- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
SLYM
veterán
Tényleg? Ha nem mondod!
A mem nem megy feljebb, mert szemetel. És a proci szorzólockos(sajnos).
Menne följebb, de a procc nem kap elég fesz, és emiatt a gép meg újraindul 2238 MHz-nél. Feszt meg nem tolok neki, mert így is csak 2300-ig lehet felvinni, és nem éri meg az a 100MHz, hogy meghaljon szegény. Inkább marad a biztos 2200.
-
WorxART
csendes tag
-
jah szeretnék a procira és a vgara is. sztem hangos a gépem de mindenki aszonnya a dejóhalk én meg mondom rá nem.
A linuxon jáccást egyelőre hanyagolom. kipróbáltam ubuntun és debianon is ls ugyan az volt a bajom. mikor kijelentkezek az x szerver behal.. majd azért még próbálkozok. most arra gyűjtök anyagot ,hogy hogy meg van egyéb melóm is ami határidős
(ui. abból lesz a zalman
)
-
-
SLYM
veterán
Nekem is 5.6-os driver van! Nekem is jóval fölé megy a GPU, csak akkor nagyon meleg is egyben! Valahol már írtam ebben a topicban, hogy megprobálkoztam a 630-cal is, csak akkor nem ment végig a 3DMark. de 600-on még végig is ment régebben, de akkor még régebbi driver volt fenn(ezérn nem kaptam sok pontot), meg úgy csak 1-2 óráig volt stabil.
Egyébként már sokan elmondták(képlinkelés), hogy kell, de én még mindig nem értem, ezért hiába írogatok sok-sok pontot valahogy be is kéne bizonyítanom azt, ezért nem is próbálkozok nagy tuninggal, mert nem tudok képet belinkelni.
Valaki érthetően hogy-hogy kell please!!!!444
-
koenig
aktív tag
Játszottam vele. Nagyon nem nyerte el a tetszésem
Ez a négeres-öltöztetős-gyúrós nem nekem való, ráadásul a szöveg is rettenetes. Ráadásul mikor megoldottam egy küldetést hazaafelé átment rajtam egy autó, mielőtt felvehettem volna.
Egyébként van benne fps-limit, 25re állítja be. -
Dany
tag
A reset nélkül nemtom, hogy állítottam volna vissza vmit, mivel sem az xp sem a bios nem indult
De ezt nem írtam, úgyhogy jogos a felvetés, hogy miért kellett reset. Hát sajna ezért
Na és az omega drivert hogy kell használni? A catalyst-okat már meguntam. Egyébként a Controll Center-es egy nagy szar tudom, mert én is megszívtam már vele. Egyébként az 5.3 jobb mint az 5.4 és ez klinikailag tesztelt
Az omegadrivers.com-on meg nemtom mi van. Szar a szerverük? Nemhogy drivert, semmit sem találok rajta csak feliratokat+adomány lehetőségeket
-
Dany
tag
fejlemény az, hogy a fast write bekacs után képhibák, lefagyások, és egy teljes bekrepálás áll. a listámon, de a bios reset visszaállított mindent, és hála égnek működik minden. Pedig a winchim akkorát kattant, hogy asztem kettévágja a fej a winchit
Egyébként a húzás után a recovery mint mondtam életbe lépett, meg befagyott a doom 3 egy helyen. Az mitől volt, és mit tegyek ellene? Egyébként alapon, ha csak a windowsban ügyködök, úgy a GPU 39' míg a környezete 45 1 körül mozog. Játék közben a környezet volt már 60 körül is. Az gáz? Egyébként érdekesség, hogy az én karimon nem a megszokott venti van ami végigmegy az egész kártya alján, hanem a régebbi széria gondolom mert csak egy sima négyzet alakú venti.
-
Dany
tag
akkor a húzásom sikertelen volt? mivel életbe lépett a vpu recovery. most ez azt jelenti, hogy kicsit vegyek vissza kb olyan 320(640)-re a memóból? ja és átállítottam fast write-ra(egy-két ponttal több a 3D Mark 05-ben) Egyébként hogyan tudom megnézni, hogy van-e a karin hőmérő? Everest Home: Számítógép -> Érzékelő -> ott van Alaplap, Aux, GPU és GPU környezete a hőmérő alatt. És kiír eredményt. Akkor van hőmérőm a karin?
[Szerkesztve] -
Dany
tag
na éppen most miközben a Doom3-mal játszottam, a VPU-recovery kikapcsolta a játékot és alapállapotba állította a videókártyát. Szóval ha húzom, akkor miért dobja vissza játék közben? Túlmelegedett vagy miért? Egyébként a gyorsírás bekapcsolása, nem okoz semmilyen fennakadást ill. problémát? (egyébként nekem nincs most bekapcsolva a fast write)
[Szerkesztve] -
Dany
tag
Hi. Nekem amint látod a konfigomból egy Club 3D 9600XT-m van(256mb-os). Alapórajelen a memó300 és a VPU500 megahertzen fut. Hinyx ramok vannak rajta, és eddig bárhogy próbáltam húzni, a memó már 340 körül, a VPU pedig 550-nél kezd beszarni. Miért van ez? Szar minőségűek lennének a ramjaim rajta?
-
Neck
veterán
-
csoben
csendes tag
-
Atic
tag
Persze. FSB húzás mindig többet ér. Én is bróbáltam, de felteszem 230-ra, és miután elmenti biosba, nem indul újra a gép... Csakúgy megy, és nincs semmi a képernyőn.
Meg sajnos lockos a bartonom.
Már felraktam a legújabb Atitray-t, de az advanced direct3d tweaks beállításaiban egyikről se tudom mire jó....
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Azért, nem kellene a Mistral-t mindig szídni. Ebben az esetben sem 100%-ig hibássak, de külömben, én már jópárszor vásároltam ott, és nem volt gondom! Más helyen (nekem) rosszabb volt. Pl. Bluefish, az Oktogon, és Nyugati közti boltja az katasztrófa volt.
De, erre van külön totyik is ám!
-
DjOrfeus
tag
Hát van egy két emberke aki nem járna rosszul vele NFSU2-ÖT 1280x1024 ben minden full-fullon és egy akadás nélkül .
Medal of Honor Pacific Assault szintén és én nem huzom egy napig volt csak kipróbáltam hogy mit bir 600/900 on simán kimegy a világból : )))
De ha nem kell senkinek hát nem nem fakadok Sirva : )
Bár ez magán vélemény mindenki dönse el mi is kell neki
Vegyék csak a Többit (Gagyit) Gyenge memel meg rossz hütéssel : )))
aztán xxx ezreket kölsenek ( Minden Hunbug dologra : )
+ borda na meg venti.
Ez van, ha nemkell senkinek Hát megmarad nem kér enni / Max csak Jövö hónapban veszek Újjat nekem Nem sürgös. -
DigitXT
félisten
Több játékon próbáltam már, nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek.
Jobb/gyorsabb, mint a 4.12-re épülő Omega?
2d-ben is szebb a képe, bár lehet, hogy csak nálam.
Ez miben nyilvánul meg?Kíváncsi lennék rá, de nemtom, megéri-e vacakolni vele: most normálisan megy, és ugye ami nem romlott el, ne javítsuk meg...
-
Neck
veterán
Szerintem is, pedig el se olvastam a Te hozzászólásod.
Van egy olyan érzésem, hogy magas nanós RAMok lesznek rajta....
Nemtom miért, de megfigyeltem, hogy a Sapphire szeret lassú RAMokat rakni a sima XTkra, ami épphogy elég a referencia órajelhez. Nem mindig de több ilyet láttam már.
Lehet h most is ezvan, csak nem sikerült belőni az órajelet -
montressor
aktív tag
A memoria sebesseget milyen progival lehet megtudni?
Nem fog bedogleni, hogy nem tudom mitol, de neha magasabb frekvencian sipol? Ha barmilyen alkalmayast lekicsinyitek v. vissza, ill. jatek kozben? Tobb kepfrissitesi frekin is kiprobaltam, mind a 85, mind a 75 Hz is ezt csinalja... -
Neck
veterán
TC driver: Most rakok zsíúj rendszert, ha lejött a játék, amit töltök, és azon TC féle 4.12 fogy csücsülni
6500? Anyám, Rozáál!
Jó neked!
Nekem meg kezd haldokolni a karimon a hűtés. Vagy veszek rá egy Titan szettet, vagy rárakok énis a GPUra egy Procibordát, meg egy 8centis házhűtőt... Mit nekem Thermaltake?
Hogy raktad rá a 8cmes hűtőt? -
koenig
aktív tag
Tegnap vettem egy gecube 9550xt-t. kiderült, hogy egy csökkentett órajelű 9600xt van benne. 445/290. bios is és a gpu is teljes mértékben 9600xt. gyorsan lemértem, hogy mit tud 3dmarkban, az sajátomhoz képest (9600xt). alapon 3660at nyomott, húzva 460/310 3826 pötty. Baba
-
Gb
csendes tag
őőőő igen gondolom látod miert maradt ki egy kis hely az abit utan
ok gondolom a szervízbe lehet kérni biosz frissítést szal akkor azt is meg oldják helyettemjaj remélem eljön az idő mikor én is tok majd másokon segíteni
szal akkor most van egy 256mbde akkor veszek hozzá egy 512-est és akko zsírkirály lesz
remélem
egyáltalán örülök hogy ennyit sikerült ki sírnom
ehhez jön még egy ati radeon 9600xt 128mb -os vidi kártya oszt remélem egy évig megen jo lesz a gépszal köcce a segítséget ha összejön és minden stimmel és illeszkedik akkor hálám a sírig üldözön téged
és még azt aki segített
szal még egyszer köcce kivi vagyok milyen a kari azt mondják kuva jo meg a tesztek is azt mutatják meg állitólag ingyér half life 2 kapok hozzá de szeriintem csak kamusajnos
na mind 1 a héten kiderül
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest