- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
Sziasztok!
Ki melyik Catalystot ajálnja a Club3D Ati Radeon 9600XT 128MB videnyókártyámhoz?
Sajna a legújabbakkal nem megy stabilan és sajna nem emlékszem hogy régebben melyikkal hajtottam. -
DeciBELL
csendes tag
CLUB3D ATI RADEON 9600XT RULEZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
DeciBELL
csendes tag
-
DeciBELL
csendes tag
válasz
Frenky89 #2889 üzenetére
Persze hogy mondok neked hőfokokat! Alapon (500/338) OP1-el 5V-on 37fok a gpu, és olyan 40 fok a környezet olyan 4-5 órányi munka után. Viszont azt ehhez tudni kell hogy nagyon szar a házam (ócsó) és nincs benne rendes hégkeverés megoldva. Ha leveszem a ház oldalát akkor 34-35 fokra csökken. Ha egy kicsit meghuzatom a karit (540/370
) akkor a gpu olyan 45 fokig megy maximum!!!, ha leveszem a ház oldalát akkor 40-en mindenképpen megáll, akár egésznapos játék+nyúzás után is!!! De tényleg a házam szellőzése borzasztóan szar!
12V-on nem próbálgattam végig mert nincs rá szükség sztem. De ha jól emlékszem 9600XT-hez kötelező az OP1.
-
DeciBELL
csendes tag
válasz
Frenky89 #2886 üzenetére
A Zalman ZM80D-HP -hez van csak memóriahűtő. A C-hez nem jár. Azt nem tudom megmondani neked hogy milyen memóriákra passzol, de az én kátyámra hiba nélkül ráment, és hűt is rendesen. Pláne ha megveszed rá a ventit is! Nekem egy Club3D 9600XT-m van. Most 540/370 -en megy, stabilan. Az alap 500/338. A csúcs pedig 580/400 volt. És csak 5V-on megy a venti, tehát halk!
-
DeciBELL
csendes tag
válasz
Anthony001 #2818 üzenetére
Sztem inkább gyüjtögess az 512-re, meg próbáld elpasszolni a rosszat
!
Amúgy meg többet érsz egy 128Mb-s teljesen jó memóval, mint egy 512-es full szarral! -
DeciBELL
csendes tag
válasz
Anthony001 #2815 üzenetére
Vegyél teljesen új memót, ami hibás azzal tudtommal nem lehet mit kezdeni, ha ha hibás blokkot használja akkor ugyanúgy ki fog lépkedni. Megéri az az 512 (kisebb a hibalehetőség), lehetőleg márkás.
-
DeciBELL
csendes tag
válasz
Anthony001 #2804 üzenetére
Nyugi, az aktiválás nem fog ebbe beleszólni. Én úgy vettem észre hogy a driver az ati kártyák gyengéje!
-
DeciBELL
csendes tag
ja és a legújabb Catalyst van fölrakva, asszem az 5.2-es?vagy 1-es
-
DeciBELL
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki ajánlani egy jó ati kártya húzó progit? Ami elég stabil is! Nekem is Club3D ati radeon 9600xt-m van és idáig egyik progival se tudtam normálisan huzatni. Próbáltam már omega driver-rel, atitool-lal de mindegyik kifagyasztotta a gépet, nem volt stabil. Most a kártyára egy Zalman ZM80-d hűtőt ventivel együtt, de ezzel se lehet normálisan húzni. Pl a DooM 3 kifagy egy 30perc után, de ha jó kedve van akkor fut trerndesen. Húzás nélkül megy normálisan.
Valaki tipp esetleg?
Ja a konfigom: Asus A7V8X, 512MB samsung DDR400, amd Athlon 2800+@2158Mhz+ThermalTake SilentBoost, Maxtor 40Gb vinyó, és az említett Club3D Ati Radeon 9600XT+Zalman ZM80D
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest