- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
montressor
aktív tag
>Pontosan ez a PRIME 95 mit is tesztel?
Hat ezt okos emberkek csinaltak, ha jol olvastam vm primszam kereso progi. Hogy alkalmas-e a vasad, a pontos szamolas erdekeben tobb teszt is elvegezheto vele:
torture test lehetosegei:
-maximum fpu stress, not much ram
-maximum heat some ram test
-blend some of everything, lots of ram
-ill. custom
>Neked végülis most ez derítette fel a problémát?
Ha nem is konkretan, de megmutatta, hogy valos hardver hibam van. Nem szoftveres, es mivel ez nem hasznal 3D igz videokari kizarva.
>Ja és a Procid volt a suxx?
igen
[Szerkesztve] -
Engineer -
csendes tag
Hát, fogalmam sincs miért nem oldották meg...
Egy biztos, ha új gépet raksz össze és nincs egy-egy plusz alkatrészed mindenből (!!), akkor aztán lehet gondolkodni, hogy mi, mivel nem megy, meg, hogy miért ?!.
Ja, persze én is lefutottam azokat a köröket, hogy szedjünk ki mindent a lapból, mert biztos összeakad valamivel. Nos, a világon semmivel nem akadt össze, hanem kevés volt neki a feszkó...
Aki nem rutinos, annak megoldhatatlan a feladat, az biztos! -
[BiG]
csendes tag
Az alaplap egy Epox 8RDA+ szóval a 8x-os AGP erről a részről elvileg OK.
A WinXP-t újra húztam DirectX 9b + Catalist 4.7 8x-os AGPnál fagy 4x-esnél OK.
Majd feltettem az Omega 4.7-t és sajnos szintén fagy 8x-osnál...
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a 8x-os gyorsabb, mint a 4x-es, de ha ennél a kártyánál semmiben nem látszik meg, akkor jelen esetben mindegy.
Szóval van valakinek esetleg tapasztalata? -
Ragranor
csendes tag
XP-re hemarosan ráérik a reinstall akkor ki fogom próbálni dx9-el .
Amúgy én nem szoktam nézegetni 3dmark-al , hálisten az AMD 2500+ és az ATI 9600 elég jó páros , tudom nem fogom kihozni a maximumot a Doom 3-ból , de ha élvezhető a játék és nem szaggat engem más már érdekel.
Különben nem akartam én semmihez hozzá nyúlni csak a fényerő beállításokra
amíg nem jöttem rá , addig ezt is azt is próbálgattam .
Megpróbáltam az omegát , de nálam nem jött be fagyott a gép tőle .
Most jelenleg a dx9c-vel és a catalyst 4.7-el ''szépen'' muzsikál a Doom. -
somé
őstag
A függőleges szinkronizációval nem kell foglalkozni,ott jó ahol van.Ehhez nem szoktam nyúlni,.csak az AA és Af-hez...A teszteket meg úgyis defaulton(alapértelmezés) mérik.
A két pontszám nagyon eltér,ennyi különbség szerintem nem lehet!Majdnem 2000 pont!Valami beállítási gond van ott...Most látom,butított az XT-d...akkor is kevesellem,nálam 2400+(2000Mhz)-s procival 14000 körül csinált,de ''rendes'' XT-vel (500/600) -
gabesz82
őstag
Szoftveresen is meg tudja nézni az ATI TRAY TOOL nevű programmal például. Szerintem a kártyán nincs rajta, és azt hiszem a dobozán sincs... a Sapphire be is perelték miatta, és mostmár van valami kis felirat rajta hogy PRO SE vagy micsoda, vagy 128 bit van ráírva nem tudom... Szóval szerintem ATI TRAY TOOL a te embered azzal kiderül hogy hány bites
-
gabesz82
őstag
Azért kösz hogy válaszoltál! Egyébként a 9800 pro-nál azt hogy 256 bit-es nem kell figyelned mert mind az, kivéve a Sapphire-nak van egy cseles 128bites proja is azt el kell kerülni... Ha tudsz válogatni akkor keress olyat amin R360-as mag van mert arra raksz egy XT Bios-t és kész az XT kártya, de ezt üzletben sajna elég bajos megoldani
bár ha van egy haverod... ha meg ''csak'' R350-es sima PRO magja van akkor a MHz-ekkel lehet tuningolni, bár szerintem ezek a 9800pro-k alapon is elég tisztes teljesítményt nyújtanak, de persze lehet tuningolni és legjobb esetben XT frekin fut majd a kártya persze ehhez már kell egy jó hűtés is...
-
Pyriel
tag
A 4.8beta-t innen: Bővebben: link
De ha a google-ban rákeresel, millió helyről le tudod szedni. Nem is biztos, hogy innen a leggyorsabban.
A 9800-as szériában nem vagyok otthon, kérdezz rá egy 9800-as topicban, biztos segítenek. -
Pyriel
tag
Egy 10000 pontot mindenképpen megér ez a konfig, talán 11000-t is.
A driver kérdéses. Van akinek ez jön be, van akinek meg az. Lehet, hogy sokan ellenvéleményen lesznek, de szvsz próbáld meg a catalyst 4.8beta-t. Nekem sokat dobott. De ez lehet, hogy csak nálam igaz. Az omegát nem próbáltam, de állítólag valamivel gyorsabb, mint a catalyst. Abból asszem még csak 4.7 van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest