- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan ez a kártya van az én gépemben is, de én nem tapasztaltam, hogy hangos lenne még BF3 alatt sem. - Pedig ott már igen csak megjön a hangja, mint egy porszívó.
IDLE állapotban nem is lehet hallani. - Dehogynem, alapon 1000rpm körül pörög a ventije. Ne röhögtess már, nekem a gépben 400 és 200rpm-en mennek a ventik, jó hogy hallom azt a kib@szott VGA hűtőt.
Most megnéztem Trixx-ben és 60% feletti venti fordulatnál jön meg a hangja, igaz akkor már elég hangos. - Alatta is van, csak neked nem tűnik fel! De nagyjából erről beszéltem.
-
bundaska
aktív tag
Ide felmész Link! Regelsz, felviszed a karidat. Katt ide. Aztán Get it Now!. Innentől egyszerű volt szerintem. Küldenek egy mailt, a kóddal, amit majd be kell írni. Letöltöd az Origint, utána ott nyitsz egy új fiókot, ha az kész, belépsz, az már magyar nyelvű. A játékoknál kiválasztod a Bf3-at és letöltöd a gépedre. Ekkor fogja kérni a promóciós kódot. Ezt megadod, megadod az utat, hova mentse (Beállításokban megadhatod az Originsben). Ennyit tettem. (A mail címemmel volt valami gebasz, ezért másikkal regeltem az Origins-re, ennyi hátrány volt nálam, de a gém lejött, feltelepítette, még nem játszottam vele viszont).
Beri és Runo köszönöm a válaszotokat nektek is! -
Dani_kp
addikt
Akkor örüljön neki, hogy ennyivel megoldódott a probléma. De kérdéses, hogy meddig fogja húzni a kártya. Bár ha szerencséje van, akkor pont nem egy szart fogott ki. De ha még is bedöglik egy idő után, akkor is van rá még 2 év gari, mert a giga 3 évet vállal a termékeire ha jól tudom...
#20331 zolisx4 : HD7xxx-es szériánál tartunk, szerintem pont nem érdekli őket az 1 évvel ezelőtt kiadott kártyák hibája. Illetve sokkal nagyobb költség visszahívni az összes kérdéses 68xx-es kártyát, mint ha cserélgetik gariban az éppen rosszat, amit visszaküldtek nekik.
Azért nekik sem mindegy, hogy pl. kicserélik mind a 3 000 000-t amit eladtak, vagy pedig, csak azt a 2 000 000 rosszat, amit visszaküldtek. -
-
Andris837
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest