- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Nekem sajnos soha nem telik csúcs VGA-ra, pedig mennyire tudnám élvezni, hogy végre van egy frankó karim...csak utána azon fogom rajta kapni magam, hogy hoppá buktam 80K-t...
Ezért nem telik, még ha telne, akkor sem...ne értsd úgy hogy skót vagyok, de nekem sokat jelent 80k akár hogy is nézzük...
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Csak ott a bibi, hogy mindig jobb, újabb és erősebb kari jön ki, ezzel az erővel 2 generációként kellett volna váltani...pl.: 7900GTX-ről 9800GTX-re...
Mennyire furcsa lesz látni azt, hogy 2-3 év múlva minden DX9-es game fullon fog menni 1600X1200-ba 16X AA és 16X AF-el+HDR-el...ebben az esetben Oblivion stabil 100FPS.... -
SzlobiG
félisten
Ez csak tipp.
Ha a G92(asszem ez lesz a köv) nagyon jól sikerül és DX10-be jelentősen gyorsabb lesz, akkor G80 meg 2900XT-is elértéktelenedik, de szvsz előbb a G80 fog.
De hamár rájuk van írva, hogy DX 10 support akkor fogják ezek a kártyák vinni azokat a gémeket rendesen is, csak jajjveszékelünk itt mindég. -
SzlobiG
félisten
Gondolom a GTX és ultra között, de végül is az a 10K megérte, hogy ultra legyen.
Ezzel mindenki így van, csak nem mind1, hogy mennyit bukik az ember.
Én az X1800XT-met 140-ért vettem amikor megjelent most meg 30-ért adtam el igaz nekem az 1.5 évig bírta is, de az ultra szvsz nem fogja a DX10 miatt olyan sokáig bírni aztán majd elválik. -
SzlobiG
félisten
Nahát pont ezért nem szabad ultrát venni.
VGA piacon az Ultra lesz a legnagyobb bukás pénzügyileg, mint nem olyan rég a 7950GX2, bejött a G80 és felét érték kb.
Szal aki költség ''hatákonyabb'' megoldást keres most az vagy GTS-t vagy XT-t érdemes választania.
De hát ha van money, akkor Ultra. -
Tuco Ramirez
őstag
A ''kompromisszumok nélkül'' elég tág fogalom. A mostani játékok között is van, ami kifekteti a HD2900XT-t, vagy akár a 8800GTX-et is, ha a felbontást a csillagos egekbe emeled és minden látványjavítót max-ra kapcsolsz (pl. 16X AA, ahol ezt a program engedi), vagy ha egyszerűen annyira gyengén van optimalizálva egy játék, hogy még egy csúcskártya is izzad vele (pl. Call of Juares). De a leggyakrabban használt felbontásokon, ésszerű beállításokkal (ahol amúgy sem veszel észre játék közben semmi különbséget, pl. Ultra helyett High grafikai részletesség, vagy 8X helyett 4X AA) szerintem még sokáig bírni fogják gyűrődést. De majd meglátjuk!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest