- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
dangerzone #8728 üzenetére
jaj ne is mondd...ez a két 4890...
csukott ajtóval úgy megy felfelé a hőmérő,ha gamelek,hogy meg lehet dögleni...
egyébként meg vizet fog kapni,nem lesz hőtermelés
ezekre sok lett volna a blokk ára,azért maradtam egynél -
Laraxior
titán
válasz
1hijjanhusz #8725 üzenetére
GTX470 érkezik próbára,olvasok róla panaszt,ha nem válik be akkor...akkor nem tudom
-
Laraxior
titán
válasz
1hijjanhusz #8717 üzenetére
VaporX az ütősebb cuccos
és halkabb is
megbeszéljük....egy ember válaszára várok,ha viszi akkor mindkettőt viszi,nekem úgy a legegyszerűbb, ha nem akkor bontás lesz -
Laraxior
titán
válasz
1hijjanhusz #8713 üzenetére
van kettő..válassz és vidd
-
Laraxior
titán
válasz
zolisx4 #8216 üzenetére
alapórajelen ment? venti dolgozott rendesen? ventiszabályozást állítottad?
Én állandó jelleggel 100%on pörgetem....nekem nincsen szükségem ilyen ramégetésre. amúgy sincsen semmi a memóriákon.#8219: miért halna be? Előbb hal meg attól hogy állandóan állítgatva van. Különben sem megy a gép már 24/7. 3 év garis,szerintem nem kell ezzel foglalkoznom
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
sajnos az órajel és a feszültség visszavétel súlyos instabilitást okoz a gépemben.
Konkrétan fagy a kép... Én mellőzöm!Valószínűleg csak a memóriáé, de nem kockáztatok
-
Laraxior
titán
ugrálnak az órajelek,és ezzel együtt a kép is... jelenleg éppen HD filmet nézek,de nem teljes képernyőn,hanem közben még netezek...
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #7652 üzenetére
levettem 0.923V-ra mondjuk jó lenne utánanézni hogy tényleg annyit kap-e. de szerintem igen, ugyanis eddig idle 60 fokos volt a GPU, most meg bőven 50 alatt van
szépen ,váltogatja játék előtt, utána, fel le kapcsol.
Riva tuner-t érdemes kikapcsolni és csak ezzel vezérelni. Én csak a monitorozást hagytam a rivára. -
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #7630 üzenetére
nem tudok én vele semmit sem csinálni...
ATT-t meg meg sem találtam. van valami használható cucc? riva jó lenne, csak feszt nem kezel. biosban kellene piszkálni,de azt mondták az nem olyan könnyű mint nVnél.
2Dben csipném ha minimális órajelen menne, ne melegedjen,ventik se nagyon menjenek..szóval érted.
3Dben mehet a kakaó ami kifér a csövön. -
Laraxior
titán
nincsen valami egyszerűbb feszemelős,feszcsökkentős,órajel visszavevős progi mint az atitools? kicsit bonyolult nekem.
vagy valaki csinálhatna nekem egy-két profilt..nagyon hálás lennék -
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #7624 üzenetére
ezért húztam a refet a VaporX órajeleire és kész is. mondjuk egy 900/1050nek örülnék, vagy 900/1100..majd ránézek mi fogta vissza, a ram vagy a GPU.
feszt meg nem nagyon érdemes emelni gyári hűtővel...így is 80 fok felett van. Van az apróban vizesblokk rá,de sajna csak a refre jó Vaporhoz másik kell. -
Laraxior
titán
VaporX-et kipróbáltam 1000/1100on..el sem indult.. pedig 100% ventivel toltam
csak 130/50MHz OC-t jelentene... -
Laraxior
titán
hogyan lehet órajelprofilokat létrehozni? szeretném visszavenni a kártyákat 2Dben... amennyire csak lehet. órajel és fesz szempontjából is. azt tudom hogy ATT..rivával nem lehet? azt jobban ismerem..
-
Laraxior
titán
kár hogy van olyan játék amiben megveri a 4890et a GTX260 216SP...
egy azon rendszerben. Mondjuk nálam. és nem is az alappal hanem a VaporXel hasonlítottam össze. -
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #7468 üzenetére
tolnál egy Crysis Warhaed benchmarkot nekem? ott vannak a beállítások. kiváncsi lennék 16x-os PCI-E-ben mit tol..egy i7el..mennyi előnyöd van belőle, akkor lecserélem a 775öt ha meggyőző.
1920x1200
4xAA
airfield flythrough
dx10kicsit több különbségre számitottam a 4870 X2 ellen,épphogy be tudtam fogni. most ez vagy a 8x-os PCI-E miatt van...vagy nem tudom.
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #7453 üzenetére
nekem pont ez a két fajta van. VaporX-et vegyél..meggyőző teljesítmény, és halk!! működés.
A new design az nulla..ugyanolyan hangos mint a régi..és meleg is.
mi az a DP? -
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7422 üzenetére
sebaj..utána két évig kuss van megint
az az egy game ami megéri a befektetést..tuti befutó..látatlanban is
-
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7417 üzenetére
teszt alatt felkúszott 1200MB fölé valamivel. Crysis 2-nél egyértelműen cserélem a két VGAm
már Crysis 2 a wallpaperem is
Nekem 26" samsung
GTA-ra leszek kiváncsi..még nem próbáltam ki -
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7415 üzenetére
ami nekem számit természetesen
1920x1200ben
-
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7413 üzenetére
megnyugodtam hogy nincsen különbség Crysisban a sima és a 2GB-os verzió között, pedig nálam 1200-1300MB-ot zabált a VGAmemóriákból
-
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7410 üzenetére
most alapon megy 63%os ventivel:
display IO: 53.50
memory IO:60.00
shader core: 56.50
core temperature: 53.00 -
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7410 üzenetére
ez régebbi vaporX nem? az enyémen nincsen hátoldalon borda,se ram, és 2x6pines a tápcsatija
jaaa hogy ez a 2GBos verzió...ennyi pluszfeszt igényelne? -
Laraxior
titán
válasz
yakuza.tora #7403 üzenetére
nekem is vaporX van... legalábbis az egyik
75 fok felett még nem láttam..és 90%os ventivel max -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
az a baj hogy ezeket a hőfokok nem a dióda hőmérsékletei... és a venti sem az alapján van szabályozva...nyugodtan hozzá lehet adni +25°C-t hogy megkapjuk a valós eredményt. Sajna tapasztalat...monitorozás közben kissé meglepett a dolog.
-
Laraxior
titán
új korszak nyílik előttem....
MSi 4890 Cyclone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest