- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
petymeg #19677 üzenetére
csak akkor akard, ha gond van a meglévővel, ne ha van friss. Ez nem egy pl winrar, amiből felpakolod minden féle következmény nélkül a legújabbat, mert miért ne... csúnyán el is lehet szúrni a dolgokat, főleg ha még sosem csináltál ilyet. Ha nincs gond vele ne piszkáld szerintem se. Játékoknál gyorsulást, javulást, stb nem a bios hoz, hanem a driverek. Ha minden áron neki akarsz fogni, tüzetesen olvasd át a linkelt "bios frissítés" topikot, mielőtt bele vágsz.
-
Asbee
veterán
válasz
petymeg #19623 üzenetére
Tápos topikban kérdezz rá a tápodra én úgy tudom több tesztben elhasalt, az extreme power nem ajánlott. A lényeg egy 500W-os chieftec ctg, fsp hexa , cm gx-nél nagyobb táp nem kell, ha csak nem tervezel a közeljövőben valami bikább vga-t vagy cf- sli-t esetleg nagyon komoly tuningot.
-
petymeg
addikt
válasz
petymeg #19623 üzenetére
most olvasom az adatlapján hogy 2 db 75 W-os 6 pin csati kell. nekem egy van, ilyenkor mi a teendő?
tápcsere mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest