Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20721 üzenetére
Persze, nálam is, úgy van. Teljesen korrekt a vezérlés.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #20622 üzenetére
Az a lényeg! Szerintem valami kompatibilitási gond lehet, ami miatt ezek előfordulnak, de nem komoly ha megoldódik. Viszont mint mondtam: az biztos nem lehet, hogy rossz, aztán megjavul majd megint nem és most újra jó.
Majd' egy év alatt semmi problémát nem tapasztaltam, ha lett volna tudnék róla.
-
szasanyi
félisten
válasz
rayoliviero #20615 üzenetére
No, és mi a helyzet amúgy? Azóta nincs gondod, minden OK?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
rayoliviero #20613 üzenetére
Nalam még az sem bizonyult elegnek. 1 orat bf3-aztam, de egy crysis bench se futott le.
-
MrM94
addikt
válasz
rayoliviero #20611 üzenetére
nekem a dirt 3 nagyon bevalt tesztelesre igaz a processzornal a prime fut orakig semmi problema nelkul viszont ha nem stabil akkor a dirt alatt elszall 1 perc alatt
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20613 üzenetére
De, így elég.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
rayoliviero #20609 üzenetére
Crysis 2 a legjobb, 1 ora jatek es stabil
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20609 üzenetére
Ez nem a tuning miatt volt. Nem tudom mi miatt, de párszor nálam is csinált ilyet a Trixx...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20600 üzenetére
Igen, ez annak a jele, hogy a vramot túlhúztad.
-
Turbolada II
őstag
válasz
rayoliviero #20600 üzenetére
A 900 Mhz-es GPU sem rossz OC. Bezzeg a Radeon 9500-asom. (275@400Mhz)
-
Turbolada II
őstag
válasz
rayoliviero #20592 üzenetére
Szerintem a 925Mhz-et mindegyik 6850-es bírja. A memória annyit bír amennyit mondtál.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20592 üzenetére
Azt a játékok alatt az életbe nem fogja elérni, mármint a 78fokot. Nekem 950/1150-en max 71-72fokos. Ez miatt nem kell aggódj. Mehet, persze ha szükség van rá.
Mondjuk a 2500K alapórajelen bőven elég hozzá. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20587 üzenetére
Baja nem lesz tőle, ha alacsony marad a hőmérséklet. Viszont előbb ki kell teszteld, hogy valóban stabil-e az adott órajelen.
erikviking: Nem lehet, így előre pontosan megmondani, mert minden kártya másképp tűri a tuningot. Neked is hasonlóan le kell tesztelni egy adott órajelen a kártyát.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #20588 üzenetére
Ezt meg tudtam csinálni belinho hozzászólása alapján.
Csak azt nem értem a Catalystban ugyanúgy lehetett tuningolni, pedig be volt kapcsolva az AMD ultra low power state. Remélem ez nem károsította a kártyámat, hogy ennek ellenére tuningoltam vele.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #20587 üzenetére
Trixx-el nem tudok tuningolni. kiírja, hogy AMD ultra low power state is enabled on this card.
Közben disabled-re van állítva, újra is indítottam, de nem segít. Utána ha tuningolni akarom újra kiírja, hogy AMD ultra low power state is enabled on this card... -
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #20581 üzenetére
Nem feltétlenül kell feszt emelj. Olyan 950/1150-en már hozza a 6870-et. Nekem is Sapphire-om van és ezt simán viszi alapfeszen.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #20583 üzenetére
amennyivel akarod, mert mind mást bír. kb. 850 MHz GPU-val is kezdthesz, azt bírni szokták.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #20581 üzenetére
CCC, AfterBurner, Trixx, válassz egyet.
-
polonic
félisten
válasz
rayoliviero #18807 üzenetére
12.1a a legújabb.
Ezek preview driverek.WHQL-ből a 11.12 a legújabb.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
rayoliviero #18805 üzenetére
Azzal nekem is csinálta, 12.1-el nem.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #18802 üzenetére
A gfond az, hogy túl gyorsan akar átváltani a VGA idle-ből és nem tud valamiért.
Ugyanez a jelenség volt nálam is az új vga-nál, csak nekem egyfolytában... nekem csere lett... -
Milus
csendes tag
válasz
rayoliviero #18802 üzenetére
Nálam is előfordult már 2 alkalommal mostanában, ezelőtt soha! (Sapphire 6850, Catalyst 11.12)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #18291 üzenetére
Mindkettő jó kártya. Az MSi gyári OC-s, de a Sapphire-t is lehet húzni. A garancia az, ami lényeges, ezt neked kell eldöntened.
-
belinho
senior tag
válasz
rayoliviero #18291 üzenetére
Amiket felsoroltál, és amik közül választani lehet egyértelműen az MSI 6850 Cyclone a legjobb választás ár/értéket nézve.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #18289 üzenetére
Nekem ilyen van és teljesen elégedett vagyok vele. Halk és hűvös.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #18282 üzenetére
A legbiztosabb az MSI, akkor az kell venni. Kellemetlen ha egy kártya elromlik és kétséges a garancia, szép köröket lehet leírni.
-
Asbee
veterán
válasz
rayoliviero #18282 üzenetére
Szerintem ha amúgy se vagy egy nagy játékos akkor, msi. Mint ahogy írtad a gari miatt is. Sose tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest