- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7600GT
senior tag
Nah jóvan... 4.7GHz quad...
Ilyenekkel nem tárgyalok.
Egyébként én leginkább az alapján írtam le a véleményemet, amit a tápos topikban felszedtem...
Szerk.: Nah akkor az egészet előrről: a vita abból robbant ki, hogy nem értettem, hogy minek kell X Factor-nak egy 550wattos táp. Ezek szerint X Factor fórumtárs egy 4.6GHz-s quadot fog majd berakni a HD2900PRO-ja alá?
-
7600GT
senior tag
Hűha, nah azt hiszem értekezzél stol fórumtársal a tápos topikban, kétlem, hogy meg tudlak győzni. Bazzes, most látom, hogy 4,7-es quazánod van... Folyékony nitrogén, szárazjég vagy kompresszor?
Egyébként ehez a géphez tényleg kevés lenne a 360-as zalmi, de a 460-as bőven jó lenne.
X Factor: Nem az a baj, hogy nem értek hozzá, hanem az, hogy elkerülte a figyelmemet, hogy mindenki szarrá húzza a gépét, ahoz, hogy legyen +~10%-a... Nah ez is egy olyan dolog amit nem fogok megérteni...
-
Speed®
titán
Persze, vágom (haragszok is ezért..miért nem lehet a fullértéket megadni..abból %os terheltség alapján könnyedén számolhatna az egyszeri birka..).
50%os tuning 400as FSBt és 3.6GHzet jelent. Ha jó prociba nyúlok, 1.4 körül meglehet simán. Ki kell bírnia, ha kibírja, kap egy új ventit karácsonyra -
Speed®
titán
Okés, gondolom a válasz hiányában evidens, hogy kidőltem
Nem szeressem a folyamatos 12 órát
Már 2 hónapja
Szóval ja, írtam én is alább, hogy az enyém csak 30A ha mindkét ágon húzva van, ez ugye elviekben esetben áganként 180Wot jelent. (Bár mindig is azon gondolkodtam, hogy nem-e jelenthet ez más arányt is, tehát pl. 220W+140W is 30A..).
Na mindegy, tételezzük fel, hogy "csak" 180W jut a quadnak. Ennyi simán elég kell legyen 1.35Vhoz is szvsz, mivel alap TPD 95W. Aztán kitudja..
Nem vágyok agyatlan tuningra, benchelés céljából összehozok egy 50%os CPU/MEM/VGA OCt, aztán visszaállok szépen 25%kra mindennel. Azt sem azért, mert olyannyira szükség lesz rá, csak a tudatért, hogy "tuningos" a gép -
Speed®
titán
Egy ágon elméletileg 264Wot tudott az 500asod. Elméletileg ugye. És elméletileg a Quad étvágya közel lehet ehhez 1.5+Von. Nálam max 1.35öt fog kapni, úgy nem hinném, hogy nagy dráma lenne, 180W körül tippelem ilyetén feszelve.
Persze ott van a mérleg másik serpenyőjében a nem kicsit éhes Pro is..
Hát majd kiderül, erre nincs jobb módszer mint a kipróba ugye.Qka Nix füst, just performance
-
Speed®
titán
2x20A 12Von..együttes max 35A. Csak elég lesz...3Gt ahogy nézegettem a G0ásokokat, alapfesz alatt is elképzelhetőnek tartom...de 1.3 körül tuti.
Jó lenne vmi komolyabb táp, de a jobb modulárisak aranyárban vannak.
Passzívakat már felejthetem, max vizes táp jöhet, aranyár szintén..ejh. -
Speed®
titán
Nem lehet antituning, olyan kártya nálam még nem járt.
X800GTO2 35% OC, X1800GTO 50+% OC, X1900GT Rev.2 50+% MEM OC..
79GS is volt, azt nem használtam csak ~fél napig. Nem tetszett, ződ vót750 elég lesz, Q6600 is csak 3Gn lesz járatva. Szeretem a csendet, rámegyek a passzív vízre. Csak előtte kiállatkodom magam..
Tápügyileg félek..van itthon a másik gépben egy Liberty 400W, remélem bírja a Q@3G/Pro@750 párost. Zenre rá sem merem kötni majd őket -
Speed®
titán
Memót nem akarom 2G felett járatni, felesleges, nincs sávszélhiány (125GB/s..).
GPUnak ha szükséges lesz, megoldom a +fesztTermészetesen nem állandó üzemben lenne így használva, 750MHzen fog járni 24/7ben.
Mit gondoltok erről a blokkról? CM Glacier 600. Amíg nem lesz Quad, csak ez fogja fűteni a duálradis (2x12"venti) vizesbagázst a masinámban.
Az még kérdés, lesz-e elég olcsón valami finom G0 számomra is a Ph!iacon.. -
Speed®
titán
Ebben igazad van, de mire jó ha oltogatod?
Jó az 1800XT (elfogultság is van), de a tény, hogy 29XTje van jelzi, nem hülye..#gab_
Ettől függetlenül a tartalomtól/játékmenettől gyökeresen eltérő dolgot nem lehet várni. Anno a FarCry is hűdeszép volt, de valahogy unalmas az egész. CoD2őt többet toltam, életszerűbb és pörgősebb volt.
Mindegy, arra jó, hogy miatta "erőszakoltam meg magam" (VGAcsere). -
Gaboman
nagyúr
A grafika nem lényeges szerintem annyira mint a játékmenet és a hangulat,és e demo alapján,nekem a COD4 100x jobban bejött mint a Crysis.
És akkor is túlzott a gépigénye.
Szép annyi bizonyos,de nekem az mellékes a többihez képest,a Dark Messiah is messze van grafikailag tőle,de lefogadom hogy nem adja vissza a Crysis azt a hangulatot nekem. -
Thrawn
félisten
Itt volt a teszt Szárszón? Ha én ezt tudom...
A környékben lehet =04]találtok LN2-t, vagy ha van inszeminátor ismerősöd akkor kérdezd meg ő honnan szerzi. -
Achill3uS
nagyúr
jah és 06-ban a 850-es enermax kevésnek bizonyult quad-al
jah, és mellesleg kb ez a 2 eredmény vagy 8-10 óra eredménye volt
CF-ben húzni a karikat, aki magától rájön hogy kell fizetek neki egy rekesz sört, iszonyat körülményes, és bughalmaz az egész ati driver, de sztem ezzel nem mondtunk ujat
de megoldottuk mert annyira jók vagyunk
összesitve
3Dmark06 20k+ done
3Dmark05 30k+ done
by XtwinZ -
+ az nVidia-nak nagyságrendekkel komolyabb a development relations részlege. rudi szerint a crysis-ben 5 emberük dolgozott kvázi full-time - még ha nem is lett ettől ATI-ellenes a játék (ezeket a feltételezéseket általában marhaságnak tartom), az nV-barát optimalizálások alsó hangon hozhattak 10-20%-ot - képzeld ezt hozzá a grafikonokhoz.
-
ez_meg_emaz
őstag
De pont ez az amit nem tudok elfogadni. Mivel pont ezért vettem ien karit. Nehogy azt mond hogy szerinted ez igy teljesen normális. Nem mondom tényleg hasonlit az obli helyzetéhez meg volt már ien. De nem is gyakori és nem is normális az tuti.
Miaz hogy kiadok egy játékot de majd a 2-3honap mulva megjelnö karin megy jol...
Kibaszott biznisz
-
ez_meg_emaz
őstag
-
ez_meg_emaz
őstag
Obli még asszem az x800-asomon is türhetöen jol futott(nem maxom hanem mid-high-on de ugy is szép volt). Bár nemtom akkor épp mien karim volt pontosan lehet nem x800. Az tuti hogy messze nem a legjobb.
Azért ien grafikát mint a cysis-nak van very high-on nehogy má a no aa-val basszunk el. K*rva rondák a recés élek amikor egy játék épp arra törekszik hogy szinte filmszerü látványt nyujtson.(crysis-nak ez sikerül is többnyire)
-
ez_meg_emaz
őstag
Tudom hogy nv-nél sincs jobb helyzet.
Én nem ati-t szidom ne értsetek félre. Hanem ezt az elb*szott helyzetet hogy a dx10 ennyire eröltetve van de semmi értelme sincs. Eddig csak negativ dolgokat tapasztaltam dx10 kapcsán. Vista: lassulás, dx10 még nagyobb lassulás, aztán meg ez a szürös dolog amit ati kicsit benézett megint csak nem kedvez(bár ez ati sara(ez az 1!) és nem kapcsolhato dx10-hez de mégis csak lassit az amugy se gyors dx10-es gamekon)Term én nem várom hogy ien látvány 100fps-el fusson. Elég nekem az 50 is ha már a legjobb karit vettem amit a gyárto árul. Én nem 20-30k-t dobtam ki karira. Hanem pl 80-90-100k-t akkor meg kapjam már meg azt amiért ezt a felárat megfizettem. Nem azért vesz az ember vmiböl a legdrágábbat hogy aztán diavetitést! (mégcsak nemis 30fps-ről beszélünk) nézzen rajta.
Nagyon megváltoztak a dolgok. Régen aki 100kért vette annak 1évig nem volt gondja. Aki meg 50ért annak fél évig maxon. Mostmeg hiába veszi az ember a drágábbat szarul megy. Aki meg a közepessel is beérte az csak mid-low-n tolhatjaHihetetlen.
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
őőő, elméletileg persze mehetne visszafele is, de ha jól értettem az előzőeket, a 4pines atx és 2 molex csati tápolja meg neked az új 8 pines, P8 alaplapi csatolót, merthogy naggyon kajaigényes....
Én arra gondoltam, minek lenne egy verynew kábelre rábiggyesztve az oldschool 4 pin atx???Persze azt nem vitatom, hogy nem a vga-hoz való (8pin pci-e), de reménykedem a kompatibilitásban....
-
szacsee
nagyúr
Ez ATX 8pin csati, nem PCI-E 8 pin! Valamint nem megy bele ebbe!
AD202 leírás!Banderasz77777: Ezt írtad és nézd meg a link-et!
Idézet: "This adapter converts 2 standard 4-pin Molex coonectors into 1 8-pin P8 connector allowing you to use today's powerful motherboards! This Add-On Cable brings expanded functionality to any high end power supply that hasn't passed it's life cycle but is missing some latest connectors."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest