- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
Atic
tag
Hali!
ATI tray tools-ban az fps számláló csak openGL alkalmazásoknál fut?Mert nekem csak a CoD-ban jó.
-
Atic
tag
Lenne egy kérdésem az okosakhoz: A minap gondoltam egyet és feltettem a 3DMark 05-öt.Nem sokkal előtte raktam a gépbe +512 RAM-ot. Futtatnám a teszteket, de a 2. game tesztnél a betöltés után csak fekete képernyő, és úgy 15mp után kilép, és kiír egy hibaüzenetet: ''IDirect3DDevice9:
rawIndexedPrimitive failed: Out of video memory (D3DERR_OUTOFVIDEOMEMORY)''
Nézem a géptulajdonságokat, és csak 4x-es AGP-t ír, holott mindenhol 8x-os van beállítva. És az AGP memre is 0B-ot ír. És játékban is néha eléggé belassul kb fél percre. A 3DMark03 lefut rendesen, de kevesebb pontot kapok most így 1GB RAM-mal, mint 512-vel kaptam.
[Szerkesztve] -
Atic
tag
Persze. FSB húzás mindig többet ér. Én is bróbáltam, de felteszem 230-ra, és miután elmenti biosba, nem indul újra a gép... Csakúgy megy, és nincs semmi a képernyőn.
Meg sajnos lockos a bartonom.
Már felraktam a legújabb Atitray-t, de az advanced direct3d tweaks beállításaiban egyikről se tudom mire jó....
[Szerkesztve] -
Atic
tag
válasz
sczholl #3273 üzenetére
Az automatikus max órajelet kereső funkció azért nem jó - főleg ramnál - mert akár, ha egy pixelt rosszul számol a ram, máris lejjebb veszi a frekit. És főleg az atitool 3D-s tesztelője eszeveszetten melegíti a ramokat, meg a GPU-t is. De, ha manuálisan húzod, akkor +10-15Mhz-et is viheted (vagy többet). Lehet, hogy hibázni fog játékban, de azt a kis pixelhibát sokszor ha nézi az ember akkor se látja....
-
Atic
tag
Rengeteg mindent. Csak ajánlani tudom. Egy kis ízelítő:
Tizedre pontos hőmérséklet kijelzés grafikonnal, Venti fordulatszám állítás (ha a kártya támogatja), az összes beállítás ami a driverben van, optimalizációkkal együtt, profilok készítése (jétékra megadhatod, hogy milyen 3D-s beállításokkal menjen), refresh lock, képlopás.... És még sok más. -
Atic
tag
Hali!
Vettem a 9600XT-re egy Zalman VF700Cu-t, és jó lenne tudni, hogy reálisak-e a hőmérséklet adataim... Akinek ilyen hűtője van, légyszi írja be a hőm.-eit! (terheletlenül és terhelve, 5V-on járatva a ventit)Aki 12V-on hajtja a ventit, az is mondhatja.
én adataim 5V-on:
idle: 29°C
terhelve: 40-41°C
Előre is köszi! -
Atic
tag
válasz
Mr.Skyline #2880 üzenetére
Hali!
Én is VF700-at szeretnék venni, úgyhogy megkérdezném, hogy mennyi szokott lenni a terhelt alap és a terhelt húzott hőm.?
Radeon 9600XT-vel nekem a legnagyobb stabil órajel 565/330
3dmark 03-ban meg tudnád mondani az eredményt? -
Atic
tag
Hali!
A Gpu-t is jobban lehet húzni, ha nagyobb feszültséget kap? (gondolom igen) És hol/hogy tudnám a feszt változtatni? (remélem nem csak BIOS cserével...) -
Atic
tag
Hali!
Azt tudom mondani, hogy nézz körül a driver beállításai között. Ha Catalystod van, akkor az átfedés fül alatt a klón mód beállításainál vannak ilyenek, (+ a megjelenítő eszközök...)
az, hogy amíg nem áll föl a win, addig nem küld jelet, attól lehet, hogy a DVI és a normális csatlakozó mindíg működik, de a többit a driver üzemeli be amikor elindul az oprendszer. Ugyanilyen okokból nem biztos hogy bootolásnál tud egyszerre több csatlakozóra jelet adni, csak winben. Remélem tudtam segíteni.
[Szerkesztve] -
Atic
tag
Hi!
Minap elcsodálkoztam a kártyámon. Húztam volna a frekiket powerstrippel, de gpu565, és ram320 fölött nem volt jó. Gondoltam, hogy a progi rossz, hát lecseréltem atitools-ra. De ezzel sem jobb az eredmény. A ram már 323Mhz-nél hibázik. Ennyire tuningolhatatlan kártyát fogtam volna ki?Ha valaki találkozott már ilyen silány eredménnyel, írjon.
(A kártyám sima ATI)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest