- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
Sheltem77 #4710 üzenetére
Memóriákon nem lenne hűtés? Ilyen létezhet? Ha igen, akkor inkább tényleg más típus után nézz. Nekem 3 hőcsöves, hátulkifújos, refhűtős xfx-xxx van. szőrösfánk
-
RI/OS
addikt
válasz
Sheltem77 #4707 üzenetére
a zalman alatt vannak, nincs rajtuk semmi.
/ egyébként én is a hdmi miatt vettem ezt.
meg tényleg nagyon jó rajta a vrm borda, nem kell hozzányúlni.
és emellett nagyon jó az ára.4710: nincs rajtuk borda, a zalman ventije valamennyire hűti. Alap feszen/órajelen nem lesz vele gond.
-
tdd587
őstag
válasz
Sheltem77 #3204 üzenetére
Tudom, hogy ez nem a crysis topik de:
1 nap különbséggel láttam mind a kettőt, mindkettőben a legnagyobb részletesség, DX10, noAA. A crysis nekem jobban tetszik, de elismerem, hogy néhány effekt szebb a warheadben, pl. a robbanások. És természetesen más pályák vannak, tehát a fair az lenne, ha pontosan ugyanazon a pályán nézném meg a különbségeket. Óvatos emberként még azt is hozzátenném tehát, hogy lehet, hogy nekem az eredeti crysis pályái tetszenek jobban és nem az engine. Ezen nem fogunk összeveszni.
Egyébként Q6600-al nyomom, az nem lassul be a fizika miatt. Felhúztam 3GHz-re, de semmi mérhető FPS többlet, úgyhogy vissza alapórajelre. Mivel csak CCC van nálam, a VGA 790/1100-ig húzható, de így időnként kidob a desktopra, szerintem melege van (win7 előnyei, le nem fagy a gép...). Kérdés, hogy mivel tud többet egy 4890? +2 FPS? Akkor inkább CF kellene, csak a fél gigás kártyám lehet visszafog egyébként.
BullZeye:
Nálam nem váltja automatikusan az órajeleket, kézzel váltok a profilok között. Kivéve amikor UVD módba kapcsol, mert azt a biosból szedi és már ugrik is a memória 1000MHz-re. Tehát ha elindítok egy játékot underclockolva, akkor az ciki...
Szerk: és milyen az új driver? Tegnap bealudtam, nem tudtam kipróbálni. Mondjuk ha tényleg csak CPU limitnél hoz valamit, akkor nálam hiába.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Sheltem77 #3156 üzenetére
2007 nyara óta "boldog"(
) tulaja vagyok egy gigás 2900XT--nek aminek módosított a ventivezérlése...játékok alatt 85-90fok..tökéletesen megy...mit kell ennyit parázni...van rá 2-3év gari ha addig nem adja meg magát valószínű utána se...sztem....mintha sokkal jobbak lennének a gtx darabok...ott is alapventibeállításokkal simán nyaldossa a 90fokot...
Sőt én még a 40nm-nek se hiszem,mert mikor a gtx260 55nm-re átállt akkor se volt számottevő különbség a 65-höz képest....akkor,mért várunk akkor megváltást? -
zolisx4
őstag
válasz
Sheltem77 #3156 üzenetére
igen az biztosan sok a 90 fok és bosszantó is hogy melegszik 90 fok az nagyon sokszerintem biztosan nem bir ki 5 évet ekkora hőmérséklettel gyakorlatilag az én XFX em is 60 fokrol indult rettentően idegesitett ventilátor 35 % még elviselhető a hangja röktön házat cseréltem aminek az oldalában van egy 24cm ventilátor na most már játék közben sem megy fel a hőfok 55 fok fölé de szerintem ez is sok hiába forró a tipus akkor is idegesitő
-
zolisx4
őstag
válasz
Sheltem77 #3152 üzenetére
jól jártál ha vissza adtok a pénzt hát már énis bánom hogy megvettem a 4890 est pont azért amiért te megvárod az 5 ös szériát a dx11 miatt de majd kiderür mi lessz a vége ennek mert lassan ugy változnak a dx ek mint az ati driverek azért akkora átütő siker a grafikában nincs kivéve ami tényleg arra van megirva
-
BullZeye
veterán
válasz
Sheltem77 #2998 üzenetére
legalább halk a kártya? Nekem az OC alap 63 fok, 26 % os ventivel...idle
Load, pár perc fur marknál 85~ fok is volt, de fölösleges aggódnod, az alap hd4850 volt, hogy 100 fok felett volt....ami meleg...de nem vészes, 110-120 foknál már aggódhatnál, ekkora melegben 80 fok még belefér...
400Watt meg, elméletileg 2db 4890es VX450-el (corsair) még elfut
ha táp miatt, lett volna gáz, akkor nem fagy, hanem újraindul kapásból a gép, vagy kikapcsol (legalábbis nálam annó csak ilyenek voltak)
Egyébként van valakinek Sapphire HD4890 OC-re valami okosra beállított biosa? Nincs sok kedvem ilyen melegben tesztelgetni, meg állítgatni....meg fosok hogy elrontom
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Sheltem77 #2949 üzenetére
Azért én megnézném, hogy megfelelő méretű, és azonos mennyiségű CPU és RAM mellett kimutatható különbség lenne-e?
Sőt, ha láttatok teszteket HD4890 1GB vs. 2GB kártyáról tegyétek már be. Érdekelne, hogy az alapján milyen különbség tapasztalható, azaz valóban olyan jól kezeli-e a 2GB VRAM-ot a 4890 GPU, hogy megérje megvenni azt a verziót.
-
zolisx4
őstag
válasz
Sheltem77 #2690 üzenetére
pontosan nem tudni de mintha ugy olvastam valahol a win 7 tel jönne az 5széria .
de lehet hogy férre értettem valamit , sajnos az én gépembe nem hozza azt a szintet de ez nem a vga hibálya az biztos hogy nagyobb ram szebb kép az élsimitásnál. a dx 11 miatt aggodttam kicsit mert sajma ez a vga nem tudja de az is lehet hogy nem is lessz rá szükség1- 2 éven belül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest