- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Látom nem érted... nem baj... türelmes vagyok ... Lépésről lépésre... A komponensek hozzávetlőgesen ezt tudnák ... Vgak : 860/200 a CPU 4,2 (tud 4,3mat is ,de leygen ennyi) ... mondom mit birt el a táp ... 4,1Ghz .. 820/1000 ... és ez egy nagyon erős táp, a te tápodnál legalább 3-4szer erősebb (persze nem watt-ban hanem összeségében) ... akkor következtess, mondjuk 1,35-1,37V 3,2-3,4Ghz-s Quad (ami barátságos, nem különös eredmény) és egy HD2900XT mondjuk alapon vagy kicsit OC-vel... mérd fel ,hogy mennyit eszik A-ban ez a két komponens és nézd meg mit képes leadni a tápod... de nyugodtan kiszámolhatod ,hogy a proci mennyit eszik alapon és nézd mellé az ágat...
namos, amiért én ajánlottam neki a corsairt, amit sokszor teszek mert szerintem ár/érték arányban manapság top, mert SINGLE RAIL , vagyis egy 12V-s ággal rendelkezik ami kizárja annak a lehetőségét ,hogy a lekorlátozott ágak határába ütközik... mert igen kellemetlen ha van mondjujk egy 1500W-s tápod 12 ággal ami mind 10A-t lead, ami lehet ,hogy együtt 100A körüli érték de ha a proci csak egy ágrol kajál akkor hajadra kenheted...
U.i. HD2900PRO amit XT orajeleken akar használni (gy.k nőa fogyasztás) és mellé egy eléggé megtépázott pentium, ami ugyan nem egy quad, de ha a jövöt nézem, amit már mondtam is, szóval elég valószinű ,hogy venni fog, vagy venni akar egy quadot akkor meg már jól jön a SR táp... és mivel közismerten jó tápból ami SR csak a 450es és 550-es corsair van igy 550-eset ajánlottam neki, mert nem fáj az ,ha egy kis plusz árán örökéletü dologt vehet az ember (relativ)
U.i.2: lehet hogy kicsit zagyva, de nincs kedvem átnézni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest