- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4578 üzenetére
23k LOAL!
Azt hittem írsz vagy 30-at. Annyiért még a hülyének is megéri!!!!!
Elírtam bocsi
NFSU2-re gondoltam egyébként csak nem azt írtam, a Warrior Within-t is ugyanaz az engine hajtja mint a Sands of Time-ot úgyhogy ott lényegtelen!
Grat a karihoz tényleg nagyon zsír ennyiért! Azért nézd meg mi a vége, nem kell grafitozni és akkor nincs gond
! Vagy van!!!
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4574 üzenetére
9600 XT-vel a Pop nem ment rendesen, vagy az NFSU? Az meg, hogy? Nekem jól mentek az az igazság, hogy nem tudok sokat erről a kariról, úgyhogy nem tom ezek az eredmények jók-e?
Nem nagy az eltérés teljesítményben a 2 kari között! 5.6-os Catalist fönn van? Mennyibe volt a kari?
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4369 üzenetére
A 6600 GT topikban nem azt mondják, hogy sok a hibás Inno és ezért az Inno szar, hanem azt mondják, hogy ugyan sok a hibás Inno, de Inno-ból 2-3-szor annyit adnak el mint az összes többiből összesen, azért van az a tévhit, hogy romlanak az Inno-k (ettől szarok-egyesek szerint) mert sokat is adnak el belőle!
-
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4367 üzenetére
hibás 6600 GT!!!!!
Egyébként az oké, hogy a procim jobb valamivel!, de neked van külön hangkártyád(valahol hallottam, hogy az levesz játékok alatt a proci válláról valamit)na meg 1.5 G ramod. Ha 60-ért tudnék X800 Pro-t az nagyon zsír lenne, gondolkodnék is sokat, hogy várjak-e még lesz pénzem? De ha 60 az X800 Pro, akkor miért ne inkább ugyanennyiért 6800 GT? Azt nem tudsz 60-ért 256 megásat és 256 biteset?
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4365 üzenetére
Ja, én is 1 éve 43-ért vettem, és 20-ért akarom elpasszolni vagy 25-ért ki tudja?
,és venni helyette egy Leadtek 6600 GT-t. 4x000-ért. De jó lenne!
De egyébként nekem is egy nagyon kevés AA-val na meg közepes AF-el 25 FPS-sel elmegy a legtöbb játék max-on!Remélem még egy darabig így lesz
[Szerkesztve] -
-
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #4207 üzenetére
Csak legyen már meg a 9800XT-d nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit lehet kihozni belőle, és igazak-e a tesztek/szóbeszédek, hogy kicsit gyengébb a 6600GT-től.
Majd kiderítjük és az eredményeink alapján sok jótanácssal halmozzuk el a sok vásárlás előtt álló 9600XT- tulajdonost. -
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #4195 üzenetére
Re
Szal kezdem azzal ami nem volt világos. Ugye tudjuk, hogy még gyártó azonos karijai közt (PL inno9600XT és inno9600XT) is van külömbság leginkább tuningban. Arra akartam célozi az előbb, hogy addig gariztatod, míg kifogsz egy olyat mainek 1000évig jó lessz a ventije, de nem lessz jó a tuningpotenciálja. remélem már érthető.
Zalmannal kapcs: nem jó rá--- önmagában szívás lenne, mert a karim (Palit GF6600GT gyári bordája 1 darabból áll és mindent lefed. ha leszeded és zalmant teszel rá, szabadon marad a HSI chip....... ezért kellett egykis moddingolás -
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #4190 üzenetére
a silencer az jó cucc, de nekem a HSI miat nem volt ok. mert még annyi hely sem mardt volna, hogy rátegyek egy borgát.
9800-ra tökéletes (HIS Excalibur karikon gyárilag hasonó van) 9600-ra meg még sok is. Feltéve ha nem 900/1000mhz-n akarja valami elvetemült hajtani. (de annak értelme nem sok)
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4186 üzenetére
Úgy néztem a vidkari hőmérsékletét, hogy miután lefutott valamelyik 3DMark bekapcsoltam az Everestet és úgy mértem a hőmérsékletet. Ez legalább 10-15 fok csökkenés (mire belépek az Everestbe, ami kb 5 mp) mert 5 mp alatt a hűtőm lehűti a karit.
Tehát örülök mint majom a farkának, hogy a karim 45 fok fölé nem megy, aztán mikor v.ki-től ezt hallottam és megcsináltam néztem mint a hülyegyerek, hogy ez nem 45 hanem 60-65 fok!
Kicsit hosszú lett, bocs
[Szerkesztve] -
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #4040 üzenetére
bizony ahogy tetszik mondani.
A jövőre nézve egyértelműen kicsi lessz a teljesítménye, de ha leveszed az élsimítást + egyéb extrákat akkor kultúrált képe lessz elfogadható teljesítménynel.
(lásd TI4200 nekem is majd 2 évig volt meg és vígan underground2 ztem vele 800×600 és némi extra beállítással. -
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #3997 üzenetére
ÓÓÓÓ de szép ''jószág''
de mára már elég volt!!!! megyek aludni mert framerate-ekkel meg GPU kódokkal fogok álmodni!!!
Reklámozd ilyen szép tábortüzet csináltam szegény 9600ason
kiváncsi leszek mennyit kérnek azért a 9800xtért amit belinkeltem (dupaventis) nagyon tetszik.
[Szerkesztve] -
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #3990 üzenetére
ezt lesd meg!!!!!
Bővebben: link -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #3893 üzenetére
Még akartam egyet szerkeszteni, csak közben kódolgattam a háttérben, és szépen lejárt az időm.
Szal, a megadott hőmérsékleteim IDLE értendőek, játék közben nyilván felmegy jóval magasabbra, de azért a Silencer nem engedi extrém szintre melegedni.
De 55 fok simán lehet, ha annál levág a VPU Recovery, az nem frankó. Mondjuk nekem nem HIS karim van, már leírtam korábban, hogy miért...
Amúgy ki is kapcsoltam a recovert, lévén nem húzom, minek idegesítsen: ez a Sapphire bár egy picit lassabb, mint az átlag, de legalább sohasem fagyott.
Kopp-kopp-kopp.
Ja, amúgy nekem sincs házhűtésem, de nem is hiányzik: így sincs még túl meleg odabent, viszont baromi csöndes a cucc, és ez a lényeg.
-
Dany
tag
válasz
DigitXT #3841 üzenetére
340(680)-re is akár300(600)-ról, ha eltekintünk a pár száz villogó pixeltől
De egyébként a tökéletes képhez csak 320(640)-re tudom húzni. A játékban nem zavar, csak amikor feljön pl. a wincommander akkor a körvonalán pixelhibák jelentkeznek(de ez a mondat csak a 330(660)-körüli ill. feletti értékekre vonatkozik. ha rárakom ezeket a kis bigyókat, akkor van rá esély, hogy tovább húzzam? De amúgy is megveszem még ma, mert a GPU környezete igenis mindig 40 fok felett van. Még játszáson kívül is
128HUF(10%) előleg a fórumtárs mustárában
és holnapra már meg is van a kari+1152HUF ha már kezemben van a kari. Össz: 1280HUF , nem nagy cucc. De azért nekem minden ft fontos
-
Dany
tag
válasz
DigitXT #3835 üzenetére
Az előző leveledet kösz, most már tisztább,érthetőbb a légkondis cucc
na és az 570-t visszadobtam 555-re, mert sajna csak itt nem jelentkezett újra a probléma
(565-nél és 560-nál még igen, méghozzá úgy, hogy néha megállt a kép, és nagyon elkezdett szaggatni, aztán egy sárgászöld zizegős kép jelent meg)nem szép látvány az biztos
na szóval 555-re kellett visszadobni a cuccost. Most egy sima gyárihűtő van a kariprocin(egy olyan 4x4 centis hűtőborda, beleágyazva a Club 3D extraszar, de diseign-os kis ventijével. Ja és ezek az öntapadós bordák leszedhetők, és mondjuk az új karira is ráragaszthatók, hogyha ráfér arra is? Mármint nem gáz ezeket leszedni, aztán újra rögzíteni, de az már az én problémám, hogy hogyn
előre is kösz
-
LLKobe
veterán
válasz
DigitXT #3810 üzenetére
A jelenlegi csúcsom:
(Gyári hűtővel, + ramokon nincs hűtés....még.)
Bővebben: link -
Dany
tag
válasz
DigitXT #3380 üzenetére
Figyelj ha sértem az ATI hírnevét akkor bocsesz, mellékesen nekem is 9600XT-m van és tökéletesen megy tv-tuner mellett. Egy haveromnak a 9200SE-énél áll fenn ilyen probléma, és tényleg hallottam már hasonlót, ha te nem is , de én sokat olvasgattam más fórumokon erről. Nem piszkálódni jöttem, hanem segítségért. ötlet?
-
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT #3373 üzenetére
köszönöm szépen, hogy leírtad véleményedet, és meglátásaidat. Remélem tudok profitálni blőle a későbbiekben. azt néztem én is hogy 9800pro ból mindenféleképpen a 256biteset venném meg a 128 bites nem nagy fejlődés, mondjuk futószallagok tekintetében ha jól tudom 8 van neki, míg a 9600osnak csak4.
Addig addig ''mesterkedtem'' míg föl nem húztam a karitnem bírtam ki.
mos 3d mark 4260 pontot adott ami ha aztnézzük a legelső (nem a legjobb driverrel ésszéthullott XPvel ráadásul alapjáraton) 2800 körül volt 80% körüli teljesítmény javulás. --hmmm mért nem bírom így meghajtani a CPU-t+ Ram okat? milyen szép lenne everesel 9000 olvasás 3500írás
De asszem nem panaszkodhatom a mosani 4900/1780 miatt sem.
Lehet hogy piszok voltam, de ezt a gépet azért építettem, hogy megmutassam haveromnak, hogy ne szidja a northwood os P4eket mert még a végén bebizonyítom neki, hogy csúnyán elveri a szutyok 2800+ os AMD akármijétsierült is Bocs hogy elkalandoztam,meg hogy fikáztam a 2800+ os amd ket
-
Boxer001
veterán
válasz
DigitXT #3258 üzenetére
Tegnap egész nap vadásztam kártyákra, semmi jó eredmény...
Aztán egy ismerős nagykeres haverja tudna egy ilyet: Inno3d fx 6600 128 mb, elég korrekt áron. Csak még nem tudom, hogy melyiket vegyem, 128 vs 256 mb, a 128asat javasolják, a pénzem is marha kevés, meg sok különbség nincs is...
Szóval eddig úgy néz ki, hogy sima 6600om lesz. Egy srácnak egy ilyen kártya Eagle márkában, tehát végül is noname, alapon 4900 pont, húzva 5500 3dmark2003ban. Inno3d talán még többre is képes, nekem bőven megfelel...
Tehát eddig így áll a dolog. Már nagyon unom amúgy, szóval várom már, hogy legyen! -
mucius
tag
válasz
DigitXT #3217 üzenetére
nem garis
pro-nak a hűtője meg azért nem jó rá, mert nem tudná lehűteni az xt 500mhz-s magja termelte hőt (gondolom nem véletlenül nem írják oda egyik hűtőnél sem specifikációknál az Pro mellé, hogy XT - mivel ezek chipset és vga hűtő néven futnak)
pl. ez az én 9600promon ilyen van
az ati cilencer rev. 3 meg majdnem 4000inkább majdnem a duplája
egyébként ezt nem is tudtam, hogy a rev.2 nem jó a 9600-okra, kösz az infot (arctic-cooling most még egy szintet sűlyedt a szememben)
de találtam vmi zalmankoppintás féle coolermaster csoda szendvicshűtőt 5000-ért, jő lesz az a gyereknek. gyárinál jobb, többi heatpipeosnál szarabb
még1szer mondom, nem az én vga-m, mert én biztos hogy iglo northpole-t raknék rá (mondjuk mostmár nem mert nem sokára veszek egy 6600GT-t)
[Szerkesztve] -
DjOrfeus
tag
válasz
DigitXT #3034 üzenetére
The benchmark started at 2005.03.01. 23:08:24
--------------------------------------------------------------------------------
Resolution: 1024×768
Maximum quality option, Direct3D renderer
Level: Regulator, demo: tr1-regulator.tmd
Pixel shader: default model
Antialising: None
Anisotrophic filtering: 1×
Score = 58,45 FPS (Run 1)
Score = 90,47 FPS (Run 2)
Average score = 74,45 FPS
The benchmark started at 2005.03.01. 23:15:56
--------------------------------------------------------------------------------
Resolution: 1024×768
Ultra quality option, Direct3D renderer
Level: Regulator, demo: tr1-regulator.tmd
Pixel shader: default model
Antialising: 6×
Anisotrophic filtering: 16×
Score = 34,07 FPS (Run 1)
Score = 21,93 FPS (Run 2)
Average score = 28 FPS
Ezt kérted IGAZ DigitXT ???
Szerinted ??? -
DjOrfeus
tag
válasz
DigitXT #3034 üzenetére
Hát igen 55 k ért sok lett volna de ha belegondolok a 9600xtg-m is decemberbe 45k volt mégis megvettem ( és le a kalappal elötte gyönyörü kép brutal tuning )
Szóval Szerettem a 9600xtg-met NAGYON!!!
De sajna elégé szuros szemü vagyok 1280x1024-ben gyengélkedet már a fiu széthúzni meg nem lett volt szivem
nem azt mondom hogy nem ment szépen csak néha néha bedöcögöt ha sok fény volt látható. ( bár lehet hogy ez az én saram kicsit vissza kellet volna venni 1024x768 élsimitás nélkül) Úgy brutál volt!!!!
Na de most már mind 1 jó hejre került ha akarom még játszhatok is vele,
Én Jól Jártam Ő nem lesz széthúzva kizárólag alp órajelen szalad.
Szóval Ő is Jól Járt !!!
béke poraira (oYo) éljenek a Nők!!
Azért kiváncsi leszek Ez meddig birja majd a Kiképzést
ÁMEN ! ! !
Miki. -
DjOrfeus
tag
válasz
DigitXT #3031 üzenetére
A karim olyan mint az első linkben a Zsömié
csak nem 500/900 volt alapon hanem 500/1000 az órajele : )))
FarCry teljesítmény-elemzést valamikor megejtem csak telepiteni kell hozzá és kölcsön van adva de mostmár Énis kiváncsi lettem : )
Nekem ez a kari eddig bejön, ennyiért ajándék volt
SZERINTEM : )
Majd tesztelem még !!!! Mi a Vége
De elötte leszedem a hütő bordát, felpolirozom, uj paszta, és akkor GYIA !!!! -
DjOrfeus
tag
válasz
DigitXT #3026 üzenetére
500/1000 az alap órajele
de szörörzős vagy mire vagy még kiváncsi küldjek egy Képet 8802 röl ?
most csináltam !!!
A fickó meg nem egy barom évek óta vele bizniszelek anno tavaj oktoberbe beszámitot egy 4200ti-t 24000 be
van egy boltja benne sok sok géppel és mindig belekerül egyikbe másikba valami amit vesz : ))) -
DjOrfeus
tag
válasz
DigitXT #3020 üzenetére
Sziasztok még utoljára megnéztem a karimat Ge Cube 9600 XT Extreme hogy mit is megy egy pár eredmény, azért véleményt írjatok. : )))
3d mark 2001 minden alap 14029
Vga húzva 615/910 15889
Vga+proci 615/910 17850
P4 3,9 ghz
3d mark 2003
minden alap 4361 Msi6600GT Minden alap 8384
Vga húzva 615/910 4752 Msi6600Gt 580/1100 8802
Vga+proci 615/910 4908 a procit is húzva majd kipróbálom : )))
P4 3,9 ghz
3dmark 2005 minden alap 1810 6600GT Minden alap 3470
Vga húzva 615/910 1916 6600GT 580/1100 3905
Vga+proci 615/910 2012 a procit is húzva majd kipróbálom : )))
P4 3,9 ghz
Ennyi a javulás Szerinted ???? -
banani
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kompakt vízhűtés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest