Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Arról nembeszélve hogy :
1. Nem mondták hogy ez ilyen mikor vettem és jó lesz-e
2. Nem innen a netről néztem ki a kártyát hanem szombaton kellett és más nem volt nyitva csak ők, bementem, mondtam hogy 9600XT kell erre ezt adták, de a dobozon sincs feltüntetve hogy 64 bites. -
arpeen2
senior tag
Nos hogy az Everest benézte-e a kártyámat ? Hát nemhiszem
3DM2003 25xx pontot csinált. Ezekután otthon újra tettem az XP-t -> az eredmény semmit sem változott. Aztán megnéztem egy másik gépbe (igaz csak 4x AGP volt rajta de az everest ittis 64 bitesnek írta ki). 5 perccel ezelőtt pedig itt a melóban néztem meg az itteni gépemben. Természetesen ez is 64 bitesnek látja. Mostakkor mi a x@r van ? Heeeelp...
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest