- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
bestkiller #2906 üzenetére
megvolt a windows reinstall 5.1-es Catalystel raktam most fel mivel azzal még nem csinálta! felraktam mindent kb 7-8 órája megy a gép és megint lekapcsolt a monitor, hát mondom szép! restart windows! és megint lekapcsol a moncsi mikor bejönne a win, aztán eszembe jutott mivan ha a TV-n van kint a kép mint annó egy két nvidia kártyánál, és IGEN a kép a TV-n volt!!!!!!!!!!
miér? most cseréltem le a TV-met eddig egy LG TV-m volt most egy Samsung van, ez befolyásolhatja? másra nem tudok gondolni, mert csak a TV változott semmi más és eddig ilyen problémám sose volt!
HELP PLEASE! -
IQ L1ght
tag
válasz
bestkiller #2570 üzenetére
Én az Ati Silencer-eket nézegettem de még a Zalman-t se vetettem el.De majd akkor ha lessz zsetonom
-
IQ L1ght
tag
válasz
bestkiller #2568 üzenetére
Akkor te marha jót kaptál bazz
nekem meg 3.3 állítólag (ezt mondták) és nem megy 600/300 fölé egyszerűen. Itt már szemetelni kezd.Majd veszek rá valami normálisabb hűtőt és proba ugy.Kiváncsi leszek.
-
IQ L1ght
tag
válasz
bestkiller #2566 üzenetére
Milyen márkád van?
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2543 üzenetére
Nincs. Ezzel csak azt mondtam, hogy látszik, hogy ha 256MBosat veszel, nagy az esélye h nem referencia órajelűt kapsz.
És nem mindenkinek van akkora szerencséje, mint neked, hogy vissza tudtad húzni a karit. Kb annyira, mint egy jó 128MBosat. Sőt, eddig csak rólad hallotam, akinek ez így ezekkel a memókkal sikerült.
Téged hoztalak fel példának, h nem érdemes 256MBosat venni, de személy szerint a te karidnak rülök, mer jó teljesítmény, tapsi
Mákos kari, jó húzás.
MOD: Elírtam
[Szerkesztve] -
Docci
senior tag
válasz
bestkiller #2544 üzenetére
Igen.
Mivel ha nem sikerül a +4 pipe bekapcsolása,akkor marad a 4*1-es kari, amelynek órajelei elmaradnak a 9600XT-hez képest.(ha viszont megy,akkor bingo) -
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2525 üzenetére
Akkor az neki csak 500/500as lesz.
Újabb példa h miért ne vegyünk 256MBosat
-
Gordon Sultz
csendes tag
válasz
bestkiller #2503 üzenetére
A venti mellérakós és oldal leszedős téma nekem nyáron bejött egy nyári LAN partin amikor 16-an voltunk egy helyiségben, de figyelem ez nem lehet állandó megoldás! Bocsi ez t-rac kérdésére válaszoltam.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2489 üzenetére
Hogyan legyünk hamar magas rangúak című mese
-
dilipok
veterán
válasz
bestkiller #2467 üzenetére
Na hali, megneztem es mint mondtam nem is azzal volt a baj h nem hiszem h annyit csinalt a kari, hanem a ramok gyorsasaga miatt volt 1 kicsit hihetetlen. 4ns ram nem hiszem h kepes egy 2.8as eredmenyere. Ezt valtozatlanul fenntartom
Viszont akkor inkabb elkepzelheto h nem 4es ramok vannak a karidon
Amugy szep eredmeny. Mar csak az erdekelne h a driver beallitasokat a legszebbre allitottad-e? Mar ha kotekedhetek meg 1 kicsit -
dilipok
veterán
válasz
bestkiller #2460 üzenetére
Toltsd fel vhova a kepet. PL: tar.hu v barmilyen ingyenes szolgaltato megteszi, majd pedig linkeld be a hozzaszolas aljan lathato modon. Nem nagy ordongosseg.
Ja es ha mar kepeket rakosgatsz: engem igazabol az erdekel h mindent alapon hagyva futtattad-e teszteket, persze a mem es gpu orajeleken kivul. Bar mint mondtam nem a hitemmel van a gond, hanem az aranytalanul nagy mem emelessel ami a 4ns ramoktol elegge fura.
Nem lehet h te nezted el es azok a ramok megsem 4ns ramok?
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
bestkiller #2451 üzenetére
Lehet h csak en vagyok hitetlen, de nem igazan hiszem am ezt el. Azert az eleg jelentos emeles lenne mindenfele plusz fesz nelkul. Esetleg feltolthetned a futuremark oldalara a teszteredmenyt es megdobhatnal 1 linkkel, vagy legalabb 1 print screennel. Akkor biztos jobban elhinnem. Bocs nem kotekedek, de messzirol jott ember azt mond amit akar
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2451 üzenetére
Durva az eredményed, pláne annak fényében, hogy a 4ns az 250MHzet feltételez (DDR), szal elméletileg azok a memók alapból maxon mentek. Referencia XT órajel alatt. Ennek ellenére nagyon jó teljesítmény, gratu!
Örülhetsz neki, ritka az ilyen nagyon
Ha az enyimé, a 2.8ns -os csak a hitelesített órajelen menne, de boldog lennék... -
koenig
aktív tag
válasz
bestkiller #2439 üzenetére
Szia!
A memória az igen durva
Ahogy már írtam, nekem 500/325tel ad ennyit.
De lehet, hogy csak a proci miatt. -
koenig
aktív tag
válasz
bestkiller #2405 üzenetére
Sztem egy 500/325ös értékkel reális eredmény. Nem írtad, hogy a kártya húzva van és mennyi az órajelei. Ha alapon van akkor igazán jó eredmény.
-
IQ L1ght
tag
válasz
bestkiller #2405 üzenetére
Szerintem túl sok.
-
montressor
aktív tag
válasz
bestkiller #2349 üzenetére
A hynix ramoknal van egy bazi hosszu szam es egy kotojel valami. Ott a kotojel utani ertek ha jol tudom...
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2148 üzenetére
Elsősorban húzni tudod. Tweakelni. Ha akarod hűtheted mint állat és ha szerencséd van tovább tudod húzni. Ha meg nagyon ügyes vagy meg nagyon szerencsés akkor firkálós Vmoddal nyomhatod még tovább. Ennek egyébként akkor van értelme, ha a memók jó időzítésűek a karin. Ha magas órajelre van hitelesítve, akkor érdemes ilyenekkel próbálkozni. Én nem próbálkoztam vele, mert a Connect3Dmen 2,8 nanós ramok vannak, ami max 700MHzet jelent, és nincs értelme. Így 660on elszaladnak. Evileg mennie kéne nagyobban is de ahhoz hűtés is kéne, arra meg nincs zsé
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2145 üzenetére
A szoftmodra egy példa:
Mondjuk veszel egy X800Pro videókártyát, amin 12 pixel pipeline (futószalag, pixel feldolgozó egység, röv. pp) működik. Viszont a gyárban fölös volt az olyan kari, amin 16 pp volt, így nem hardveresen lézerrel elvágtak 4 pp -t hanem csak a szotverében, BIOSban letiltották. Ilyenkor változatos módon (BIOScsere, vagy VIVO-s kártyáknál egyszerű opcióként) beállítod vissza, hogy ne 12pp menjen hanem 16pp. Ilyenkor, némi plusz órajellel X800Pro@X800XT szoftmod.
Remélem érthető.
A hardvermod is sokféle lehet.Ott van pl a vmod, vagy voltage mod amikor a nagy tuningpotenciálú kártya nem kap elég feszkót, és grafitceruzával megfirkálják a NYÁKot egy bizonyos helyen, hogy több feszkót kapjon.
De egyéb buherációk is léteznek.
Jellemzően mikor a hardverelemet működtető programot buzerálod egy kicsit, az a tune, ha órajelet emelesz az a tweak, ha jelentősen babrálod a szoftvert, pl hogy egy gyengébb kariból jobbat kapj, az a szoftmod, amikor meg magát a hardverelemet piszkálod az a hardmod.
Sajnos elég kevés szoftmod variáció létezik...Lehetne sokkal több..
-
Neck
veterán
válasz
bestkiller #2141 üzenetére
Mert némelyiket nem RV360 hanem R360 maggal adták el. Sajnos ettől nem lesz gyorsabb. De ha szedsz egy Lavalys Everestet, az kiírja neked hogy igazam van e
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest