- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
SzlobiG #1435 üzenetére
Ott inkább a proci volt a ludas szerintem ,hogy az első 12 voltos ágat túlterhelted, nagyon túlfeszelted esetleg a procit...Ez a VGA nem okoz neki gondot...Vagy lehet ,hogy túlmelegedett, mert léghűtéssel ezek nem túl használható tápok... Én erre a kettőre tudok gondolni, de alapból ezt a cuccot amit leírtál röhögve kellene vinnie... A ZEn-nél gyengébb 300 wattos márkás tápok elviszik ezt a konfigot...
-
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #1424 üzenetére
Ezt a tesztet én is láttam ezért is akartam ati-t venni(de ahány teszt anyi eredmény
ja és az sem mindegy hogy ilyen felbontásokon nézték, 1280-ban bizti az enyém lett volna jobb
).No mindegy a 40 fps nagyon jo nekem is annyi átlagban kb.1280*960-ban minden maxon kivéve a shadert vagy shadows mit tom én.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #1422 üzenetére
Én utolso teszt alatt azt a tesztet
értem amikor a cpu-hoz néztek videokarit vagy forditva ... hát ott nem az ati fölényeskedik.Na mindegy nem akarok kötözködni de a lost planet hogy megy hány fps-el max beállitáson kivéve mondjuk a shadert(ez azért érdekel mert eredetileg én is ati-t akartam az utolso pillanatban gondoltam meg magam.Konkrétan azért mert gianni irta hogy nem tud 80000huf-ért
) ?
-
sharKBITE
aktív tag
válasz
SzlobiG #1398 üzenetére
25A-t ad le alapból, de kis ideig (peak load) 29-30A leadására is képes.
Próba-cseresznye, meglátjuk mi lesz. Amúgy olyannyira értelmetlen egy 3000+ mellé egy 2900XT, hogy jövőhéten jön is az e6400-asa valami jóféle lap meg 2G ram társaságában, csak addíg még kihúzza a csóri A64-el (amúgy 2.4-en megy). Csak úgy volt vele, hogy előbb a vga, utána a többi.
Amúgy én még nem hallottam/láttam olyan FSP BS tápot, ami elpukkant. Ha meg el is pukkanna kizárt hogy visz magával akármit is. Nekem elégett egy alaplapom a vga-val együtt egy ugyanilyen (350-es BS) táppal együtt, és a táp rögtön leoldott, így a többi cuccnak az égvilágon semmi baja nem lett. Azóta is üzemel a táp minden gond nélkül egy másik gépben.
Ja és tegnap este TDU-zott a gyerek vagy két órát és nem volt azalatt gond. Remélem továbbra sem lesz. De ha igen, akkor ti tudjátok meg elsőnek
Még valami: 3DMark-olni mi a csudának nem lehet a 29XT-vel?
(#1403)kopy33: csak ideiglenes megoldás, remélem hamar új táp kerül alámert nem akarok dacolni a sorssal
[Szerkesztve] -
sharKBITE
aktív tag
válasz
SzlobiG #1391 üzenetére
Ez mennyire biztos? Ha hirtelen újraindulások vannak, vagy forrósodik a táp csak az utalhat arra hogy nem bírja el, ugye? Azaz ha ezeket nem tapasztalom, akkor viszi gond nélkül?
kopy33: azért mertem így látatlanban rábízni az 29XT-t a tápra, mert az FSP BS-ok elég strapás és jóminőségű tápok, és a 350-es modell 400W-ot is lead rövidebb ideig ha szükség van rá. -
ftc
nagyúr
válasz
SzlobiG #1328 üzenetére
Arrows/WASD Move around
Mouse Look around
Space Toggle framerate display
F1 Toggle help
F9 Capture screenshot
-, + Cycle wall color
1, 2 Control ceiling light 1 intensity
3, 4 Control ceiling light 2 intensity
5, 6 Control wall lights intensity
7, 8 Control dynamic light intensity
9 Toggle dynamic light animation
PageUp / PageDn Increate exposure
P Visualize probes
ezekkel szorakoztál?
azért 28 nem rosz egy real time renderingtől -
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #1323 üzenetére
Kiegészíteném ezt a hsz-em mert a kártya nem kapcsolt 3D-be hanem 2D-s órajeleken ment ATI-toolnak hála.
DX10-be szűrők nélkül 20-45FPS között van nagyon változó, de átlag 35, motion blur kikapcsolásával elérhető őár FSP, de nem sok.
DX9-be teljesen jó 50-70FPS között van, viszont annyival nem szebb DX10, hogy akadjon. -
Alvin_ti4200
félisten
-
szacsee
nagyúr
válasz
SzlobiG #1254 üzenetére
Ha már vagy annyira merész, hogy felteszel egy 90k-s VGA-ra egy dromedár hűtést, ami szvsz jobb mint a gyári, akkor egy 90-es, vagy 120-as ventit a hátlapi takarólemezeket kivéve fel lehet eszkábálni. Így már ezzel is ki tudod tolni a Hot Air-t a házból.
Valahol olvastam, hogy így 5-6 fokkal csökkent a GTX hőmérséklete.
A VGA-gyártóknak talán el kellene gondolkodni, hogy kiadnak egy verzsönt, ami a hűtés miatt nem kóser CF konfigba, oszt a Thermalrightal lezsírozni a bótot.
Szerintem a csúcs VGA tulajok 5%-a sem használja a többkártyás megoldásokat.
Még várok pidit, no meg most térek vissza a zöldektől a homályba, aztán ha ATI mellett döntök, akkor HR-03+ R600 verzsön tuti befigyel.
Talán a legbosszantóbb, hogy egy 90k-s kártyára a júzernek kell hűtést fabrikálni, hacsak nem akar füldugót viselni (nem zenélek netezés közben és sokaknak van családjuk, ahol már nagyon zavaró, hogy egy szobában 2 porszívó üzemel) -
-
GezaR
tag
-
Larry303
addikt
az a gond, hogy ez alapján ítélünk..tök mind1 ati vagy nvidia vagy marlboro
vagy akármi.......bár remélem ő sem komolyan gondolta, (bár azért csak elolvasom még1x azt amit leírtam) csak véletlenül került oda a jelző.....
me akko most énis paraszt vagyok, mert épp egy 320as Asus vana gépembe...igaz csak pár napig, szal nem kell aggódnom sokáig nem leszek paraszt, mert megy vissza a 256 megás 1950en, meg kell kérdeznem majd, hogy akkor mi leszek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest