- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam71
tag
válasz
ZozzHUN #20243 üzenetére
Köszi,
Magyarul ha bármilyen gyártótól is veszek referencia kártyát akkor nagyot nem lőhetek mellé.
Ez csak azért merült fel bennem mert olvasgatva a régi hsz-eket úgy tűnik a giga "belenyúlt" valamilyen rossz vram szállítmányba a 6870-nél,...vagy csak a reflow volt rosszul beállítvaLaci
-
lacam71
tag
Srácok!
Lenne 1 kérdésem, amikor kiad egy gyártó egy referencia kártyát akkor ha ezt a többiek is leakarják másolni akkor az alkatrészek az "eredeti" gyártó által meghatározott minőségűeknek kell lennie? Esetleg azt is megmondja hogy ezek az alkatrészek kitől vásárolhatóak+ adott a nyák design? Értem itt a beültetett ellenállások, kondik tranzisztorokat..stb.
Ha viszont nem referencia kártyáról van szó akkor a hűtést is beleértve minden más is változhat(olcsóbb/drágább(névvel rendelkező gyártók) alkatrészek, nyák)?
Ezért van az hogy a referencia kártyák árai ugyan abból a típusból a középmezőnyben árazódnak be?
Köszi
Laci
-
lacam71
tag
Eddig 1szer rendeltem tőlük videokarit igaz évekkel ezelőtt azzal nem volt gond. Szerintem ha netről rendelsz és gariztatni kell az soha nem egy egyszerű eset. Nem rohanok venni ilyet csak arra lettem volna kíváncsi, hogy valakinek volt-e már dolga TIKOO gyártású alkatrészekkel.
Köszi
Laci
-
lacam71
tag
Sziasztok,
Tud valaki valamit erről a gyártótól? [link]
Esetleg valamilyen indiai gyártó lehet? Elárasztották vele Európát, tesztet nem találtam...gyakorlatilag semmit.
Kösz
Laci
-
lacam71
tag
Hi,
Véleményt kérnék, gondolkodom ASUS 6850-directCU-s mert húzható ki a világból a tesztek szerint majdnem 1 GHz-ig 44000 körül, vagy Sapphire 6870 47000 Ft körül.
Melyiket? pro/kontra
Köszi
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest