- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer1203
senior tag
válasz
vidu01 #32802 üzenetére
szép eredmény, neked a proci nyomja meg kicsit, kevés már ide az amd de azért még igyis élvezhetőek a játékok, enyémnek a hűtése nemvalami jó VF700 al küldték pedig a két slotos verzió volt a képen meg névnek is a két slotos hűtésű volt irva
de nemsokára veszek egy accelero s1 -et malyd az lehűti
katt777
nemtudod az mitőlvan ha húzom a gpu-t akkor miértnem kapcsol 2d üzemmódba
-
katt777
félisten
válasz
vidu01 #32783 üzenetére
Ja, így már érthető. Mivel a te bios-od újabb, ill. más hűtéssel szerelték, más a száma, ezért csak ATIFlash-sel tudsz biost frissíteni.
De modolhatod a saját bios-odat az enyém alapján, és azt simán felviszi a Winflash, és neked sem kell aggódnod a sorozatsz-m-eltérés miatt. -
katt777
félisten
válasz
vidu01 #32764 üzenetére
zozoz1 ijesztget. Különben is, neki HIS karija van, és nem is írta a feszt.
Kicsomagoltad a .7z fájlt? Csak mert volt, aki nem. Ha igen, és sérült lenne a szerveren (néha eltűnnek fájlok róla), akkor feltöltöm újra, de nálam teljesen OK. Vagyis az új 2D-ben már csak 1.108V-on megy 300/700-on, de ez Sapphire.
T'od mit, letöltöm most a sajátomat a honlapomról, és megnézem neked.
szerk: Megnéztem, teljesen rendben van. Winflash-sel azért legelőször mentsd el a sajátodat.regger: Azt írtad, megnézted 2 játékkal, de én egyet sem látok.
butcher eu: Nézted a honlapomat?
Állítólag hasznos.
Ott a Turok, hol a Turok.
(Programok) Csak oda kell állni a vulkánocskák mögé (sorban), és belelőni lángszaróval, amikor odadugja a fejét a víziszörny. Ha meg sziklákat dobál, hagy a farkával csapkod, akkor értelemszerűen elugrani. Látom, már írták, de a leírásomban találsz erre is segítséget.
-
katt777
félisten
válasz
vidu01 #32753 üzenetére
Hát, sajnálom, ha az oldalam nem túl világos.
Pont a HIS nem veszi vissza a vcore-t, úgyhogy király az ajánlat.Ha csak nem az enyémet, de az meg nincs TPU-on.
De van ott egy cool Sapphire HD3870 bios is, alig pár hsz-sal ezelőtt írtam. Viszont a hűtődet irigyelném, ha nem lenne már Chillám. -
-
katt777
félisten
válasz
vidu01 #30553 üzenetére
ATI tools-t már rég nem fejlesztik, már az 1950XT-mmel is a 0.27b4-et használtam.
Bios-kezelés le van írva a honlapomon a Hardver/Segítség szekcióban. Kimented, aztán szerkesztővel megnézed a beállításokat. Ezzel még nem barmolsz el semmit.
Ha CCC AT-szal együtt volt fönt, akkor nem csodálkozom a hibákon.
Hibaüzenetből, bár ez eléggé elnagyolt, én driver-installálási problémára is következtetek, ill. AT kikapcsolta a powerplay-t, no és akkor főhet a karid rendesen egyfolytában 1.327V-on.Más:
Feltettem az oldalamra az energiatakarékos HIS 3870 IceQ3 turbo bios-t, amelyet magam is használok (a Sapphire-rel, mert jobb, mint a Sapphire-biosok). Ha melegedne a kari, azon módosítsatok, amennyire szükséges.
-
katt777
félisten
válasz
vidu01 #30541 üzenetére
CCC bőven OK, nem kell más, főleg nem az ATI Overdrive. Bios-od verzióját nem tudjuk, hőmérsékletet sem írtál. Amúgy 850/1200 meg szokott lenni Sapphire kariknál, de ezzel a hűtéssel a RAM-oknak is bírniuk kéne 1250-et.
Én egyébként kissé átírtam egy HIS 3870 IceQ3 turbo bios-t, azzal használom a VGA-mat (jobb, mint bármelyik Sapphire, raádásul kicsit tovább lehet CCC-ből tuningolni), igaz, a hűtést már lecseréltem egy Chillára (mert én sajnos nem ilyen karit kaptam), de azt is lehet állítani bios-ban, és akkor tuti semmi gond nincs. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest