira csak ezek számítanak, akkor 3650 vagy 3850 (ha már játszani is akarsz) is elég neked, nem kell 3870 24/7 netezéshez... -
butcher eu
senior tag
válasz
BigBear #31178 üzenetére
Szia
Én mér fél éve nyúzuk egy ASUS 3870-et. Szerimtem jó választás. Elég jól is teljesít, játszani elég szerintem, főleg ha húzod egy kicsit( vagy nagyon). Nálam is 24/7-ben megy játék közben hangos a ventije, mert 100%-on járatom a jobb hűtésért és teljesítményért de akkor nem zavar mert elnyomja a füles. Éjszaka vissza veszem 25%-ra és semmi hangja nincs, nyugodtan tudok aludni. Én ezt a megoldást merem ajánlani, habár a többi alternatívát amit írtál még nem próbáltam. Viszont ami tény, hogy 25K ért már kapsz egy zsír újjat.
-
pisti
őstag
válasz
BigBear #9768 üzenetére
4 fetre nagyon nehéz feltenni egy teljesen sima felületű ilyen bordát, mivel sajna nincsenek teljesen síkban, egyrészt ezért nem ideális az a megoldás.
Másrészt meg jóval kisebb bármelyik gyári megoldásnál, hiába van szépen "kirojtozva", annak aztán a mesébe se lesz nagyobb hőleadó felülete mint bármelyik gyári referencia hűtés ezen részének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest