- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
koenig
aktív tag
Szia!
Ááá, én nem bántó jelleggel írtam. Nem vagyok olyan. Szoktam írogatni, csak most az uhu - gentoo linux topicba. Ott kínlódom a kártyával
Várom már az új drivereket, linux egyre jobban érdekel. UT2004-t nyomom rajta. A Steam még nem sikerült, de ha egyszer sikerül nyomom rajta a HL2 meg a többit. Még a colin-nal is próbálkozom.
Látom neked is meg van még a kártyád -
mash
csendes tag
Köszi a választ!
Fél siker van, egy haverom írt és küldött linket. Leszedtem az ATI honlapjáról a DAO-t (fogalmam sincs mi az) + a MMC a 9.06-ost abban volt TV-s támogatás.
Most van minden, hang is, csak ha veszek fel az MMC-vel, akkor az a fránya hang az nincs. Biztos valami beállítás és én vagyok a béna, hogy nem találom.
Probáltam Composit + hangkábel a line-in (kék színű) bementbe
felvételkor nincs hang
s-video: ilyenkor sincs hanga felvételen
nálam is scart átalakító van, amin van s videó, hang(bal-jobb) és composit kimenet
és persze ez is kapcsolos, hogy in avagy out éppen a scart
ötletek, megoldások a hang felvételhez videóról?
kép az persze van szépen, csak hang nincs hozzá a felvett állományba
vagy használjak másik progit?
mit? valami egyszerű ingyenes? letöltési hely, link? -
Gabeszku
senior tag
Köszi az infókat. Valaki monta nekem még annó, hogy a 128 mb osak valmivel gyorsabbak, de úgy voltam vele: memória-memória mindegy hol van, minél több annál jobb
De azért gondoltam rá, és azért vettem ezt a HIS EXCALIBUR okosságot a VIVO turbo platinum tipust mert ennek a vivo + a turbo miatt a gyári paraméterei magasabak, és azért az számít valamelyest.
a linken találtok róla infót, légyszi nyugtassatok meg hogy jó karit sikerült választanom. (VGA-hon nem nagyon konyítok)
Bővebben: link
Megfordult a fejemben, hogy érdemes lenne-e lecserélnem 2-3 hónap múlva ilyenre
Szerintetek lenne értelme?
[Szerkesztve] -
KossuthLajos
csendes tag
Flayer!
Akkor szerinted milyen a helyes sorrend? Bár azt el kell mondanom, hogy nem csak a teljesítmény alapján döntöttetk, hanem teljesítmény- Ár/érték arány- felszereltség (hozzá adott driverek, szoftverek), és még volt egy szempont, amit most had ne hazudjak meg.
Szóval szerinted?
Kossuth lajos -
DjOrfeus
tag
Harag NINCS de remélem akkor sem LESZ ha nem huzok csak ugy el,
irogattam eleget segitettem másoknak !!! Egyszer-Kétszer.
És Szerettem a 9600XTG-Met
Egyébként képben még Mindíg az ATI vezet 6600 nak sincs olyan képe mint az Xt nek volt csak ha bekapcsolom a élsimitást !!!
Azért mert már másik karim van nem Dumálhatnék innen valakivel akit esetleg érdekell a dolog SZERINTED ???
Ja és mégvalami persze hogy van 6600GT TOPIK de onnan DigitXT et üldöznék el ''ESETLEG'' mert nem 6600GT dohog a gépében ????
Vagy esetleg csináljak egy Topikot
Érdeklödő elüldözöt Emberek Cimmel ???
Na mind1
Ez pusztán az én véleményem !!!! -
heaven
tag
Kikapcsoltam a gyorsírást és a VPU Recovery-t.
Most már működik a SmartDoctor 4.55
Sajnos az újabb verziók (456,457,460 próbáltam) nem akarnak menni, mert azt írja, hogy azok nem ehez a GPU-hoz valók
Fent van az Enchanced Driver 1.14
Sajnos az ASUS driver nem akar menni, most csak az Ati Catalyst 5.1 ami bejön.
Nekem nagyon bejön ez a SmartDoctor, mert nagyon király, ahogy a ventillátor sebességét leveszi-felhúzza terhelésnek megfelelően.
Sajna az AtiTools-ban ilyen funkciót nem találtam -
Mr.Skyline
senior tag
6200 HUF volt
a csomagban benne volt minden! 8db Mem borda, pót csavarok, alátétek, paszta....
nekem amúgyis kellett volna vennem hűtőt mert a gyári már csapágyas volt, gondolkoztam még a Revoltec csodájában, de inkább a Zalman melett döntöttem, mivel a procihűtőm is ilyen lesz! -
fireolto
tag
Okés.Én is inább hajlok 'a' felé.A Zalman 'C' ,OP1-es ventivel már jó,nem?
Gondolom az egy heatpipe megbirkózik ezzel a hőfokkal.+ megmarad az 1db elszívó venti.(azt sem akarom, hogy túl hangos legyen a gép)
Nem tudtok olyan progit, amivel az alaplapra dugott ventik ford.számát tudom szabályozni?(alaplap lásd lenn) -
-
Flayer
senior tag
Hali!
Na lemértem a 3Dmark05 a kártyát.Nekem 1893 pontot szokott adni +,- 10 pont mikor-hogy van kedve.Egyébként én eddig a 4.9 driverrel értem el a legtöbb pontot de az NFSU 2-höz nem jó driver , a 4.10 vagy a 4.11 kell használni és ezekkel kicsit kevesebb pontot ad!Ja és a 3Dmark default beállításokkal van mindig! -
koenig
aktív tag
hali!
te most melyik drivert használod? Sajátját használtad már?
én most kipróbáltam a 4.12bt. Elég jónak tűnik, megszűnt néhány akadozás, pl a gta vice cityben. Ja és kipróbáltam minden a legszebbre volt állítva a control panelben és a ut2004ben 1024*768@100hz tök jól ment, semmi akadás és nagyon szép lett és colin4 alatt is. -
vallas
őstag
Hali!
AZ fsb-ragasztóval már volt rossz tapasztalat, azzal törterm le a 9600prom egyik memóriájának a sarkát, az akkor igen érzékenyen érintett, mára már kihevertem, lehet hogy most is azt használok, de csak keveset, mert akkor szépen bekentem vele az egész memóriát, mondjuk fel is ragadt -
al_age
senior tag
VGA Silencer: full alumínium, a rev.3-as jó a 9600xt-re, csak a magot hűti, memóriát nem 4500 Ft
ATI Silencer: réz talp, ami a gpu felőli oldalon a ramokat is befedi (ergo hűti is), ezen alu borda. a másik oldalon egy bazi nagy aludarab van, ami a maradék 4 memóriamodult passzívan hűti. a 2-es verzió jó a 9600xt-re (ATI Silencer 2) 7100 Ft. -
Mania
senior tag
Spire CF201-NBL CoolForce...nekem nagyon bejott
Kapsz hozzá még 4 réz rambordát is..mindez kb. Br.4k
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
zalman passzívan nem sokat ér, ventivel meg hangos.
silencer jobb a teszt alapján.
összehasonlítás:
Bővebben: link -
koenig
aktív tag
hali!
a biost már elküldtem, azt írtad meg is kaptad.
ha nincs floppyd akkor készíts egy boot cdt a Neroval (cdíró progi) és rakd fel rá az atflasht vagy a flashromot és a biosomat, majd arról bootolsz és betöltöd a biosomat a kártyádra.
(Mentsd le a sajátodat!!!!!!!! win alatt atitool megcsinálja.)
még mindig ''olyan'' vagyok -
koenig
aktív tag
hali!
más gyártók kártyáinak beállításait nézegetem és azokat próbálgatom ki. Meglátásom szerintennek a kártyának a beállításai igen jók. Az emelt órajelű ''társai'' rosszabb időzítésekkel mennek ezért csak minimális pluszt érnek el vele. sztem ne állítgasd, majd ha vmi nagyon jó értékeket találok akkor elmondom
-
fityfiritty
csendes tag
Haly Flayer
Javaslom, hogy először a karihoz kapott telepítő CD-t használd. A kártyagyártók sokszor csak annyit módosítanak a referencia drivereken, hogy a saját logójukat csempészik bele, másrészt elvilegezekkel stabilan megy a kártya (persze ez sem szentírás).
Ha már gond nélkül megy minden, elkezdheted a húzást, de sokat ne várj, mert a 9600 XT-ben nem sok tartalék lapul, nem egy erős kártya ''trükkös'' butítása, hanem a 256 bites sávszélesség van 128-ra visszavéve. Ezen nem tudsz változtatni.
Na jó kísérletezést, esetleg nézz el ide is: Bővebben: link
Maradtam
Fityfiritty -
koenig
aktív tag
szia!
Nekem is ilyen kártyám van!
Nekem a techpowerup oldalán található driver jött be leginkább.
egyszerű ati driver csak engedélyezve van benne a húzhatóság. (ezt a mondatot)(softmod).
ati tray tools ajánlom ez elég gyors. De legjobb kártyahúzó progi nincs szvsz. Húzni - tesztelni - húzni - tesztelni és így tovább amíg el nem éred a maximumot. -
Trak
addikt
Core : 553.50
Memory : 324
Ennyire húztam Atitools al.
A Core még ment kicsit, de a memory ennél nagyobb értéken már szemetelt.
Asus nem a tuningjáról híres, hanem, hogy megbízhatóságról, és a körítésről.
Nekem semmi bajom nem volt vele, sziklaszilárdan ment.
+szép doboz, jó CD-k, szép/jó hűtés + a többi
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest