- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Dany
tag
Ejnye!!! Sok hűtlen 9600XT volt6jelenlegi gazda. Nem értelek titeket. Sztem jó még ez a kari egy évig. Ha nem is high-on, de mediumon egy jó konfigban mindent visz. Szvsz
-
Dany
tag
Figyu, már írtam neked egy hsz-t...nem válaszoltál. Mind1. Nekem is uez a karim van. Húztad a karit mióta megvetted? Amikor azt írod lefagy a gép, azalatt csak azt érted, hogy kikapcsol a monitor? Mert ha addig nem fagy le és nem látod a képernyőt, akkor honnan veszed, hogy lefagy. Egyébként ezek a monitor kikapcsolások (stanby üzemmódba menés) jellemző a rossz(hibás) karikra, mivel a monitor nem érzékeli a kari monitor inputját. De lehet azis, hogy semmi baja sincs, csak egyszerűen a lapoddal nem komálják egymást. Egyébként a geforceról atira és vissza is igaz az, hogy gyakran nem megy az új karival a gép. Az én ismerőseim közül sokan járnak így. Egyébként hőmérő progit kár küldeni, mert ha az everest nem mutatja, akkor azért van, mert nincs érzékelő a karin. Az enyémen spec. van(szerencsém van). Szóval ha nincs húzva és a catalyst driver fennt van, akkor vagy a kari hibás, vagy a lapod nem komálja. Milyen lapod van? Alaplapi resetet próbáltál már?
-
Dany
tag
Gyerekek! Gagyon lightos ez a topic...mivan veletek? Semmi oltogatás, okoskodás...
Én félkézzel írok, mert a másik be van gipszelve...nehogymá ne legyen semmi kérdés vagy hencegés. Ilyen szuperul megy mindenkinek az élet?
-
Dany
tag
Az odáig ok, de mondom, hogy elől be-hátul ki nem lehetséges, mert elől nincs neki se bhely, se lyuk. Csak hátul van lyuk egy 8centis rendszerventinek, de már berakta. Hátulról fújja be a kinti hidegebb levegőt és bennt kavarja a jót
Eddig a proci ventijének olyan hangja volt mint egy repülőnek(mindig 5500RPM körül járt), de amióta ezt a kis rendszerventit beraktam, 5 fokkal jobb az egész, és csak 3600RPM körül megy a proc.venti
Meg vagyok elégedve.(nem gondoltam volna)
-
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku #3910 üzenetére
Azt a ventidet még meggondolom. A 12 centis venti mit takar. Azt hova lenne érdemes tennem? a kártyát fújja, vagy a hátlapra tegyem rá, ahol a lyukacsák vannak? amúgy a 12 centi oda nem jó asszem,mert nagy és nem tudnám odarögzíteni...(ja és a ledet kiszedted?) Erről fingom nincs, hogy mit jelent, de úgyhangzik, minthogyha a venti alaptartozéka lenne(megírod?)
Ja és a PCI slotos megoldás jó, csak a pénzzz...de azért kössz.
-
Dany
tag
Gabeszku! A 3380-as hsz-om uccsó mondatjára mi a reaction? Szted az enyém régebbi széria vagy mi a franc. Egyébként qrva nehéz pont olyan kariról képet találni a neten, mint amilyen nekem van.
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku #3888 üzenetére
10-12..hhmmm..jó ár! Csak az a bibi, hogy még ebbe az 1280Ft-os bordákra is rá kellett számolgatnom a zsebpénzemet, de rájöttem, hogy már nincs nagyon mit számolgatni
Örülök, hogy ez kijött még. Sajna most total le vagyok égve. Ilyet láttam tegnap a mistralban, és este a jó nők helyett, erről álmodoztam
Sajna ez még távolinak tűnik, de majd nyáron megyek dolgozni, és akkor remélem augusztusra már felvet a pénz...
üdv.
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku #3880 üzenetére
Értem én, de az a 35/32 az vmilyen más hűtést is rejt nem?(csak részlegesen áltál át vízre, vagy már az a tied és azzal nyomulsz
Mert elvileg nekem is ugyanígy néz ki a karim(piros nyákon, csak egy uolyan hűtőbordába ágyazott club-3d-s venti[még a mérete is megegyezik], nameg most már az én vga memóimon is vannak bordák) és mégis 40/45
De ha MOBAL szerint ok , akkor elhiszem, nekem nem lenne gáz, csak a VPU recoverynak az játék közbe, már 55-nél leüti
Nekem ilyen a kártyámBővebben: link, pedig amikor 3 hónapja megvettem, már réges rég ilyen ventivel vagy mivel adták őketBővebben: link(nem értem)
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku #3874 üzenetére
eddig alapból ha csak simán neteztem akkor 45 fok volt, de most 44..
nem nagy változás. Egyébként langyos
ja és alapból nem jó a házam hűtése, mert nincs benne semmi extra, most ezek a bordák az első hűtéssel kapcsolatos újításom az eredeti konfighozn képest. egyébként ha még egy 15500ft-os normál ventit bedobok a gép hátlapjához, ahol direkt ventinek vanak kis lyukak, akkor remélem a bordának is jó tesz. Nameg az egész rendszernek...
azt monják úgy kell hogy a hideget beszívja a gép belsejébe. a légáramokkal kapcs nincs tapasztalatom úgyhogy írj, ha ez nem jó ötlet. (alapból van a tápventi, a cpu P4-es gyári ventije, nameg a kari club3d-s kisventije+rajta most a bordák a karin) érdemes még egy normál ventit betennem oda ahol van neki hely?
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku #3872 üzenetére
akkor itt a linkBővebben: link és ott katt a HŰTŐ, MEMÓRIA THERMALTAKE A1933 ALU-ra
feltettem már, de nem látok az everest szerint változást.
-
Dany
tag
válasz
Gabeszku #3869 üzenetére
ilyen hővezető pasztát honnan vegyek? drága? ja és egyébként ilyen lesz:Bővebben: link vagy érdemesebb lenne olyat venni+500huf-ért amiben 4db van és egy borda két chipet takar?
[Szerkesztve] -
Dany
tag
itt van ha még mindig értetlenkednél..
Bővebben: link Szerinted ez vga memóriára készült? Pedig A1989. És ez van vga memókra írva az árlistájukon. Az eladó is megköszönte hogy felhívtam a figyelmét...itt vmi nem stimmel
-mondtam
[Szerkesztve] -
Dany
tag
hát srác. el kell szomorítanalak. a mustarban az A1989-es VGA memóriahűtő el van írva. az igazából ram hűtő és hosszúkás alakú. mint pl bármilyen geil ultra ramokon is találhatsz ilyeneket. De azok nem vga hűtők. Olyan nincs A1989-esbe amit benyomtál képbe
De Cooper 1339 ALuminium vagy vmi ilyesmi van. Az se rossz. Nem biztos hogy 13 az eleje
a 39 tuti
-
Dany
tag
Én azt mondom, amire azt mondják, hogy középkategória, az még bőven ok. Csak megfelelő ram kell hozzá. Nekem csak 256 van most sajna, de ha lesz gigaramom, akkor már nem fogsz tudni olyan játékot, ami ne tudna jól futni ezzel a karival. Persze nem kell meglepődni, ha very high-on nem lesz szaggatásmentes vagy rossz minőségű a kép. Azt meghagyjuk a híres X szériának.
-
Dany
tag
válasz
DigitXT #3841 üzenetére
340(680)-re is akár300(600)-ról, ha eltekintünk a pár száz villogó pixeltől
De egyébként a tökéletes képhez csak 320(640)-re tudom húzni. A játékban nem zavar, csak amikor feljön pl. a wincommander akkor a körvonalán pixelhibák jelentkeznek(de ez a mondat csak a 330(660)-körüli ill. feletti értékekre vonatkozik. ha rárakom ezeket a kis bigyókat, akkor van rá esély, hogy tovább húzzam? De amúgy is megveszem még ma, mert a GPU környezete igenis mindig 40 fok felett van. Még játszáson kívül is
128HUF(10%) előleg a fórumtárs mustárában
és holnapra már meg is van a kari+1152HUF ha már kezemben van a kari. Össz: 1280HUF , nem nagy cucc. De azért nekem minden ft fontos
-
Dany
tag
Nekem 3 fajta ilyen esettel volt tapasztalatom. 1. a karit túlhúztad 2. nem kompatibilis(kiesik, mert ment egy dbig, úgyhogy ez nem lehet a hiba) 3. rossz a kari(elromlott, vagy csak most jött ki a hiba) Szerintem az utóbbi lesz a probléma, úgyhogy, ha van még rá gari, akkor cseréltesd vissza. de előtte bios resettel próbálkozz még
-
Dany
tag
válasz
DigitXT #3835 üzenetére
Az előző leveledet kösz, most már tisztább,érthetőbb a légkondis cucc
na és az 570-t visszadobtam 555-re, mert sajna csak itt nem jelentkezett újra a probléma
(565-nél és 560-nál még igen, méghozzá úgy, hogy néha megállt a kép, és nagyon elkezdett szaggatni, aztán egy sárgászöld zizegős kép jelent meg)nem szép látvány az biztos
na szóval 555-re kellett visszadobni a cuccost. Most egy sima gyárihűtő van a kariprocin(egy olyan 4x4 centis hűtőborda, beleágyazva a Club 3D extraszar, de diseign-os kis ventijével. Ja és ezek az öntapadós bordák leszedhetők, és mondjuk az új karira is ráragaszthatók, hogyha ráfér arra is? Mármint nem gáz ezeket leszedni, aztán újra rögzíteni, de az már az én problémám, hogy hogyn
előre is kösz
-
Dany
tag
sorry néha 2x dobálja be a hsz-emet...
-
Dany
tag
ja és most a kari procija 500Mhz alapról 570-ig lett gyilkolva, de játék közben befagyott a gép és a VPU recovery alapállásba qrta a karit. Miért? ja és egyébként érdemes megvenni ezt a csomag oldalbordát?
vagy lehet, hogy azzal is csak ennyire bírnám gyilkolni a karin ramokat+kicsike prociját?
-
Dany
tag
ja és most a kari procija 500Mhz alapról 570-ig lett gyilkolva, de játék közben befagyott a gép és a VPU recovery alapállásba qrta a karit. Miért? ja és egyébként érdemes megvenni ezt a csomag oldalbordát?
vagy lehet, hogy azzal is csak ennyire bírnám gyilkolni a karin ramokat+kicsike prociját?
-
Dany
tag
Az nekünk pont jó
256-oson pont 8db 32-es van nem? ja és ezek öntapadósak, mint amit DigitXT kolléga említett?
ja és soha nem értettem, hogy egy kis könnyűfém miért tud jól hűteni? Ha most játék közben 55 fok a vgaramok hőm-e, akkor a bordácskák
után mennyi lesz?
[Szerkesztve] -
Dany
tag
Aki most estefelé nem olvasgatja a topicot, az csak holnap részesül a jóból. Csak annyit mondok, hogy kb. két órája került fel, és felfedeztem már az PH5.5 rejtelmeit.(ja és nem a ránctalanító
Na jó csak poén. Atisok sipirc az ati.com-ra mert fennt van a catalyst 5.5. Egész jól teljesített a 3DMarkban pár pont pluszba, de azért jól jön a kevés is nemde?
Ezt most jópár topicba bekopizom
-
Dany
tag
Omega driver legújabb melyik? ja és kérek tanácsokat. melyik a legeslegjobb driver?
-
Dany
tag
Ja és mégegy nagyon fontos...nemtom hogy kell használni letöltöttem vmilyet, nemtom, hogy a legújabb-e. Na szóval látom, hogy van az overlocknál olyan hogy FAN. Az most manual 0-n van
. Ez magától manualra állítja install után és leállítja a kari ventijét? Na és itt is érvényes, hogyha túlhúzom, akkor visszaáll alapra? Na és érdemes azzal a 3D renderer-rel megkeresni a max core/max mem-et?
-
Dany
tag
A reset nélkül nemtom, hogy állítottam volna vissza vmit, mivel sem az xp sem a bios nem indult
De ezt nem írtam, úgyhogy jogos a felvetés, hogy miért kellett reset. Hát sajna ezért
Na és az omega drivert hogy kell használni? A catalyst-okat már meguntam. Egyébként a Controll Center-es egy nagy szar tudom, mert én is megszívtam már vele. Egyébként az 5.3 jobb mint az 5.4 és ez klinikailag tesztelt
Az omegadrivers.com-on meg nemtom mi van. Szar a szerverük? Nemhogy drivert, semmit sem találok rajta csak feliratokat+adomány lehetőségeket
-
Dany
tag
fejlemény az, hogy a fast write bekacs után képhibák, lefagyások, és egy teljes bekrepálás áll. a listámon, de a bios reset visszaállított mindent, és hála égnek működik minden. Pedig a winchim akkorát kattant, hogy asztem kettévágja a fej a winchit
Egyébként a húzás után a recovery mint mondtam életbe lépett, meg befagyott a doom 3 egy helyen. Az mitől volt, és mit tegyek ellene? Egyébként alapon, ha csak a windowsban ügyködök, úgy a GPU 39' míg a környezete 45 1 körül mozog. Játék közben a környezet volt már 60 körül is. Az gáz? Egyébként érdekesség, hogy az én karimon nem a megszokott venti van ami végigmegy az egész kártya alján, hanem a régebbi széria gondolom mert csak egy sima négyzet alakú venti.
-
Dany
tag
akkor a húzásom sikertelen volt? mivel életbe lépett a vpu recovery. most ez azt jelenti, hogy kicsit vegyek vissza kb olyan 320(640)-re a memóból? ja és átállítottam fast write-ra(egy-két ponttal több a 3D Mark 05-ben) Egyébként hogyan tudom megnézni, hogy van-e a karin hőmérő? Everest Home: Számítógép -> Érzékelő -> ott van Alaplap, Aux, GPU és GPU környezete a hőmérő alatt. És kiír eredményt. Akkor van hőmérőm a karin?
[Szerkesztve] -
Dany
tag
na éppen most miközben a Doom3-mal játszottam, a VPU-recovery kikapcsolta a játékot és alapállapotba állította a videókártyát. Szóval ha húzom, akkor miért dobja vissza játék közben? Túlmelegedett vagy miért? Egyébként a gyorsírás bekapcsolása, nem okoz semmilyen fennakadást ill. problémát? (egyébként nekem nincs most bekapcsolva a fast write)
[Szerkesztve] -
Dany
tag
ha húzom a kártyát ati tool-la. És mondjuk 300-ról 320-ra a memót, a vpu-t meg 500-ról 525-re és nem látok pixelhibát, meg a 3DMark sem fagy le, akkor sikeres a húzás nem? De ha a tool-lal megpróbálom húzva tesztelni a max mem vagy max core-t akkor a pixelhibákat jelez a mellékelt kis ''szőrös kocka'' képen
Ez baj?
-
Dany
tag
Hi. Nekem amint látod a konfigomból egy Club 3D 9600XT-m van(256mb-os). Alapórajelen a memó300 és a VPU500 megahertzen fut. Hinyx ramok vannak rajta, és eddig bárhogy próbáltam húzni, a memó már 340 körül, a VPU pedig 550-nél kezd beszarni. Miért van ez? Szar minőségűek lennének a ramjaim rajta?
-
Dany
tag
Ismertek olyan overlock programot aminek az a neve, hogy REDLINE? ha igen, adjátok meg az URL-t ahonnan letölthetem.
-
Dany
tag
válasz
× B@LINT × #3431 üzenetére
Nem megmondtam,hogy befagy a gép a ''két gomb''-tól?
De igen
! Egyébként türelmesen kell ülni előtte kb 10 percig, míg be nem fagy
-
Dany
tag
válasz
× B@LINT × #3414 üzenetére
Melyik az a két gomb?
Mert én is azt használok, de ha eléri a maxot akkor befagy(csattan) és akkor hol tudod megnézni a maxot? Ott kéne előtte ülni 10 percig...
-
Dany
tag
Hozzáteszem, hogy a húzás lerövidíti a kártya élettartamát. Szóval ajánlott rá a gyári hűtésen kívül más is.
-
Dany
tag
válasz
× B@LINT × #3408 üzenetére
Fiúk, fiúk! Nem az overlock progitól függ, hogy meddig húzhatod a kártyát, hanem attól, hogy milyen minőségűek a RAM-ok rajta és milyen erős a procija, nam4eg persze az , hogy adsz-e rá plusz hűtést. Egyébként pár jó tanács: ATITool-al húzzátok, mert az helyreállítja a karit, ha már olvadásveszély fenyeget. Különböző jelek a kártya húzásánál, amik egyben azt is jelentik, hogy tovább nem húzható a kártya, ill húzható, ha nem gond, hogy elfüstöl
Szóval , kezdjétek a húzást a memória húzásával: 5-10 MHz-enként haladjatok és amikor kezdenek pixelhibák jelentekezni a monitoron, akkor állítsátok vissza kb10-zel a frekvenciát, ha nem megy, mert elszaródott a kép, akkor reset majd utána. A mag húzása kevésbé fontos , de ha húzzátok akkor így: lassan haladjatok a húzással, és minden kis húzásnál (kb 5-10MHz-enként) próbáljatok mozgatni az egeret ill. progit indítani vagy leállítani, ha semmi észlelés, akkor még húzzátok ötösével, addig ameddig be nem áll a képernyő, és nem lehet mozgatni az egeret ill. nem reagál a gép(na ilyenkor elérted a felső határt és RESET->és vidd egy tizessel lejjebb a frekit. Remélem érthető voltam
-
Dany
tag
válasz
× B@LINT × #3400 üzenetére
Eltaláltad, ez azért szar, mert így nem tudom húzni, ill tudom, csak nem sokat nyom a latba, mert a kártya teljesítményén nem sokat javít. Egyébként én sem tudom azoknak a jobbik fajta ramoknak a nevét.
-
Dany
tag
válasz
× B@LINT × #3400 üzenetére
Eltaláltad, ez azért szar, mert így nem tudom húzni, ill tudom, csak nem sokat nyom a latba, mert a kártya teljesítményén nem sokat javít.
-
Dany
tag
sajna szar Hynix memóriák vannak rajta...
-
Dany
tag
válasz
Napster #3395 üzenetére
Van egy nagyon érdekes(számomra) kérdésem. Azt írtad kép? Nos én már két hónapja vettem a karit, de aggaszt vmi. Már akkor böngésztem a neten ill. az előtt is mielőtt megvettem. És mikor megkaptam, vmit nem értettem:méghozzá azt, hogyha ezen a linkenBővebben: link megnézed, akkor nincs rajta olyan venti által keltett hideg szellőt áramoltató izé, mint pl ittBővebben: link itt. Az enyém is olyan, amin nem volt. míért van ez, pedig ugyanaz a típus és a két hónappal ez előttieknek is a bigyós kellet volna,hogy legyen.
-
Dany
tag
válasz
Napster #3393 üzenetére
Téves, nekem már megvan ez a kártya két hónapja, inkább másfél. És nekem téglalap alakú ramok vannak rajta(össz.: 256Mb). Csak szeretnék rakni még hűtést rá, mert a gyári kis hűtőborda és a beleágyazott kis venti nem bizonyul elég hidegfejűnek, még alpon sem, gondolom,hogy ah húznám, úgy+ pláne meghalna.
-
Dany
tag
Van valakinek tapasztalata Club 3D 9600XT -vel(500/600)? Hűtés szempontjából, milyet érdemes rá venni, ha gyilkolászni szeretném?
-
Dany
tag
válasz
DigitXT #3380 üzenetére
Figyelj ha sértem az ATI hírnevét akkor bocsesz, mellékesen nekem is 9600XT-m van és tökéletesen megy tv-tuner mellett. Egy haveromnak a 9200SE-énél áll fenn ilyen probléma, és tényleg hallottam már hasonlót, ha te nem is , de én sokat olvasgattam más fórumokon erről. Nem piszkálódni jöttem, hanem segítségért. ötlet?
-
Dany
tag
Ja és csak akkor jelentkezik a probléma, ha TV-t akarok nézni a gépen. Akkor kidob egy szürke error ablakot és pár mp-en belül kilövi és restartoltatja az XP-t
-
Dany
tag
Pinacle SYS Miro pc-tv tuner kártyával akad a Radeon 9200SE-m. Lenyomja a tv-tunerkártyát. Állítólag már régi hiba ez az ATI-nál. Sose voltak jó szomszédok a tunerkártyával. De túl kéne adnom rajta, de a haverom szeretne vmi megoldást, és őszintén én nekem is sürgős lenne vmi ellenszer, ezellen a hiba ellen. Csak kitaláltak már vmi okosságot erre a hibára, mert már régóta fenn áll az ATI-nál. Mit ajánlotok?
-
Dany
tag
Ja és a monitora valami régi LG amit 2001-ben vettek (nem síkképcsöves, hanem sima,olyan régi tudjátok)
-
Dany
tag
Hé srácok. Lenne egy hatalmas problémám. gyors problémamegoldást igényel, úgyhogy légyszi segítsetek. Szóval átmentem haverhoz, hogy eladjam és berakjuk, az én régi karimat(HIS Ati R9200SE 64Mb-64bit).Az ő régi karija: Geforce4 MX440. Szóval leszedtem az nvidia driver, úgyhogy természetesen a felbontás visszaesett640x480-ra(eddig OK). Aztán gép kikapcs és kiszedtem a kártyáját,majd beraktam a 9200SE-t és megpróbáltam bekapcsolni a gépet, de csak a gép ment, a monitor készenlétibe dobta magát és akármivel próbálkoztam, nem akart bekapcsolni normálisan az a qrva monitor. Visszaraktam a kariját, persze azzal már nem szarozott és szépen bekapcsolt úgy ahogy kell... Mit lehet csinálni? mi a probléma? Egyébként a gépe egy PIII-asASUS alaplappal, 1500MHz-es, 256Rammal és nem értem , hogy mi a baj. ÍRJATOK KÖNYÖRGÖM.
-
Dany
tag
Helósztok! Club 3D 9600XT 256MB-os 128bites karival szeretnék kérni TOP erdményeket! írjátok oda , hogy milyen drivert használtok és mennyire húztátok, milyen overlockerral! ja+ persze, hogy alapon milyen MHz értékei vannak! 3D Mark03-mal lenne jó megadni az erdményeket. Előre is köszi!
-
Dany
tag
Ha engem kérdezel, ha nem ezt akkor is leírom. Nekem is Abit alaplapom és 9600XT-m van. Először is nézd+ az alaplapi BIOS-ban, hogy engedélyezve van-e a 8x-AGP. Ha már be van állítva(vagy be volt tök mind1),akkor a Smartgart-ban a gyorsírás remélem ki van kapcsolva mert ha nincs, akkor ki kell kapcsolni+a BIOS-ban is ki kell,ha még nem lenne. Egyébként a karihoz kapott eredeti drivert használod? Mert ha nem , akkor mindenképp a legújabb catalystot ajánlom. Írj a fejleménykről.
-
Dany
tag
Akkor, hogy van az, hogy tudod,ha megnézed a memó olvasási,írási és késleltetési sebességét, akkor még jópár mai konfigot(alaplapot, procit és memót) felsorol. És ott jópárnak ddramot ír. Simán ddramot, nem ddr sdramot. Nem értem. Meg ugye olyan is van aminél csak sdramot ír, de azt mondod, hogy P4-bern már nincs sima sdram. Bocs ha picit értetlen vagyok, de tényleg ezeket írja az everest. És jobb tisztánlátni. Kössz
-
Dany
tag
Vki adna tanácsot memória bővítéssel kapcsolatban? Pl.
eleron 3Ghz és Club 3d Ati R9600XT mellett csak 256 sdram-om van ha az van. az everest home azt írja hogy ddr sdram ,én meg kérdem hogy mi van???? Ír olyat is hogy sdram de nekem nem ddram nemis sdram hanem ddr sdram! Magyarázat? és ha akarnék a másik memóü helyre ég 512 ddr-t rakni akkor baj az, hogy az előbbieket írja az everest? Köszi a választ előrer is.
-
Dany
tag
Kérdés: Ajánlana vki egy jó ventillátort olcsón a 9600XT-m-hez?
-
Dany
tag
Windows XP re-install-t, hogy kell csinálni? Simán berakom a cd-t és mehet? vagy kell vmit előtte csinálni? ha beraktam a cd-t, 2 választási lehetőségem van az1. az ,h ogy autómatikus frissítés(ajánlott) vagy 2. az, hogy XP új telepítés (...új???) ez haladó felhasznáálóknak. Mi van? Itt most mit csináljak? Csak azért írtam ebbe a topic-ba mert én is XT-s vagyok. Köszi előre is a segítséget.
-
Dany
tag
szevasztok! Tudna valaki felvilágosítani, hogy szaggathat a legujabb Ati catalyst 5.2-n Ati 9600XT 256MB-on 3 gigás Intel Celeron-on 256Rammal az Underground1 meg hasonló nem annyira új játékok. Másnak egy GeForce5200-ason elfut csodásan minden full felhúzásával a játékban én ha high-ra húzom a displayben, akkor beszaggat. Ja és meddig húzható ez a kártya? Egyébként Club 3D! Köszi a választ előre is.
-
Dany
tag
Szasztok. Vki tudna nekem abban segíteni, hogy miért szaggatnak a nem is annyira húzós játékok pl.:NFSU1 , FlatOut stb.Pedig 3gigás Intel Celeron+256Ram+Club 3D 9600XT 256Mb 600/500 tuning van. Vélemény??????
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest