- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
jah szeretnék a procira és a vgara is. sztem hangos a gépem de mindenki aszonnya a dejóhalk én meg mondom rá nem.
A linuxon jáccást egyelőre hanyagolom. kipróbáltam ubuntun és debianon is ls ugyan az volt a bajom. mikor kijelentkezek az x szerver behal.. majd azért még próbálkozok. most arra gyűjtök anyagot ,hogy hogy meg van egyéb melóm is ami határidős
(ui. abból lesz a zalman
)
-
figyu nekem most arra kell a gép ,hogy mennye a bf2 medbe olyan 50-60 fpessel. arra elég . most a 9600xt is jó de az lassan, néha zavaró. különbenis már gyűjtök az amd 64 emre
azért elég lesz egy 9800pro is
(meg nem akarom kihagyn ezt a sorozatot. minden ide vagy oda kell 1. )
-
srácok! tegnap gondolkodtam egy kicsit és arra jutottam ,hogy a legnagyobb ati márka a sapphire
nem?
-
hello!
tudnátok nekem mondani olyan vga coolert ami ventis és nem hangos és olyan 2 év alatt csapágyasodik el? 9600 xt re kellene sapphirerera. jah és olcsó legyen és márkás (müanyga pöckös... ) köszi!
-
nemtom mér ien kevés. a gépem abit bh7 i845pe, p4 2400/533 512 kessz + radci videókárs és egy 256 mb ram 333on és egy 512 es 33 on. meg 80 gb wincsi 2mb kessel 7200 + régi xp vagy egy éves sp1. nah akkor azé mert 533/333 lehet ien kevés? nincs tuning.
-
Bővebben: link nah erről beszélek.
-
jó de nekem nem dual a ramom + 533as a proci és veri hájgon ment. de ha kevés akkor kevés. majd format és lapcsere után
jah és csak 333as a ram. de kitudja.
-
sziasztok! aquamark 3 ban a konfigommal a 21.*** eredmény very highon jó?
-
válasz
cbrfireblade #4112 üzenetére
csinálj egy iet (IMG) ide kerül a link majd zárod ezt egy (/IMG) vel. ezek a zárójelek () helyett kapcsoszárójelet rakj!
[Szerkesztve] -
Halle! szerintetek mikor lesz érdemes cserélni a karit?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest