- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
jmarekka
tag
Na kikapcsoltam a vpu-t, átállítottam a fast write-ot de minden maradt a régiben.
-
jmarekka
tag
4x-es agp-vel is u. olyan szar
-
jmarekka
tag
Egyébként melyik gyártó 9600xt kártyája a legjobb az órajelekés a tuningolhatóság szempontjából. Ha minden kötél szakad kénytelen leszek az enyémet lecserélni egy MSI-re és ezért érdekelne, hogy mit várhatok tőle
-
-
jmarekka
tag
Hi.Van valaki akinek jól működik a 9600xt-je egy MSI k8n neo2 Plat. lappal.A vidkari márkaja és tipusa érdekelne, mert az én HIS excalibur 9600xt classic 500/600 karimat nem komálja az alaplap.Vagy ha v.kinek jól működik írja már meg, hogy milyen vidkari drivert és főleg azt, hogy milyen GART DRIVERT használ, mert ha nem fog jól működni muszáj leszek lecserélni a karit az meg bazi nagy szívás lenne,mert a kvidkari miatt vettem AGP csatolásu alaplapot.
-
jmarekka
tag
A problémám sajna még mindig fenáll. Amióta új alaplapom van (MSI k8n neo2 plat.)A64 3500+ proci a kártyám egy HIS EXCALIBUR 9600xt classic 500/600 akad minden kis fos játéknál és a 3dmark03 sem tud végigfutni, mert menet közben állandóan lefagy.Próbáltam a saját telepítőjével és még vagy 8 db másik driverrel de az eredmény mindig u.a. Ha v.ki tudna segíteni azzal nagyon lekötelezne--- ha a gart driverrel van a gebasz akkor azt honnan tudom kideríteni?--esetleg v.honnan szedjek le egy másik gart drivert?
-
jmarekka
tag
HI ALL. Amióta új alaplapom van (MSI k8n neo2 plat.)A64 3500+ proci a kártyám egy HIS EXCALIBUR 9600xt classic 500/600 akad minden kis fos játéknál és a 3dmark03 sem tud végigfutni, mert menet közben állandóan lefagy.Próbáltam a saját telepítőjével és még vagy 8 db másik driverrel de az eredmény mindig u.a. Ha v.ki tudna segíteni azzal nagyon lekötelezne
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest