- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
válasz
Clapaucius #8597 üzenetére
Tudtommal a GTX295 megegyezik 2dB GTX275-el ,ami kb. egy szinten van a HD4890-el. Ott viszont biztos nem fog sávszél probléma fellépni. (PCI)
-
válasz
Clapaucius #8599 üzenetére
A fekete az az új dizájnos 4890, mind a 2 referencia órajeleken megy
Csak cserélek 295re, pénzért nem eladóak -
válasz
Clapaucius #8597 üzenetére
Egyszerűen csak meguntam =)
Kiszeretném próbálni a Gtx 295t isAmúgy télleg nagyon erős ez a 2 kártya együtt
-
törölt tag
válasz
Clapaucius #8584 üzenetére
Lehet hogy igazad van de akkor miért írja a gyártó a 4890 Toxic mellé hogy Vapor-X Technology?
-
törölt tag
válasz
Clapaucius #8582 üzenetére
Biztosan hülyeséget ír a gyártó. De ha megnézed a linket ott láthatod, hogy vapor-x hűtés van rajta. Ha már itt tatrtunk az én 5870 Toxic karimon is vapor-x a hűtés.
-
törölt tag
válasz
Clapaucius #8580 üzenetére
Nem tudod mit írsz! A Toxic karin is vapor-x hűtés van. Itt a gyártó oldala.[link]
-
varsam
őstag
válasz
Clapaucius #8578 üzenetére
ez elég dúrván jó
-
renato
aktív tag
válasz
Clapaucius #8570 üzenetére
feszültséget mondana valaki?
lehet azt adok neki túl sokat?
1,313-al megy alapórajeleken épp. :/
tényleg nagyon tanácstalan vagyok. képeket majd feldobálom, de előbb jó lenne már valami megoldást találni... :/ -
renato
aktív tag
válasz
Clapaucius #8570 üzenetére
akkor nem tudom nálam mi van...
nekem vapor-x van, most már accelero s1 rev 2-vel. azon meg már három venti van.
kibaszott hangos ez a szar így is, vacak nulla ez a kártya.az accelero s1 rev 2-es hűtő is nulla, a GPU körül alig van valami réz, kispóroltak ebből egy csomó mindent...
faszom kivan komolyan mondom.
már nem jut eszembe mit tudnék csinálni. esetleg egy komolyabb hűtő amiben van anyag is...
vagy eladom.. vagy elcserélem egy 5770-re... -
renato
aktív tag
válasz
Clapaucius #8568 üzenetére
nem mondod... oO
ez nem lehet igaz... mivel nézed?áruld már el nekem mennyi az a három hőfokod; én everestben és ati tray toolsban úgy látom:
DispIO: MemIO, árnyaló.
nekem e MemIO megy fel mindig 90 fok környékére, neked ez mennyi? és a többieknek? amúgy mi is ez a MemIO?előre is köszöntem a válaszokat.
ui: ha nem sikerül megoldani ezt a hűtős dolgot a végén kénytelen leszek eladni majd aztán venni egy 5850-est.de úgy mondjátok meg lécci a hőfokokat, hogy 90-100%-osan van terhelve a kártya.
-
varsam
őstag
válasz
Clapaucius #8498 üzenetére
Akkor jó
Ez jó ötlet, hogy átviszed a te tápod és kipróbáljátok azzal. Az az FSP egy teljesen jó minőségű, megbízható táp. Remélem ezzel már menni fog, és nem más alkatrésznek lesz baja. -
Zoo123
senior tag
válasz
Clapaucius #8491 üzenetére
"HKC 630W moduláris táp hajtja a vasat.
A probléma az, hogy ha elkezdjük nyomni rajta valamelyik játékot, pl Crysis warhead, Splinter C. Conviction, GTA 4 stb...egy laza 30 perc után fogja és lekapcsol a gép
"
A Melyik tápegységet vegyem topik nyitóhozzászólásában a "Nem ajánlott, veszélyes tápok, pár példa:" után a felsorolásban ott szerepel a HKC "márkanév", talán nem véletlenül.
De itt van egy videóteszt, ha ez igaz a HKC az egy ipari hulladék: Link
Szerintem mihamarabb cseréld le valami minőségi tápegységre, hogy milyet érdemes venni, abban itt: Link örömmel segítenek.
-
varsam
őstag
válasz
Clapaucius #8491 üzenetére
HKC tápot sokan csak ajtótámasztéknak használják, erősen nem ajánlott kategória, hibába van ráírva 630W
Itt egy HKC teszt, egyik PH-s fórumtárs csinálta ha jól tudom... no comment
Azért kérdezz rá itt, megmondjákt a frankótÉs bár jók a chieftech-ek, de koránt sem top kategória, de legalább megbízható tápok.
Ezen kívül azért nézd meg a proci és vga hőmérsékletét, azok is okozhatnak ilyen problémát.(#8492) Nowi
Nézd meg Catalyst-ban, hogy leveszi-e a kártya 2D-ben az órajelet. -
Zoo123
senior tag
válasz
Clapaucius #8487 üzenetére
Nem hőmérsékletben van számottevő különbség köztük hanem hangban.
A refhűtő nyári melegben, amikor igazán rákapcsol, tud nagyon hangos is lenni -
Zoo123
senior tag
válasz
Clapaucius #8482 üzenetére
"Nekem játék alatt felmegy 73 ig is néha. Vapor-x OC kártyám van."
Az teljesen rendben van, nekem is ennyi volt.
Azért csak volt mert már 5850-esem van. -
scope2007
addikt
válasz
Clapaucius #8448 üzenetére
ha találsz toxicot akkor én azt ajánlom és a hűtéssel se lesz gondod alapjáraton se 960/1050en, bár ezt még húzni is lehet
-
Dirtyz
őstag
válasz
24/7-ben 935/1000-en megy vízzel 37°C.
-
Tison
tag
válasz
Sapphire 4890 vapor x: 900/1050
Sapphire 4890 OC : 960/1050Szerdán kiderül mit csinálnak cf-ben akkor jön meg az alaplap hozzá.
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
nekem 4890 oc-m van, voltmoddal 1125/1200-ig ment, de csak 10 percet, utána "kicsit" melege lett és leoldott. azóta 1000/1125ön hajtom refhűtővel (bár kicsit zajos)
-
zH.
senior tag
válasz
attól függ milyet fogsz ki. nekem a vapor-x 920mhz-n se stabil már. van akinek viszont 900mhz felett 24/7 megy. de tudni kell ,hogy eléggé melegszenek egy venti nélküli házban.
@KalozoneR: vedd le ,figyeld a hőfokokat ,ha 60-70fölé ugrik akkor tedd vissza auto-ra ,vagy vedd feljebb.
-
zH.
senior tag
válasz
Clapaucius #8444 üzenetére
200w-nál nem fogyaszt többet. elvileg max 190w.
-
zH.
senior tag
válasz
Clapaucius #8441 üzenetére
-
Zoo123
senior tag
válasz
Clapaucius #8441 üzenetére
-
Dusee
őstag
válasz
Clapaucius #6223 üzenetére
össze lehet!
ha olyan kártyád van/veszel mint pl az enyém, azon van HDMI csati, ahoz csak egy HDMI kábel kell, és már megy is.
a többihez azt hiszem kell átalakító, de azt általában adnak a kártyához.
és ha a tv-den van pc csatlakozó, akkor egy sima VGA monitor kábellel is össze tudod kötni, de akkor a hang nem megy át.
remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest