- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Péntek reggel megrendeltem Ipontól a sapphire 4670 ddr4-es kártyát, miután másfél hétig figyeltem h változik-e az ára. Délután lement 100ft-tal miután megrendeltem xD Nem azért írom mert ágynak dőlök a különbségtől csak ez az én formám... :-D De kb keddtől a klubb tagja leszek ha minden jól megy :-)
-
Dolby
senior tag
válasz
barnam_ #6989 üzenetére
korábban valahol írtam hogy a fogyasztás miatt nem akarok nagy kártyát, játékra meg minimálisan van használva, nba 2k9, farcry (1), sims3, wow. Ezekhez van a gép használva, eddig integrálttal ment szóval bőven elég a 4670 teljesítménye, és mivel megy a gép a nap nagy részében így fontos a fogyasztás :-) De köszi
-
Dolby
senior tag
Re. Gyuri27 és Mcs: Nagy kár, pedig reménykedtem hogy olcsóbban is van jó hűtéssel ellátott 4670, de akkor marad a sapphire. Azért köszi :-) Következő héten ha lesz időm valamikor Iponba ellátogatni akkor meg is lesz szerintem, úgyis kell visszavinnem egy egeret nekik mert megadta magát a görgő netezés közben :-P
-
Dolby
senior tag
Szia!
Ilyen kártyát vettél? Épp most gondolkodom 4670es vásárlásában a gépembe, de még nem jutottam dűlőre hogy megéri-e a sapphire ddr4-es 19e-ért. Igazából a csend lenne a lényeg, a proci miatt a ddr4 nem számít mert nem hajtja ki amúgy sem bármelyik verziót veszem, de erről volt mindenki egyértelműen jó véleménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest