- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
Neck
veterán
Nézd, 256bites meg Miskolcon nincs és nem is lehet előrendelni se, szal csak azért írtam.
Egyébként miskolcon van C3D, ASUS,Sapphire 9600XTk
Ha betetted a karit a gépbe, nyomj egy Everest Home-ot, és nézd meg stimmel e a memóriabusz!
Ha 256bites akkor tuti 4 pájp van, szal az nemérdekes.
Jaja L alakban kell lennie a karin a ramoknak, de az asszem a 9500/9700as tuningnál számít -
Neck
veterán
1: nem kell ennyi ? hogy megértsük, kérdő a mondat. Max ha nagyon érdekel a dolog akkor 2db elég.
Sima 9800ast nem találsz, akárhogyan is írják újonnan az SE.
Ha olyat veszel hogy 128bites, de 8pipe, akkor egy picivel gyorsabb mint a 9600XT,
vagy ha találsz olyat (kétlem) ami 256bites 4pipe-al, és engedélyezhető benne a +4 pipe, akkor nyert ügyed van, kaptál egy 9800-ast. Ha tuningolod is, akkor 9800Prot.
Szvsz a legközelebb a megvalósuláshoz ebből az, hogy veszel egy 9800SE 128bit 8pipe magas órajellel, oszt csa.
Egyébként pl itt Miskolcon majdnem minden boltban lehet 9600XTt kapni, de Pesten is. Szal nemértem a problémát. De ha tudsz akkor 9800SE-t vegyél talán egy fokkal időtállóbb a +4 pipe miatt.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Há vazze, olvass utánna! A régebbi kártyáknál a 9800-s sorozat volt a befutó. Geforce FX sorozata felejtős, kivéve az 5900 XT, mert annak az ár/teljesítménye megfelelő volt (csak már nem gyártják). Tehát, minden csak lóvé kérdése!
Bővebben: link
Én AGP-s Geforce 6600 GT-t vennék, csak az árát nem tudom, de ha alig több, mint egy 9800-s, akkor nyerő vétel!
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Van ilyen totyik (9600XT versus 5900 XT), és tesztek is vannak. Egyértelmüen 5900XT, de ez árfüggő is, de nagyon.
Esettleg, nézd meg, mit adnak hozzá, már játékot, mert ugye talán azt el tudod olcsón passzolni. Habár, az egyik kollegám vett 5900XT-t, és benne volt valami űberbéna helikopteres, asszem Gunship 4, és ló***r, azt el sem lehet adni, nekem adta inkább.
Viszont, HL2 kupon meg már nem nagyon valószínü, pedig azt még el lehet passzintani esettleg.
-
koenig
aktív tag
Abit BD7II akart lenni, ugye?
ezen 4x agp van, ezzel nem lesz gond.
a memória: max 266ost támogat tehát ha gyorsabbat veszel akkor is csak 266on fog működni. Természetesen, ha ennél lassabb ramod van akkor ahhoz fog igazodni az új ram.
szerk: bios frissitést is kiadtak 333/400as ramok kezelésére, vagyis nem lesz gondod a memóriákkal.
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
szia!
Tedd fel az everest nevű progit. Rengeteg hasznos információval lát el a gépedről.
Az abit honlapján meg tudod nézni, mit is tud valójában az alaplapod.
Ha jól tudom, 4x agp van ezeken az alaplapokon, de ez nem akadály a vganak.
a program itt található:
Bővebben: link -
Neck
veterán
Amennyiben AGPs, márpedig az, akkor fog ''illeszkedni''
Hogy ténylegesen fog e menni? VSZ fog, de semmiben se lehetsz biztos.
Elvileg mennie kell.
Töltsd le a Lavalys Everest ingyenes rendszerdiagnosztikai programot, mindent megmond a gépről.
De egyébként ha nem akarsz Dual Channel Ram kiosztást, (amit 845 chipsettel nem fogsz)
akkor tökmind1 milyen MHzes RAM van a gépbe. Vegyél 400MHzt, mert azt érdemes manapság. Oszt csá.
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Napelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest