- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
-
Larry303
addikt
az a gond, hogy ez alapján ítélünk..tök mind1 ati vagy nvidia vagy marlboro
vagy akármi.......bár remélem ő sem komolyan gondolta, (bár azért csak elolvasom még1x azt amit leírtam) csak véletlenül került oda a jelző.....
me akko most énis paraszt vagyok, mert épp egy 320as Asus vana gépembe...igaz csak pár napig, szal nem kell aggódnom sokáig nem leszek paraszt, mert megy vissza a 256 megás 1950en, meg kell kérdeznem majd, hogy akkor mi leszek....
-
Larry303
addikt
Én azt nem értem, hogy filmnézés közben miért olyan fontos, hogy 10% cpu load legyen, pl -ez esetben- 50% helyett.....tisztában vagyok a hardveres gyorsítás ill ''munkavégzés'' előnyeivel....igazából konkrétumok érdekelnének......ha filmet nézek és közben tömörítek akkor később végez a tömörítéssel- szal csak annyit akartam mondani, hogy sztem ez valójában nem ''hétköznapi'' problema....meg feltételezem aki r600t vesz nem 1000es celeronnal fogja hajtani...szal minőségbeli különbséget nem fog látni a user.....javítsatok ki ha tévedek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest