- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
Svenike #2325 üzenetére
szia!
itt, alul:
Bővebben: link
Mit teszel fel rá? Sztem nem igazán szokták frissíteni a vga biosokat.
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
válasz
Svenike #2064 üzenetére
Milyen nforce drivert használsz? talán...
Már nem nagyon tudom mit lehetne még
tedd fel a 4.12 drivert, crackeld, tedd fel újra a progikat, használd az aquamark-t
Pcmarkot nézd meg, az is hasonló, hátha az is fent van akkor elindul.
Így se megy, akkor hagyd az egészet és játsz!!
mit jelent az aláírásod? -
Allien
veterán
Bocs, én nem igazán értek hozzá, de mit is csinál a kártyád?
Én azt vettem észre a sajátomon, hogy a gyári hűtés (gagyi venti) nem a legjobb hozzá, és ha nincsen szellőzés a házadban, akkor jobban melegedhet a kártya. Ráadásul, az enyim gyárilag húzott (Sapphire 9600 XT FB). Én inkább lecseréltem. Van bőven alternatíva, sokan a Zalman passzív vga hűtőt használják, de én pl a Thermaltake Giant III-t ajánlom, de kinek mi, ugye.
Azért azt kipróbálhatod, hogy lentebb veszed a sebességét, mind a GPU-t, és a ram-okét is, és ha úgy rendessen müxik, akkor valószinübb a hűtés gond, amit persze egyszerübb házventivel megoldani. -
al_age
senior tag
hát nálam is megy még a teszt de igazság szerint ez direkt van így. tehát még mutatja a fps-t meg ilyeneket és elsötétül és jön az új teszt. ez szerintem Nálad nem probléma, hanem ez így van megcsinálva.
én 2400+-szal 3750 pont körül érek el, úgyhogy az a 36xx is normálisnak tűnik nekem.
fagyás: régebbi catalyst-tel nekem is fagyott egyszer. nincsen húzva a kártya vagy nincs bekapcsolva az overdrive? -
Pyriel
tag
Ugyezt kérdeztem én is vagy egy hete. A Detonator Destroyert ajánlom, vagy bármilyen RegCleaner-t. Az NVIDIA driverek maguktól nem kopnakle a vinyódról, ezért kell egy kis plussz. Windows újratelepítés csak végső esetben, nekem nem kellett
.
Szerintem a 3,3-as ramok nem a legnyerőbbek. (szvsz) -
D@ve
csendes tag
Hi,
Látom azon töröd a fejed, hogy Abit vagy Club3d? Sz'val nekem egy Abit Radeon 9600XT VIVO kártyám van, a tapasztalatok a következők. Gyári hűtővel bekapcs után 37 C a hőmérséklet, terheléskor fölmegy 49-54 fokra is. Ha bekapcsolom az Overdrive-ot a driverben, akkor a hőmérséklet játék esetén nagyon hamar 57-re ugrik, vagy még feljebb. Ilyenkor fagyi nincs, de már hibázik a kártya: nálam csíkok jelennek meg. Kicseréltem a gyári hűtést Zalman-ra az opcionális ventillátorral, és így megszüntek a problémák (nem is próbáltam húzni, csak az Overdrive van bekapcsolva). Jó kártya, de ma már inkákk Saphire-t vennék. -
Tul
aktív tag
Nézz utána kicsit abiténak, de szerintem (és ahogy láttam mások szerint is
) Sapphire a nyerő. Ne izgulj a kis venti miatt, a mag 0.13 mikronos low-k gyártástechnológiával készült -> alig termel hőt. Nekem is sapphire volt Bővebben: link és nagyon tetszett. Megvettem rá a zalmant, tettem rá bordákat, szal alinkelt eredményektől fentebb is jutottam...
-
Tul
aktív tag
Volt nálam c3d, nekem tetszett, de lassúak a ramok rajta -> no tuning. Sőt, eleve a referencia órajelek alatt járnak. Szvsz Abit, bár az általuk készített atikról nem sokat tudok
De ha hasonló árban vannak, akkor mindenképpen azt venném
VIVO-t úgysem használod, de való igaz, hogy később drágábban tudod eladni... Ha 128mb-os xt-t veszel, mindenképpen nézd meg hány nanosak a memóriái, minimum 2.86-os kell, hogy legyen! (Ugye itt a kisebb érték a jobb) A kekszkocka extreme-jén 2.5-ösök vannak, ez magyarázza a jó tuningpotenciált, a 800(400)mhz-es értékeket. 256-oson 3.3 fölé nemenjen (ilyenről egyébként még nem is hallottam, szal ne félj...) Végszó: Abit. De ez saját vélemény, a két kártya közül. Ha teheted, Sapphire-t végy
-
D@ve
csendes tag
Natehát....
X600-ra ne várj, mert az egy modosított Radeon9600 pro. A Tomshardware-n van egy teszt, ahol összehasonlítják a két kártyát, és az X600 csak azért gyorsabb, mert alapból nagyobb órajeleken járatják. Amikor mindkét kártyát u.a. orajelen járatták u.a. az eredményt kapták. A Radeon 9600 XT pedig gyorsabb! Az X600 nem is tudom, hogy lesz e AGP-s verzióban, vagy csak PCI-e -s. Ha a legjobb ár-teljesítmény arányt akarod, nincs mese: Radeon9600 XT. Most a Mistralban nagyon jó áron kapsz: 40e áfával Gecube kártya. (Persze a legtutibb az Abit, amilyen nekem van, da azt nem lehet húzni, de minek is azt
)
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest