Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Amint azt hangsúlyoztam, ha valamit nem kell eszembe juttatni, az az, hogy magamnak köszönhetem. Tudom. Ezzel nem vagyok előrébb.
Arra szeretnék választ kapni, hogy b*sszam-e ki, vagy tartogassam még 1 darabig, hátha csak a gonosz manók műve ez.
[Szerkesztve] -
ktomek
aktív tag
HI!
Hülye voltam, ''látatlanba'' , kipróbálás nélkül vettem (használtan) egy Gexcube 9600XT-t. Persze meg is szívattak. A 2d dolgok mennek, a 3d nem. Illetve lefut pl. a 3dMark, csak meglehetősen érdekes dolgok rajzolódnak a képernyőre közben: teljes káosz. A játékok ugyanígy + még meg is fagynak. Előző kártyám NVidiás 4200ti drájverét leszedtem, mielőtt a Radeont beletettem volna. A WinXP sp2 felismeri 9600 family-nek. Próbáltam így is, gondoltam hátha csak driver gond, de nem. Haverom elvitte , kipróbálta Catalysttal, Omegával, az eredmény ugyanaz nála is. A hűtőbordát+ventit leszedtem (gyári hűtő) megnéztem a procit, ránézésre nincs megsütve, a nyák hátulján sem látszik semmi, persze tom, h ez még nem jelent sokat. Haver azt mondja, h úgy néz ki, mintha a bios-sal babráltak volna valamit. Lehet egy elcseszett frissítés? Én már teljesen lemondtam róla, de azért kérlek benneteket, segítsetek, hátha van még remény! Előre is köc!
Aktív témák
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest